MiszterQ írta:gabsic írta:Ok, csörögj nyugodtan!
Egyébként 8.-án úgyis Tapolcafőre megyek látogatóba, akkor érdekelne, hogy hol lesz a börze, mindenképpen beugranék! Tudsz esetleg pontos időpontot, helyszínt?
Bocs elírtam, 6-án vasárnap lenne. Egy helyen láttam a neten, meg futólag hallottam. Az Interspar parkolóban lesz. Ide is reggel-kora délelőtt érdemes jönni. Még valami : mikorra várható a visszaindulás kb? Meg meg kéne néznem hogy hány km. Ki kéne jönni 1 tankból...

[/quote]
Hát, én addig gondoltam maradni, amíg a tömeg is van. Eddig ahogy szokott lenni, ez kb 11-12 óra. Aztán szép komótosan a déli parton haza. Lakott területen betartva az 50-55-öt, azon kívül meg 80, annyi a kényelmesen tartható a Jawával, ez a tempó ETZ-vel is elég baráti fogyasztást tud eredményezni
Viszont majd csörögj rám mindenképp, akár jössz, akár nem, mert ha nem jössz, és előbb eljönnénk akkor nem várunk.
(Köszi, Google-val már utánanéztem a pápai rendezvénynek. Vasárnap reggel úgyis emgyek Tapolcafőre látogatóba, legalább ezt is útbaejtjük majd.)
Ja, siófokon a TESCO-parkolóban lesz. TESCO táblát kell követni, de a 7-esen jössz, aztán balra kell majd egyszer lefordulni róla, lesz kint kis tábla, hogy börze aztánmég kb 2 km.
-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse