Ma megvolt a ,,húsvéti Csepel sziget megkerülő,, gurulás.
Csak tesztelni akartam a megjavított ford.szám mérő kihajtást. Elgurulok a telekig, ...ha már eddig eljutottam le kéne gurulni a 'lacházi Dunapartig, ... ha már ilyen ,,messzire,, eljutottam, meg még nincs is olyan késő meg kellene nézni az M8-as hidat, Ok, megnéztem. ... visszafele mégse mehetek, mert arról jöttem, ...a másik parton gyerünk fel a 6-oson... és így tovább.
Bizonyítékom is van:
Dunaújvárosban vettem, a nonstop Kati presszóban. Már muszáj volt egy kicsit megállni, mert hűvös volt. Simán elfért volna még a téli kesztyű!
Kértem egy teát + 1 kv-t, nyugodtan szűrpűcsőgetem, mikor bejött egy csapat, három ember abból két nő, és kértek három sört meg három körtét. Az egyik nő el kezdett háborogni hogy ő nem is szereti a körtét, miért kérte ki? .. na mind egy, erre odafordul hozzám hogy az Úr nem inna-e egy körtét? ...

... Mondom, most nem, majd legközelebb. ... Aztán a fickó elkezdte locsolni a pincérnőt, aki annyira fellelkesült a kapott locsolástól hogy még engem is megkínált azzal a kis csokitojással. Mondom neki, nálam csak 2T benzin van, kölnit nem hoztam. ..Neembajneembaj, tessék csaaak!
Nem tudtam hogy most jó ha azzal locsolom v. vegyek csak nyugodtan.
A táv kb. 140km volt.