Na, próbálkoztam a Binggel. Elsőre a benne lévő eredeti 105-ös fúvókával állandóan beköpte a gyertyát, olyan sokat kapott. Szereztem fúvókákat (mert ugye ez nem azonos a BVF-fel

) Nyakastól
(ezért köszönet neki!). 90, 95 és 100-as méretben. Mivel az időjárás nem igazán kedvez a szerelgetéshez és a beállításhoz
(műhely teljes hiánya), egyenlőre a legkisebbel kezdtem, azaz a 90-essel. Hát, ezzel olyan fehér lett a gyertya, mint a menyasszonyi ruha... vagy a háztartási gépek. Viszont alapjárati fordulat közelében meg érezhetően sokat kapott. Az alapjárati fúvóka 45-ös. Ráadásul olyan kiképzése van, mint egyéb karbikban a féklevegő fúvókáknak

, tehát ezt nem egyszerű cserélni. Esetleg átméretezni...
Tegnapi teszt során alacsony fordulaton nagyon erőtlen volt, magason szintúgy. A középső tartományban meg ment rendesen, de azt az 1500-as tartományt nehéz volt tartani (3000 és 4500 között).
Hasonlításképpen: a BFV karbi gyári fúvókája 115 volt, az alapjárati pedig 40. Hát, fogok vele szívni eleget. Jó hír viszont az, hogy a klubban van egy ember, aki mindig segít, akár telefonon is. Őt úgy hívja itt mindenki, hogy a Mester. Szóval, nekem is sokat segített, remélem fog is... Ezúton is köszönet neki mindezért! Ugye mindenki ráismer
Remélem, lesz még olyan idő, amikor tudok szerelni és tesztelni (terheléssel

) is a rettentően várt tavasz előtt.
Sz@r a helyzet, de tudom, hogy nem reménytelen...