Kipufogó
- zsakfos
- A révész
- MZ-d típusa: Mz Ts 250/1
Re: Kipufogó
Kipróbáltam az új kipufogómat a /1-en.
Nem sokat mentem vele,éppen csak 4-5 km-t.
A hangja olyan jó pattogós.Tetszik.
Így elsőre viszont nekem nem lett jobb a gép vele,sőt azt kell mondjam az utángyártott Etz dobbal amit a Mestertől kaptam tavaly jobban megy.
Amiért én akartam magamnak egy jó dobot,azon nem segitett.Magyarul az 5-ik fokozatban szerettem volna ha rendesen kipörög a gépem.
Hát ez nem jött össze.4500-nál megáll a fordulat,mintha odaszögezték volna.Pedig amikor eléri ezt a fordulatot,akkor még a gáz kb a 3/4-nél van-Hiába húzom neki,a fordulat semmit nem változik.Próbáltam olyankor egy szivatót húzni neki,de semmi változás nem történik.A lentebbi fokozatokban jobban kipörög,de ott sem az igazi.
Gondolom karburálni is kéne ilyenkor,de fogalmam sincs mivel próbálkozzak.
A Mester amit adott Etz kipuffot tavaly,azzal jobban megy és ha nem is éri el a maximumát a fordulat 5-ben,de azért 4500 helyett 5500 a fordulat.
Szóval nekem így elsőre ez a tapasztalat.Ja meg még annyi hogy ennél a kipuffnál jobban füstölt hidegen mint a másikkal.Nem tudom ez jelent-e valamit.
Hiába no.Ez a karburálás ez nem az én világom.
Nem sokat mentem vele,éppen csak 4-5 km-t.
A hangja olyan jó pattogós.Tetszik.
Így elsőre viszont nekem nem lett jobb a gép vele,sőt azt kell mondjam az utángyártott Etz dobbal amit a Mestertől kaptam tavaly jobban megy.
Amiért én akartam magamnak egy jó dobot,azon nem segitett.Magyarul az 5-ik fokozatban szerettem volna ha rendesen kipörög a gépem.
Hát ez nem jött össze.4500-nál megáll a fordulat,mintha odaszögezték volna.Pedig amikor eléri ezt a fordulatot,akkor még a gáz kb a 3/4-nél van-Hiába húzom neki,a fordulat semmit nem változik.Próbáltam olyankor egy szivatót húzni neki,de semmi változás nem történik.A lentebbi fokozatokban jobban kipörög,de ott sem az igazi.
Gondolom karburálni is kéne ilyenkor,de fogalmam sincs mivel próbálkozzak.
A Mester amit adott Etz kipuffot tavaly,azzal jobban megy és ha nem is éri el a maximumát a fordulat 5-ben,de azért 4500 helyett 5500 a fordulat.
Szóval nekem így elsőre ez a tapasztalat.Ja meg még annyi hogy ennél a kipuffnál jobban füstölt hidegen mint a másikkal.Nem tudom ez jelent-e valamit.
Hiába no.Ez a karburálás ez nem az én világom.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- ambrusviktor
- versenyző
- MZ-d típusa: etz 250
köszi! Akkor hétvégén próbálkozomnova001155 írta:Fogalmam sincs de szerintem a két szelső között biztos van olyan 6-7 mm . Hanem több. Ugye ha azt nézed hogy a legnagyobb előgyújtástól a legnagyobb utógyújtásig. Sok sikert az állításhoz.
- nova001155
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 DE LUXE
Fogalmam sincs de szerintem a két szelső között biztos van olyan 6-7 mm . Hanem több. Ugye ha azt nézed hogy a legnagyobb előgyújtástól a legnagyobb utógyújtásig. Sok sikert az állításhoz.
- ambrusviktor
- versenyző
Okés, köszönöm szépen!! Még annyi kérdésem van, csak a miheztartás végett, hogy a két szélső állás közt mekkora kb a különbség mm ben, már ami a dugattyú útját illeti?nova001155 írta:Igen csak az állórészt kell mozgatni balra kell ha nagyobb előgyuszit akarsz jobbra ha kisebbet érezni fogod hogy mikor jó jelöld meg hogy hol van eredetileg és mihez tartás végett forgasd először ki jobbra menny vele érezd milyen ha nagy az utógyújtás hogy felismert majd tökig ki balra próba akkor már tudod milyen a nagy előgyújtás azt a kettő között lődd be oda ahol nem csörög és jól is megy nem nagy kunszt.ambrusviktor írta: Hmm..csak az állórészre rögzített jeladótartót kell elmozgatni jobbra vagy balra (merre ha növelni szeretném? (gondolom vele mozog a jeladó? nem tudom...)
Köszönöm!
- nova001155
- versenyző
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 DE LUXE
Igen csak az állórészt kell mozgatni balra kell ha nagyobb előgyuszit akarsz jobbra ha kisebbet érezni fogod hogy mikor jó jelöld meg hogy hol van eredetileg és mihez tartás végett forgasd először ki jobbra menny vele érezd milyen ha nagy az utógyújtás hogy felismert majd tökig ki balra próba akkor már tudod milyen a nagy előgyújtás azt a kettő között lődd be oda ahol nem csörög és jól is megy nem nagy kunszt.ambrusviktor írta:Hmm..csak az állórészre rögzített jeladótartót kell elmozgatni jobbra vagy balra (merre ha növelni szeretném? (gondolom vele mozog a jeladó? nem tudom...)Alfa írta:Nem is kell. Ha most jó, jelöld be alkoholos filccel a mostani beállítást, és ehhez képest csúsztatgasd tippre. A motor egyik és másik véglet pozícióban is működik, csak nem olyan jól mint az optimálisban, rosszul nem tudod beállítani úgy h el se induljon. Ha nem sikeres az állítgatás, simán visszateszed a megjelölt pozícióba. Ha sikeres, otthagyod. Kit érdekel hány mm ha jól megy?
- ambrusviktor
- versenyző
Hmm..csak az állórészre rögzített jeladótartót kell elmozgatni jobbra vagy balra (merre ha növelni szeretném? (gondolom vele mozog a jeladó? nem tudom...)Alfa írta:Nem is kell. Ha most jó, jelöld be alkoholos filccel a mostani beállítást, és ehhez képest csúsztatgasd tippre. A motor egyik és másik véglet pozícióban is működik, csak nem olyan jól mint az optimálisban, rosszul nem tudod beállítani úgy h el se induljon. Ha nem sikeres az állítgatás, simán visszateszed a megjelölt pozícióba. Ha sikeres, otthagyod. Kit érdekel hány mm ha jól megy?
- Alfa
- Keljfeljancsi
- MZ-d típusa: ETZ 250
- Kapcsolat:
Nem is kell. Ha most jó, jelöld be alkoholos filccel a mostani beállítást, és ehhez képest csúsztatgasd tippre. A motor egyik és másik véglet pozícióban is működik, csak nem olyan jól mint az optimálisban, rosszul nem tudod beállítani úgy h el se induljon. Ha nem sikeres az állítgatás, simán visszateszed a megjelölt pozícióba. Ha sikeres, otthagyod. Kit érdekel hány mm ha jól megy?
MZ ETZ 300 by Bambi
http://www.youtube.com/user/AlfaMzHUN
- ambrusviktor
- versenyző
Néztem a wiki szerelési oldalt, de ennek ellenére sem tudom az elektronikusat magamnak beállítani :SAlfa írta:Elindulsz gyújtásdekni nélkül a megfelelő szerszámokkal, állítgatod, mész, állítgatod stb, és kiderülambrusviktor írta:Bambi feltette a kipufogót
A kérdés, hogy (elektronikus gyújtásról van szó) 3mm ről az előgyújtást érdemes-e felemelni 3,2 esetleg 3,4 vagy 3,6mmre?
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Elindulsz gyújtásdekni nélkül a megfelelő szerszámokkal, állítgatod, mész, állítgatod stb, és kiderülambrusviktor írta:Bambi feltette a kipufogót
A kérdés, hogy (elektronikus gyújtásról van szó) 3mm ről az előgyújtást érdemes-e felemelni 3,2 esetleg 3,4 vagy 3,6mmre?
MZ ETZ 300 by Bambi
- ambrusviktor
- versenyző
Bambi feltette a kipufogót
- MZCs
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ-251
- Kapcsolat:
Jövő hét elején én is beugrok érte.
És rendezem a többi tartozásomat is. Élnézést a késésért!
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
Köszi, közben Bambi írta pü.-ben. De sajnos elfogyott...
- csoka
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ125,ETZ250
Utoljára 11 000Ft volt,ha jól emlékszem.(az óta inflálódott a forint )Gyurmooo írta:Nem láttam az "eladó alkatrészek" között, mi az áruk ezeknek a kipuffoknak?
- Gyurmooo
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ 251 (ETZ 150)
Nem láttam az "eladó alkatrészek" között, mi az áruk ezeknek a kipuffoknak?
11Seri19 írta:Hány db kipu van?
- Seri19
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Etz 251
Hány db kipu van?
- tjacint
- defektes
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- KILL3R etz
- bajnok
"...köd előttünk köd utánunk amíg élünk meg sem állunk,
köd előttünk,köd utánunk két keréken az utakon járunk..."
Gyakorlatilag is jöhetsz,kész vannak a gátlók.KILL3R etz írta:Ha nem jön össze a pályázás, akkor megyek NDK-ra, és akkor leviszem a csövedet szívesen.
Úgyis megyek addig a mesterhez elvileg...
- yofo
- versenyző
- MZ-d típusa: TS 250/1
Húúú , ezek nagyon szépek lettek . Holnap egyeztetek veled Bambi mester , a fizetést és az átvételt illetőleg , és köszönöm .
Powered by Bambi MZ ts 250/1
- zsakfos
- A révész
Előre is köszönöm.
Sajnos én melózok szombaton,de egy telefont megeresztesz amikor már itt vagy a szántódi találka pontnál és akkor elugrok érte.
Sajnos én melózok szombaton,de egy telefont megeresztesz amikor már itt vagy a szántódi találka pontnál és akkor elugrok érte.
Ts 250/1 a fekete villám!Na jó a villám egy kicsit túlzás!De én igy is szeretem.
- KILL3R etz
- bajnok
Ha nem jön össze a pályázás, akkor megyek NDK-ra, és akkor leviszem a csövedet szívesen.
- zsakfos
- A révész
Szépek!
Valaki esetleg eltudná hozni szombaton az Ndk-s talira?
Ha nem,akkor meg valahogy elmegyek érte a jövő héten.
- tjacint
- defektes
Egy Henger mind fölött, egy Henger kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen.
- yofo
- versenyző
- MZ-d típusa: TS 250/1
bambi írta:A TÍZ DARAB KIPUFOGÓ ÁLLÍTÓLAG JÖVŐHÉTEN KÉSZ VANNAK,LEHET GYŰJTÖGETNI:-)
Powered by Bambi MZ ts 250/1
- ambrusviktor
- versenyző
Jövőhét pénteken megyek is...és juhé :D
- zsakfos
- A révész
bambi írta:A TÍZ DARAB KIPUFOGÓ ÁLLÍTÓLAG JÖVŐHÉTEN KÉSZ VANNAK,LEHET GYŰJTÖGETNI:-)
A TÍZ DARAB KIPUFOGÓ ÁLLÍTÓLAG JÖVŐHÉTEN KÉSZ VANNAK,LEHET GYŰJTÖGETNI:-)
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Na most már kezd érdekelni melyik is a Bambi I. rezó..., és az van -e a gépemen, mert mintha 2 különböző kéményről lenne szó...
Apropo, hogyan vettél fel nyomatékgörbét?
Apropo, hogyan vettél fel nyomatékgörbét?
MZ ETZ 300 by Bambi
- Krepp
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 SF
- Kapcsolat:
Remélem jössz bakonyra mert kötelező jelleggel gyorsulnod kell velem....
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
"Ennek a motornak az a különlegessége..... Hogy az enyém..."
Szinter, pipa.
- Perec
- nagy ETZ-s
- MZ-d típusa: ETZ250
Úgy néz ki nem tudok prezentálni jó Bambi-rezó I. tesztet
A rezóban nem találtam végcsövet, egy perforált csőben folytatódik a kúp, ami áthalad a gyapottal töltött téren és közvetlenül a szabadba pufog. Ezt gyorsan orvosoltam és bedugtam a kúp felől egy 17mm/17 cm (túl vékony, de csak ilyen volt) paraméterű kívül passzos csövet amitől nagyon kellemesen lehalkult ugyan, de a 2000 alatti virgoncság eltűnt, és jóval nagyobb alapjárati előgyújtást kért (alapjárati előgyújtással még nem kellett foglalkozni eddig soha, a nem fojtott rezó, és a két normál kipu is olyan 5-6 mm-t szeret, de tág tartományban érzéketlen rá). Nem értettem teljesen, hogy egy fojtástól miért az extrém alacsony fordulati paraméterek változnak elsősorban, a végsebesség viszont csak minimálisan csökkent. Ezt a nagyobb előgyújtást csak azért írom, mert gyanakszok arra, hogy funkciójának megfelelően a rezonátor pumpál vissza a hengerbe a könyökből gázt, ami ebben az esetben gondolom még égéstermék, ami lassítja az égést.
Felvettem egy nyomaték görbét (sajna már a fojtott állapotban), ami jellegében teljesen, értékeben hozzávetőlegesen megegyezik az utángyártottéval és a homorú hegesztésű noname/gyári? kipufogóval.
Ennyire nem lehet azonos 3 különböző cső, úgyhogy a következő lépésben szívóoldali tuningot helyezek kilátásba, mert egy 3-4 lovacska továbbra is hiányzik a ménesből.
A csővel már mértem egy fogyasztást is (nem fojtott állapot), amikor megláttam az 5,7 litert a kútkijelzőn szomorúan lemondtam a rezóról (a hangjára és kinézetére tett erős megjegyzések után). Mikor viszont számításba vettem az általam gondoltnál hosszabb megtett utat kellemesen csalódtam: 4,28l/100km-es érték a jórészt nem kimondottan papás motorozáshoz. /mondjuk a jó-öreg kopott BVF 2N-5 is visszatért, tehát talán újra beszállok a ringbe a legkedvezőbb fogyasztás címért ezután a fél éves, rossz szájízű BVF 3N-1 kitérő után/. A hangját is sikerült megfojtani, úgyhogy a kidörgő nálam marad. és várja, hogy kihasználjam a benne lévő extra pontenciált.
Eddig sajna nem csiklandozta meg a lovacskákat, de kellemes karakterével további kísérletezésre ösztönöz. Pl 90-ről ötvenre lassítottam oly módon, hogy visszaengedtem a gázt, de nem motorfékig, hanem egyenletesen járva, a motor végig hajtott. Városban is tudok 4.-ben és 5.ben is 40-50-60 -al haladni különösebb rángatás nélkül
A rezóban nem találtam végcsövet, egy perforált csőben folytatódik a kúp, ami áthalad a gyapottal töltött téren és közvetlenül a szabadba pufog. Ezt gyorsan orvosoltam és bedugtam a kúp felől egy 17mm/17 cm (túl vékony, de csak ilyen volt) paraméterű kívül passzos csövet amitől nagyon kellemesen lehalkult ugyan, de a 2000 alatti virgoncság eltűnt, és jóval nagyobb alapjárati előgyújtást kért (alapjárati előgyújtással még nem kellett foglalkozni eddig soha, a nem fojtott rezó, és a két normál kipu is olyan 5-6 mm-t szeret, de tág tartományban érzéketlen rá). Nem értettem teljesen, hogy egy fojtástól miért az extrém alacsony fordulati paraméterek változnak elsősorban, a végsebesség viszont csak minimálisan csökkent. Ezt a nagyobb előgyújtást csak azért írom, mert gyanakszok arra, hogy funkciójának megfelelően a rezonátor pumpál vissza a hengerbe a könyökből gázt, ami ebben az esetben gondolom még égéstermék, ami lassítja az égést.
Felvettem egy nyomaték görbét (sajna már a fojtott állapotban), ami jellegében teljesen, értékeben hozzávetőlegesen megegyezik az utángyártottéval és a homorú hegesztésű noname/gyári? kipufogóval.
Ennyire nem lehet azonos 3 különböző cső, úgyhogy a következő lépésben szívóoldali tuningot helyezek kilátásba, mert egy 3-4 lovacska továbbra is hiányzik a ménesből.
A csővel már mértem egy fogyasztást is (nem fojtott állapot), amikor megláttam az 5,7 litert a kútkijelzőn szomorúan lemondtam a rezóról (a hangjára és kinézetére tett erős megjegyzések után). Mikor viszont számításba vettem az általam gondoltnál hosszabb megtett utat kellemesen csalódtam: 4,28l/100km-es érték a jórészt nem kimondottan papás motorozáshoz. /mondjuk a jó-öreg kopott BVF 2N-5 is visszatért, tehát talán újra beszállok a ringbe a legkedvezőbb fogyasztás címért ezután a fél éves, rossz szájízű BVF 3N-1 kitérő után/. A hangját is sikerült megfojtani, úgyhogy a kidörgő nálam marad. és várja, hogy kihasználjam a benne lévő extra pontenciált.
Eddig sajna nem csiklandozta meg a lovacskákat, de kellemes karakterével további kísérletezésre ösztönöz. Pl 90-ről ötvenre lassítottam oly módon, hogy visszaengedtem a gázt, de nem motorfékig, hanem egyenletesen járva, a motor végig hajtott. Városban is tudok 4.-ben és 5.ben is 40-50-60 -al haladni különösebb rángatás nélkül
- Perec
- nagy ETZ-s
Most jönne az, hogy el lehet vele indulni alapjáraton, gázhúzás nélkül, de sajna nem bírja, talán egy leheletnyivel magasabb alapjárattal...
Ahogy mentem a városban forogtak a fejek rendesen, lehet, hogy kéne az a gyapottömés...állat
Ne érts félre 2000 felett sincs gond, nem érzem rosszabbnak a nyomatékosabb kipunál, de még kéne egy kicsit karburálni, aztán mérni egyet.
Az viszont teljesen egyértelmű, hogy alul átöblíti a hengert rendesen, ott radikális a változás.
Az autót sem pörgeti az ember 4000-el, ha 2000-nél is megy...
KILL3R etz: Az, de nagyon kéne egy méretezett szívócső, mert érzékenyen reagál minden változásra, szerintem hosszabb kellene, de a karbit nem tehetem a légszűrőházba...Ez a bedobunk egy membránt és jó lesz nem akar működni.
Ahogy mentem a városban forogtak a fejek rendesen, lehet, hogy kéne az a gyapottömés...állat
Ne érts félre 2000 felett sincs gond, nem érzem rosszabbnak a nyomatékosabb kipunál, de még kéne egy kicsit karburálni, aztán mérni egyet.
Az viszont teljesen egyértelmű, hogy alul átöblíti a hengert rendesen, ott radikális a változás.
Az autót sem pörgeti az ember 4000-el, ha 2000-nél is megy...
KILL3R etz: Az, de nagyon kéne egy méretezett szívócső, mert érzékenyen reagál minden változásra, szerintem hosszabb kellene, de a karbit nem tehetem a légszűrőházba...Ez a bedobunk egy membránt és jó lesz nem akar működni.
Atilla írta: 25-nél negyedikben- elindulni ötödikben, 90-95-ig megy, meg 2000 rpm alatt erősebb?
Valami nem stimmel itt nekem!
- KILL3R etz
- bajnok
Membám...
- Atilla
- versenyző
- MZ-d típusa: ETZ250 + TS250/1
25-nél negyedikben- elindulni ötödikben, 90-95-ig megy, meg 2000 rpm alatt erősebb?Perec írta:Sikerül tesztelnem egy Bambi I.-t.
1. benyomás: könnyű, nagyon.
2. precíz, könnyű feltenni, nem fúj ki.
3. randa és hangos (finomítható)
Menetpróba:
Az amit vártam tőle, hogy eltünteti a teljesítménylyukat az nem jött össze. + könyök nélkül 90-95-ig megy 5.ben, könyökbe betoldva 80 körül ugyanúgy gyenge, mint eddig.
Alapjárat jobb, erősebb lett.
Ha nem figyelek oda a kereszteződésekben jobbra fordulva 4.-ig kapcsolok vissza. Ez gondolom olyan 25-30-as tempó. Nem mondom, hogy 5.ben nem bírná el, de érzésre ezt kívánja. Eddig 3.-ig váltottam vissza ugyanezeken a helyeken.
Csináltam pár 5.-ben indulást is, viszonylag "könnyednek" tűnik, nem kell forgatni.
2000 fordulat alatt határozottan erősebb a két másik csövemnél.
Objektív mérést is próbálok majd csinálni.
Valami nem stimmel itt nekem!
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Bambi I. elvileg alacsony fordulatú rezó Én használom rendeltetésszerűen
MZ ETZ 300 by Bambi
- Krepp
- bajnok
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250 SF
- Kapcsolat:
Disznók elé gyöngyöt...
Belső nélküli első külső hátsó belsővel..
Szinter, pipa.
Szinter, pipa.
- Alfa
- Keljfeljancsi
- Kapcsolat:
Ha ez az ami nekem is van fenn, akkor nem áll meg 95nél ez se. De 80nál nem is gyenge, sőt inkább ott a legerősebb. 5.ben indulás perverz, ilyet még nem próbáltam
Pontosabban megáll ott, de csak mert nem húzom a gázt tovább nem sietek sehova.
Amúgy 3.ban még simán kiforog (csak ott forgattam 6k fölé eddig), sőt. Meg is jön fent az ereje, aminek annyira nem örülök, mert jobb lenne ha 4500 környékén jönne meg az a plusz löket. De hát ugye mindent egyszerre nem lehet
Pontosabban megáll ott, de csak mert nem húzom a gázt tovább nem sietek sehova.
Amúgy 3.ban még simán kiforog (csak ott forgattam 6k fölé eddig), sőt. Meg is jön fent az ereje, aminek annyira nem örülök, mert jobb lenne ha 4500 környékén jönne meg az a plusz löket. De hát ugye mindent egyszerre nem lehet
MZ ETZ 300 by Bambi
- Dénes
- fi#azsoké
- Kapcsolat:
Nálam se állt meg 95 Km/h -nál. Nézd meg a többi beállítást is.
- KILL3R etz
- bajnok
Bele forog az a 6000-be 5. ben is.
- Perec
- nagy ETZ-s
Sikerül tesztelnem egy Bambi I.-t.
Menetpróba:
Az amit vártam tőle, hogy eltünteti a teljesítménylyukat az nem jött össze. + könyök nélkül 90-95-ig megy 5.ben, könyökbe betoldva 80 körül ugyanúgy gyenge, mint eddig.
Ha nem figyelek oda a kereszteződésekben jobbra fordulva 4.-ig kapcsolok vissza. Ez gondolom olyan 25-30-as tempó. Nem mondom, hogy 5.ben nem bírná el, de érzésre ezt kívánja. Eddig 3.-ig váltottam vissza ugyanezeken a helyeken.
Csináltam pár 5.-ben indulást is, viszonylag "könnyednek" tűnik, nem kell forgatni.
Menetpróba:
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy kipufogót hőfúvóval jól ki lehet égetni?
Köszi előre is a válaszokat.
Az lenne a kérdésem hogy kipufogót hőfúvóval jól ki lehet égetni?
Köszi előre is a válaszokat.
-
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ ETZ 250
tiva írta:Sziasztok!
Olyan problémában kérném a segítségeteket ,hogy a kipufogó könyökét mennyire lehet megnyújtani , variálni a hosszát?
Nemrég vettem egy mz rezót és sehogy nem megy a beépítése a cső megnyújtása nélkül ( egyedi vázba ). Kb egy olyan 15 - 20 cm plusz csőre lenne szükségem a könyök és a rezó között.
Miben befolyásolja ez a motor működését , mennyire lenne káros?
Előre köszi a válaszért!
Tudtommal minél messzebb kezdődik a rezó a hengertől annál nagyobb fordulatszám tartományban fejti ki hatását, de gyengébb lesz a max teljesítmény.
A temetőben két parcella van. Az egyikben azok fekszenek, akiknek elsőbbségük volt...
A fém a hús felé hajlik.
A fém a hús felé hajlik.
Sziasztok!
Olyan problémában kérném a segítségeteket ,hogy a kipufogó könyökét mennyire lehet megnyújtani , variálni a hosszát?
Nemrég vettem egy mz rezót és sehogy nem megy a beépítése a cső megnyújtása nélkül ( egyedi vázba ). Kb egy olyan 15 - 20 cm plusz csőre lenne szükségem a könyök és a rezó között.
Előre köszi a válaszért!
Előre köszi a válaszért!
igenSeri19 írta:Oks, akkor nekem is kéne 1.bambi írta:De igen
Átutalással is fizethetem?
szerintem mielőtt megkapom,az kb 2 hét mulvaDevil írta:Bambi!
Mikor kell fizetni?
Bambi!
Mikor kell fizetni?
Mikor kell fizetni?
- Seri19
- kis ETZ-s
- MZ-d típusa: MZ Etz 251
Oks, akkor nekem is kéne 1.bambi írta:De igenSeri19 írta:11.ként nem férnék még be arra a listára?
Átutalással is fizethetem?
- zsakfos
- A révész
Akkor Bakony túrán még nem villogunk velebambi írta: 2-3 hét
Na sebaj,lényeg hogy elindul a gyártás.
Mester a lóvét mikortól szeded?
Bakony túrán jó lesz?
2-3 héttjacint írta:Erre vártam uraim!!!
Bambi!
Kb. mennyi idő alatt gyártják le a kipufókokat?