Dénes írta:Alfa! Az is lehetséges, hogy fals levegõt szív a motor valahonnan. Leginkább a generátor felõl lehetséges ez és akkor szimmeringcsere javallt. Illetve minden szigetelésnek jól kell mûködnie (vagyis szigetelnie)a rendszeren. Ha a melléklevegõ csavar tekergetése nem hoz eredményt akkor nézd át a "levegõ rendszert", légszûrõ, tömítések, aztán szimeringcsere jobboldalt. Nem vészes munka.
Ha hülyeségeket beszélek akkor majd valaki kijavít.
üdv.
Sportlégszûrõm van, szóval az egész légszûrõ rendszer egy nagy fals levegõ

Kevés neki a benzin a beszívott levegõhöz, ezzel szenvedek most, de elég jól haladok

1 hete még be sem indult, most már az a legnagyobb baj hogy 3000 alá picit lassabban ejti

Súbertû, benzinszint, fúvóka játék megy, hogy lenne a legjobb. Amúgy az alapjárat nekem 2000 felett van elképzelve ha majd lesz, ezelõtt is nagyon szerettem, mert az 1500 elvileg a "szokásos", de ott van a rezonanicapont is, csavaroknak mûszereknek magának a blokknak na és a rájdernek nem a legkényelmesebb

a 2000 viszont nagyon sima puha stb ami csak kell...
Amúgy sajnos a kuplungot képtelen voltam a bolti lehúzóval leszedni, lehet szimmeringes ott, bár benéztem mögé kis tükörrel meg lámpával és az ajak jónak tûnt, persze ettõl még lehet selejt. Generátor oldal most egészbiztosan jó, nemrég lett cserélve, és csontszáraz, tehát nem jön át rajta cucc. Nagyobb fõfúvóka vagy nagyobb karbi kéne hogy tényleg rendesen mûködjön, de egyelõre még megpróbálkozok a gyári rendszerrel variálni.
Amúgy a gépet sokkal erõsebbnek érzem mint elõtte, bár a helyes megszakítóhézaghoz kéne egy bütyök csere, mert a mostani finoman szólva elég kopott. Csakhát ugye pénz, pénz, pénz

Ami nincs.