De bele ám!Hujber írta: És a rendőr belé köt e?Mondjuk nem hinném, hogy mindenkinek van szeme az ilyesmihez-
Mifelénk most a ledes nappali fényekre, meg a xenonokra ugranak.
A xenonokra már régóta ugranak. El is fgoytak az utólagosan berakott gagyixenonos autók a környéken. Pár hónapja még minden héten jött hozzánk olyan autó aminek elvették a forgalmiját, mos már csak elvétve 1-2 havonta. Mondjuk ezt jogosnak is tartom, rohadtul tud vakítani a xenon egy hagyományos foncsorban.
A másik meg a ledes menetfények (DRL). ugye gyakorlatilag a megfelelő olyan ritka mint a fehér holló. Pl a multikban nem is láttam még megfelelőt. ugye kell neki "E" jele legyen, meg RL-nek (running light) kell minősítve legyen. Na a multikban amiket láttam az vagy semmi minősítése nincs, vagy ha van is, akkor mind "A"-nak (kiegészítő helyzetjelző lámpa) van minősítve, ergo ha valaki menetfénynek rakja fel akkor az szabálytalan. A másik meg a nem szabályos bekötések, felszerelési helyek... Tán el kéne olvasni a köhém vonatkozó részeit mielőtt elkezd a jóember kókányolni.
Mondjuk ahogy tudom, DRL miatt még nem vettek itt el forgalmit, megelégednek azzal ha a jóember kiköti / letépdesi a vezetékeket ott a helyszínen. Bár gondolom, ez a rendőr hozzáállásán múlik csak.