Fel lehet. nekem is olyan volt. Vezérlést én 125-nél próbáltam baszogatni (polírozni, bővíteni), de csak rosszabb lett.bomber93 írta:Üdv MZ ts 125 hengert fel lehet fúrni 150 esre? 150 eshez való hengerfejem is van csak rendelkezek egy gyári bontatlan alapméretes 150 es dugóval és nem szeretném hogy kárba menjen. Van 24- es karburátorom is.
Amúgy a csepptankos Jawa 85-ös utazós 3 literes fogyasztása szerintem olyan urbanlegend mint alább a 240-et menő ETZ. Nekem is van 250-es csepptankosom, pöccröff restaurált állapotban. szólóban 4-4,5, utassal 4,5-5 litert eszik. 90 felett nem szeret menni. Tehát... annyit (sőt, többet) eszik mint a 300as ETZ-m, és úgy megy mint a régi 125ös MZ-m. Ezt ne irigyeld. Egy 150-es ETZ simán veri a 250-es Jawát mind fogyasztásban, mind menetteljesítményben. (Egy előnye van a Jawának, hogy alul (sőőőt, nagyon alul) is van ereje, de pörögni azt viszont nem tud. Az MZ-t forgatni kell, de akkor megy is. Alul meg olyan döglött hal érzés. De 99%-ban inkább MZ mint a Jawa)