Nah a hétvége problémája:
Megyek békés 95 körül Gyöngyösről Pest felé, a motor egyszercsak kihagy a gyorsforgalmin, majd újraindul, megy, kihagy, leáll, begurulok az Agip kútra. Nem indul. Oké, épp odafele fogyott ki a benzinem, ez ugyanez volt (még szerencse h van tartalék

), mondom valahol elfolyt pl kilyukadt a tank. Hát nem, semmi gyanús nem volt a mocin kívülről, a tank több mint félig. Rúgdosom egy darabig, mivel a fsz. mérőm a trafóról mér és kileng, szikra van (milyen praktikus, lol!

) majd kiveszem a gyertyát, semmi. A gyertya full száraz, gondoltam akkor benzincsap. Nade az folyik rendesen. Akkor tűszelep. Szétszedem a karbit (4000 km óta nem volt szétszedve, olyan büszke voltam magamra

, és valami iszonyú ragacsos cucc jött ki belőle, mintha tiszta olaj lenne, de látható szenny sehol se volt. Tűszelep oké, főfúvóka oké. Visszaépítem, belerakom a gyertyát, első rúgásra indul.
Arra gondoltam, némi 2t olaj nem keveredett el (Challoils Dynamicstroke, eddig bevált) és egy csomóban összeállt oda, és jól beszívta, azért ragadt annyira.
Vagy van valami ötlet miért lehetett? És miért volt full száraz a gyertya (máskor kis rugdosás után is némi olajfilm azért volt rajta), ami amúgy szép őzbarna? Lehet h fontos info lehet, a tankot teljesen kijárattam (elfogyott menet közben), 2 éve legalább nem csináltam ilyet. De az is tény, hogy 100 km-t mátráztam előtte minden gond nélkül.
Az "incidens"

után minden probléma nélkül hazahozott. Tök tanácstalan vagyok, a tankba bevilágítottam és tiszta.