Ezt nem teljesen értemPasno írta:....Már nem vagyok szűz!!! ...
"Több szeretet szükséges ahhoz, hogy az ülést megoszd valakivel, mint ahhoz, hogy ugyanezt megtedd az ágyaddal."

Ezt nem teljesen értemPasno írta:....Már nem vagyok szűz!!! ...
"Több szeretet szükséges ahhoz, hogy az ülést megoszd valakivel, mint ahhoz, hogy ugyanezt megtedd az ágyaddal."
Sajnálatos módon le kell mondanom a gurulástMZCs írta:Pontosan ott. Régebben Cora volt. Most már Auchan.Pasno írta:Gyors útba igazítást kérhetek?
Átmegyek a megyeri hídon budára és az rögtön ott a nagy parkolóban?Vagy az nem az auchan?
Okt. 14. vasárnap:
Dodi,Yupi
bakimate +1
böri, Edina
Krepp, Petra
MZCs
Pontosan ott. Régebben Cora volt. Most már Auchan.Pasno írta:Gyors útba igazítást kérhetek?
Átmegyek a megyeri hídon budára és az rögtön ott a nagy parkolóban?Vagy az nem az auchan?
Yupec írta:Ne reménykedj, olvasom......Dodi írta:Anita! Sajnáljuk,hogy nem tudsz jönnimajd legközelebb.
Bambi! Majd visszük a Grillmestert is a saját kerekeinŐ süt-főz nekünk....
Remélem nem olvassa mert akkor.......![]()
![]()
![]()
Ne reménykedj, olvasom......Dodi írta:Anita! Sajnáljuk,hogy nem tudsz jönnimajd legközelebb.
Bambi! Majd visszük a Grillmestert is a saját kerekeinŐ süt-főz nekünk....
Remélem nem olvassa mert akkor.......![]()
![]()
Siófokra mi nem érünk sajnos oda, de kora délután Fonyód környékén leszünk. A TS-el. Ha a déli parton jöttök, akkor összefuthatnánk...MiszterQ írta:Aztán visszaúton Keszthelyig elgurulnék veletek.
Bocs elírtam, 6-án vasárnap lenne. Egy helyen láttam a neten, meg futólag hallottam. Az Interspar parkolóban lesz. Ide is reggel-kora délelőtt érdemes jönni. Még valami : mikorra várható a visszaindulás kb? Meg meg kéne néznem hogy hány km. Ki kéne jönni 1 tankból...MiszterQ írta:gabsic írta:Ok, csörögj nyugodtan!
Egyébként 8.-án úgyis Tapolcafőre megyek látogatóba, akkor érdekelne, hogy hol lesz a börze, mindenképpen beugranék! Tudsz esetleg pontos időpontot, helyszínt?
Így is nevezhetjüksunbim írta:Egy kis túrapetting?MiszterQ írta:... Jó lenne kipróbálni a gépet kicsit hosszabb távon a Somogy túra előtt. Biztos ami biztos.üdv
Egy kis túrapetting?MiszterQ írta:... Jó lenne kipróbálni a gépet kicsit hosszabb távon a Somogy túra előtt. Biztos ami biztos.üdv
[/quote]gabsic írta:Ok, csörögj nyugodtan!
Egyébként 8.-án úgyis Tapolcafőre megyek látogatóba, akkor érdekelne, hogy hol lesz a börze, mindenképpen beugranék! Tudsz esetleg pontos időpontot, helyszínt?
Ok, csörögj nyugodtan!MiszterQ írta:Én nem valószínű hogy vásárolok, hó végi pénzszűke vangabsic írta: Én nézelődni, esetleg vásárolni is szeretnék, így 7 körül tervezem indulni (jó időben odaérni, a ritka és jó cuccokat hamar elviszik). Faterral együtt fogok menni, ő egy 250-es Jawával jön. Hazafele gurulhatunk együtt, gondolom akkor Gesztivel is. Mondjuk én a déli parton akarok hazafele jönni. Ha ott leszel, csörögj majd meg, a számom: 20/3254-négy93
Egyébként kb 11-12-ig szokott tartani a börze.jó ha benzinre futja majd. Ezt még kimatekozom. Ha ott leszek, okvetlenül hívlak.
Május 8-án (ha jól emlékszem) Pápán is lesz veteránbörze. Ha van kedvetek gyertek át. A kínálatról nem sokat tudok, de az árakat rendesen megkérik.
Én nem valószínű hogy vásárolok, hó végi pénzszűke vangabsic írta:Én nézelődni, esetleg vásárolni is szeretnék, így 7 körül tervezem indulni (jó időben odaérni, a ritka és jó cuccokat hamar elviszik). Faterral együtt fogok menni, ő egy 250-es Jawával jön. Hazafele gurulhatunk együtt, gondolom akkor Gesztivel is. Mondjuk én a déli parton akarok hazafele jönni. Ha ott leszel, csörögj majd meg, a számom: 20/3254-négy93MiszterQ írta:Sziasztok! Engem lehet hogy érdekel a Siófoki kiruccanás. Csak az a baj hogy reggel 9 tájékán adom le a melót és jó lenne tudni mikor indultok, vagy mikor értek oda Siófokra, mert akkor egyből oda kéne menni. Aztán visszaúton Keszthelyig elgurulnék veletek. Jó lenne kipróbálni a gépet kicsit hosszabb távon a Somogy túra előtt. Biztos ami biztos.üdv
Egyébként kb 11-12-ig szokott tartani a börze.
Én nézelődni, esetleg vásárolni is szeretnék, így 7 körül tervezem indulni (jó időben odaérni, a ritka és jó cuccokat hamar elviszik). Faterral együtt fogok menni, ő egy 250-es Jawával jön. Hazafele gurulhatunk együtt, gondolom akkor Gesztivel is. Mondjuk én a déli parton akarok hazafele jönni. Ha ott leszel, csörögj majd meg, a számom: 20/3254-négy93MiszterQ írta:Sziasztok! Engem lehet hogy érdekel a Siófoki kiruccanás. Csak az a baj hogy reggel 9 tájékán adom le a melót és jó lenne tudni mikor indultok, vagy mikor értek oda Siófokra, mert akkor egyből oda kéne menni. Aztán visszaúton Keszthelyig elgurulnék veletek. Jó lenne kipróbálni a gépet kicsit hosszabb távon a Somogy túra előtt. Biztos ami biztos.üdv
Hát ez itt:gesszti írta:Milyen "egerszegi" gurulás? Miről maradtam már megint le?
Mivel feljelentkezve nem láttalak, ezért gondoltam biztos nem érsz rá...gesszti írta:Nem rossz ötlet. Ha munkám engedi, lehet, hogy megyek én is.
Először nem írtam bele a hsz-be, vajon kiszúrja-e valakikiszsebi írta:Az a "Nike MZ" ismerős... Vajon kié lehet:?:gabsic írta:Megvolt ma az egerszegi gurulás. Röpke 350km-t tettem a vasba. Átlag 4.3l/100km. Szerintem nem rossz.
Az a "Nike MZ" ismerős... Vajon kié lehet:?:gabsic írta:Megvolt ma az egerszegi gurulás. Röpke 350km-t tettem a vasba. Átlag 4.3l/100km. Szerintem nem rossz.
Én csak az odautat mondtam le, vissza jöhetünk már veletek. Egyébként oda merre mennétek? Déli v északi part? No meg mikor?gesszti írta:Na frankó... eddigi 5 jelentkezőből 3 lemondta a siófoki túrát.
Érdekelhet a dolog, jó idő esetén! A többi motor is MZ?gesszti írta:Május 1-én, jó idő esetén, jelenleg 3-4 motorral alakulni látszik egy Keszthely-Siófok túra. Veterán börze szokott ott lenni ilyenkor. (?)
Van kedve csatlakozni még valakinek?
Ha most vasárnap érdeklődés hiányában elmarad az eső, amit a meteo/u/rológusok ígérnek, akkor Zalaegerszeg környékén gurulunk egyet.gabsic írta:...egy vasárnap, amikor jó idő lesz?
sunbim írta:Ma megvolt a ,,húsvéti Csepel sziget megkerülő,, gurulás.![]()
Nekem okés a dologgesszti írta:No, szépen alakul egy Balaton-körbemotorozás...
...egy vasárnap, amikor jó idő lesz?
zsakfos írta:Ha éppen ráérek amikor guroltok,szivesen becsatlakoznékgabsic írta: Igen, vannak jó helyek, bár egy Mátrához vagy Mecsekhez nem hasonlítható![]()
Ha gondolod egyeztethetünk majd és gurulhatunk egyet vmikor
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég