MZ Club tagsági információk

Klubkártya vásárolható készpénzzel Mikulás túrán, Klubsörözésen, és adott év első hivatalos túráján. Ezen kívül csak banki átutalással, vagy bankszámlára történő befizetéssel tudtok klubkártyát vásárolni.

Klubtaggá válás feltétele hogy legalább egy belföldi túrán részt vegyen az illető, de részvétel nélkül is lehetőség van az MZ Club Hungary működésének támogatására. Ennek minimum összege a tagsági díja.
Az így belépő támogató a klubkártyát kérésre megkaphatja, de a fórum klubtagok számára fentartott topikjaihoz hozzáférést nem kap. Felelősséget az vállal az egyénért, aki a klubba invitálta és az elnökség jóváhagyása szükséges a felvételhez. A támogató első túráján való részvétel (és bemutatkozás, csapat megismerése) után válhat teljes értékű klubtaggá.

A Klubkártyát kiváltó tagok befizetéseit a honlap és a klub fenntartására használjuk fel. A tagkártya ára: 4500 HUF, egy évre. Ez az összeg tartalmazza az egész évre érvényes klubkártyát.
MZ Club pólót és felvarrót csak Klubtag vásárolhat. Zászlót csak az a Klubtag, aki volt már túraszervező.

A klubkártyákat postán keresztül, vagy személyesen lehet átvenni, akár túrán is. A tagsági díj nem tartalmazza a postázás költségét! A klubkártyákért KILL3R etz a felelős. Bővebb információk, kártyaigénylés, utalási adatok a fórumra történő regisztráció után olvashatók ebben a témakörben > > >