totti0614 írta:De ha már az ilyen tuningoknál tartunk akkor mi van a Twin blokkos 2x250es ETZ-vel? Én tudok egy ilyen blokkot ami tökéletesen megy csak kell hozzá egy erősített váz. Soros 2hengeres 500as MZ

Ilyennel a németek szórakoztak egy időbe de nemigazán látni belőle egyet sem. De előnyösebb mert a két főtengely 1 kuplungal és egy gyujtással ugy meg tudja pörgetni, hogy leforog 10-12ezret is simán
Vagyis inkább annyinak hallani a két henger robbanásai összesen (2*6000=12000

)
Az hogy mit forog az a vezérléstől, a kipufogótól, az alternáló tömegek nagyságától, és még millió dologtól függ. De az, hogy hány egyforma 250es henger van egymás mellett attól nem igazán.
totti0614 írta: Most épp az enyémhez nyúl hozzá, de meghagytam neki, hogy menjen 160at alattam 30kiló cuccal és tartós legyen. Kap egy más csapolású dugót,erősített hajtókart, a henger ablakait is átszabja, kap valami pörgősebb motorról karbit.
Ez még tán hihetőnek is tűnik,ha szét lesz rajt faragva minden, bár "jó" meló lesz használhatóra beállítani rajta mindent. Más kérdés hogy mennyit fog enni. Kezdhetsz összeflekkelni két tankot, sok anyag kell majd, hogy egyik kúttol eljuss a másikig

Meg hogy tartós nem lesz az a blokk, na az is tuti.
A TARTÓS ETZ blokk az 243cm3, 21 lóerő. esetleg 293cm3, 23 ló.
-=[Gabsic Motoros Blogja]=-
Eddigi túráim:
2009: Gabsic Kicsi túrája;
2010: Bakony-túra, Tátra-túra, Örség-túra,
2011: Gyurma-túra, Bakony-túra, Mecsek-túra, Zala túra
2012: Somogy-túra, Mecsek-túra, Őrség-túra
2013: Bakony-túra, Plitvice-i gurulás
2014: Vértes-Gerecse