Jeami írta:
Én merész voltam, vettem egyet, valóban nem a legjobb minőség, de este kiderül, majd megírom!

Tegnap este megpróbáltam a lehetetlent! Lássátok hát a Taiwani, utángyártott karbi tapasztalataim!

:
Te jó ég!!!! (Röviden

)
Hosszabban: A súber mérete jó volt, ugyanaz mint a régi BVF-en, de azon túl....anyám.....az úszóház csavarjai meghúzásakor a csavartartó fülek körül az anyag kifehéredett és megrepedt!!!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Egy darab, közepes erősségű húzás után....mikor meg beletettem volna a helyére a karbit az eleje nem ment bele a motor felől jövő szívócsonkba!!!

ahhh
Egymás mellé tettem a két karbit, szemre nem nagyobb az utángyártott csonkja, mégse ment bele, de miért??? Kicsit kitágítottam, hátha bemegy, nem ment!
De nem adtam fel! Hibridet hoztam létre: Maradt a régi BFV karbi test, belement a régi súber a taiwani gáztűvel és tűtartóval (hosszabb volt pár mm-el az a tű és egy kicsit más alakú!), az újabb, kissé gyengébb gázrugóval. Belement a taiwani úszó és tűszelep (ami alatt volt alátét és én is tettem!), valamint maradt a régi 135-ös főfúvóka, egyedül az alapjárati vagy (szívató?) külön, kis fúvókáját vettem ki az elzást, kis részből, ez ment a régi helyére.
Ja és a taiwani tömítés is jó volt meg az alapjárat állító csavar is! A levegő állító az utángyártott készletből ment bele.
ÉS MŰKÖDIK!
Egészen stabil az alapjárat (terhelésre is), jól veszi a gázt és szépen gyorsul. Nekem egy picit gyengébbnek érződött azért mint régen de ezt szerintem egy gáztű lejjebb akasztás megoldja.
Konklúzió: Isten óvjon minket ettől a cucctól (KENTSE) már a karbi felújító készleteik is neccesek, de ez a karbinak neveztt valami, na ez új értelmet ad a xar szónak!
Érdekesség hogy más alkatrészek vannak az ugyanolyan típusú felújítókészletbe és a kész karbiba! Más a tűszelep, az állító csavarok, a fúvókák és a gáztű is
! A karbi anyaga szerintem a leggyengébb, bűn rossz minőségű, rideg spiáter eddig amit láttam. Ebből egyedül a gáztű, a csavarok és a tűszelep volt jó, ezek érdekes módon meg jobb minőségűek mint a javítókészleté!
Drága és idegesítő kör volt, senkinek sem ajánlom, viszont az MZ végre működik!!!