Tergi írta:Sziasztok.
ETZ mocimat most raktam össze, eddig 150-es volt, de kiszakadt a kipufogó menet a hengerből, és 125-ös sikerült rá raknom.
A következő a hibajelenség: első rugásra indul, üresben ha megforgatom kb. 4000 fordulatig bedadog, majd onnan felfele pörög rendesen. A karbi úszószint beállítva, fúvókák tisztítva. A sublertű felülről a 2. helyen, levegőcsavar 2 ki. A melléklevegő csavart hiába tekerem negyed fordulatonként, szinte semmit nem változik a fordulat alapjáraton. A fúvókaméretek: üresjárati:35, főfúvóka: 120, szivató :70 "ha jól emlékszem." Tudom, hogy gyárilag 100-as főfuvóka kellene, de itt a környékünkön csak 150-es készletet kapni. tippetek? Én arra saccolok, hogy sokat kap.
Ötletem így nemigen van, de csak egy tanács, hogy utángyártott fúvókákba ne bízz, egyébként a melléklevegő kicsavarásra alapjáratnemváltozás sajnos nálam is jelenség :S
Egyébként szerintem a kettő kitekerés kicsit sok, de ezt majd a nálam jobban hozzáértők megmondják

De engem is érdekel, hogy miért van hogy a motorom szépen jár, de 2000alatti alapjáratot nehezen állítok be, mert leáll, és a melléklevegővel játszva alapjárat nem változik... egyébként nem rángat és nem is dadog ...5500fordulat körül már gatyogni kezd, mintha szabálytalanul robbanna és nem igen megy fölé, de azon nehézkesen tudok állítani...