Hmm... Abban biztos vagy, hogy a felso pont ment el, es nem a vaz also resze van megcsavarodva? Ugy ertem, hogy a lengovillatengely furata sem lenne mar meroleges a vaz hossztengelyere. Ott egy kicsi hiba is komolyan jelentkezik mar elol a felso rogzitopontnal. Mondjuk egyik ilyen hiba sem okozna azt hogy a lanckerekek nem lennenek egy sikban... Igazabol nem is ertem, alul a lengovillatengelynel a szilentperselyek nem engedhetnek elcsvarodni annyira a blokkot(akkor egy gazadasra is annyira elcsvarodna a blokk, hogy ledobna a lancot). Azt probaltad, hogy lancvedogumi nelkul felrakni a lancot, beallitani mindent es akkor is rossz?[/quote]
Hát szemből nézve a felső csavar nem középen lefele áll, hanem picit oldalra. Az alja szerintem jó, de már semmiben nem vagyok biztos. A láncot meg csak láncvédő nélkül próbáltam hogy kevesebb dolgot kelljen visszaszedni. Azért érdeklődtem hátha valamelyik mz fanatikusnak van vmi tapasztalata meg eszköze vázjavításhoz, de hát a vázat már télleg csak fanatikusok bontják meg

Meg nem tudom a vázcsere mennyi macerával jár. Gondolok itt a mindenféle papírmunkára. Igaz ha eljutnék is odáig valamikor úgyis teljesen új forgalmi kell mer ilyet szerintem a mostani fiatal rendőrök nemigen láttak még soha