Vettem egy 250 ETZ-t, (ismerõstõl,öreg úrtól). A kipróbálására viszont nem volt lehetõségem mivel a gázkar oldalából hiányzott a gázkar. Nagyon jó állapotban van teljesen gyári,bontatlan blokk, 17e km-el. Vettem rá gázkart + bovdent. Kicseréltük és az a alapjárat jó is volt,csak az volt a probléma,h. miután húztam neki kis gázt, 3000 fordulatig esett csak vissza az alapjárat, és csak pár másodperc alatt kezdett el visszaesni mígnem leállt a motor. A karburátort kitisztítottuk,új rugó került a karburátorba és a suber is visszamegy a helyére. Mentem is vele pár karikát húz is rendesen,de sajnos az alapjáratot sehogy nem lehet belõni rajta. Beállítjuk,húzok neki 1 gázt és ismét ugyanaz a probléma. És még valamit észrevettem rajta mikor a karburátort levettük a légszûrõ felöli gumin valami barna folyadék volt,kitisztítottam és mikor a rugót tettük bele ismét ott volt az az anyag,de sajnos nem tudom mi lehet az és azt sem értem,h. kerülhetett oda.

Köszi,h. végigolvastátok,remélem valaki tapasztalt motoros tud megoldást a problémámra.