A régibe belerohadt a keverék,kipucoltam,de nem megy. Feladom,vennék egy újat...

kupi írta:Látod nem is olyan egyszerü ez a karbi kérdés ezért én még mindig azt mondom tul kell lépni rajta füstöl?Füstöljön az a jó akkor legalább jár a motor"a lényeg szedje a talpát és ne köhögjön".Egyébként én is találkotam ilyen méret problémával(nekem van gyári új dobozos 22 és 24 BVF is csak a torok átmárő és a főfuvoka mérete a külömbség.A 150 es 24 es el talán kicsit fürgébb de elmegy a 22 el is.Suber tű nekem teljesen egyformának tünt mind a ketöbe,ja és ezek a karbik már az alapjárat álitos BVF-ek 1985 ös mind a kettő.
kupi írta:Szia ismerös a helyzet nekem a Ts is füstöl(uj 150 henger 24karbi minden tuti) a fúvoka gyárilag 95-ös kell én sajnos csak 100 ast kaptam bele de a füst az még a 125 ös hengerel és 90 es fúvokával 22 es karbival is meg volt,és a másik a kipuf soha nem volt száraz akármit is csináltam vele az el mult 20 évbe.Szerintem ne foglalkozz vele inkább motoroz!Itt a tavasz.Vörcsi írta:Üdv!
Lerágott csont lehet, meg bevallom nem lestem át minden oldalt, google-ban is keretem hogy a dologral, szóval feltenném A kérdést:
MZ Ts 150-esbe 24mm-es karihoz mekkora főfúvóka jár? most 95-ös van, és füstöl mint a bűn, súber teljesen lenn, benzinszint belőve, de a főfúvóka méretre gyanakszok.
coco írta:Sziasztok. Asszem ide kell az ilyent irni. Szoval lattam hogy sokan tesznek 98 as benyot az MZ -be. Jo az neki?
Szia ismerös a helyzet nekem a Ts is füstöl(uj 150 henger 24karbi minden tuti) a fúvoka gyárilag 95-ös kell én sajnos csak 100 ast kaptam bele de a füst az még a 125 ös hengerel és 90 es fúvokával 22 es karbival is meg volt,és a másik a kipuf soha nem volt száraz akármit is csináltam vele az el mult 20 évbe.Szerintem ne foglalkozz vele inkább motoroz!Itt a tavasz.Vörcsi írta:Üdv!
Lerágott csont lehet, meg bevallom nem lestem át minden oldalt, google-ban is keretem hogy a dologral, szóval feltenném A kérdést:
MZ Ts 150-esbe 24mm-es karihoz mekkora főfúvóka jár? most 95-ös van, és füstöl mint a bűn, súber teljesen lenn, benzinszint belőve, de a főfúvóka méretre gyanakszok.
A subertű le,illetve felfelé állitása NEM üzemanyagfogyasztás beállitás.Máté írta:sziasztok!
egy 251 es etz-m van ami fel van fúrva 300-ra. az lenne a kérdésem, hogy a súber tűt milyen helyzetbe kéne így beállítani? kb olyan 4,5-5 litert fogyaszt így. nem igazán kíméltem, bőven 90 fölött használtam. ha följebb tolom a tűt akkor kap kevesebb nyálat? köszi
Alfa: Nem hibáztál, nagyon is lehetséges, nekem is volt ilyen fogyasztásom (régi szépidők), viszont ilyen fogyasztással szorult meg a dugó kétszer is. Kis fogyasztás -> szárazabb keverék -> kevesebb kenés -> melegedés, szorulás veszélye. Azóta nekem a gép átesett a ló túlsó oldalára, és mármeg túl sokat eszik nálam, de szerény véleményem szerint egy arany középúttal, icipicit magasabb fogyasztással lehet jobban jársz!Alfa írta:3,55 l/100 km-re jött ki a fogyasztásom a hétvégi (és heti) pécsi túra (800 km) alatt.
...
Hol hibázhattam? Szerintem enyhén lehetetlen eredmény. Az utazóm (bejáratás miatt) országúton az első 500 km-en 70, ezután 200km-en 75, és a maradék 100 km pedig 80 és 100 között, városban és faluban pedig 55-60.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég