Már ott tartok,hogy a 120as főfuvi is sok neki de mivel ami a akrbiban volt tű túl hamar keskenyedett el kapott egy másik tűt.
Ezzel már majdnem jó a gyertyakép.
Eddig koromfekete volt most már barna-fekete közti átmenet.
De 120nál kisebben 5*0,8 v. 5,2*0,8 esetleg 5,5*0,8 menettel nincs itthon csak 35 ös az meg picike
De alapjárati fúvóka is sajna nagy neki.
Most vadászok olyan boltot ahol olcsón lehetne mikuni alapjárati fúvóka sort kapni,főfúvóka meg veszek MZ -t és az is jó bele mert az 5,0*0,8as és kellene vennem egy dőrzsárkészletet.
Próbálgatunk gyorsulni etz251 ellen azon 21es ezen 22es lánckerék és azon tipptopp kipuf van és 3.fokozattól hagyott le amikor még végre nekem csak 100at ment a gép,mert nagy gázállásnál olyan dús volt.
Nem tudom milyen lehet bvf karbival a 22es lánckerék 1es 2es fokozatban de tény a /1 csak 19paci alapból és a 251 meg 21 és az a 251 ami ellen néztem mint a vadi új a gyárban!Még szerintem Bambi se találna hibát azon a gépen
Esetleg tűket hol tudok venni készletben,hogy olcsó legyen?
Ha tudna valaki különböző fúvóka és tű készleteket az érdekelne,mert későbbiek során is ha valamit karburálni kell látatlanban(nincs gyári adat,mert nem gyári vagy ritka típús akkor jól jöhet).
Illetve mikuni alapjárati fúvóka komplett sor 30-100között?