Hanem falsh. Gondolom a német falschból (rossz) jött.
Gimisként német tagozatos suliba jártam és bántja a szemem meg a fülem a fars

köszi!zsakfos írta:Dehogy még keresgetned sem kelljen,itt van a link hozzá:AtoZz írta:30N2 es karbinak mekkorák a gyári fuvókái?
http://www.mzclubhungary.com/Letoltesek ... tovabb.pdf
Melyiknek?AtoZz írta:30N2 es karbinak mekkorák a gyári fuvókái?
zsugorcsövezést próbálom meg majd karácsonykorbalintmz írta:sziasztok.
Szeretnék venni a szivató végére olyan kis gumitömitést. most még visszatettem a régit de szeretnék oda ujat hogy legközelebb ne legyen vele gond.
Mofaker-en nem találtam. Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni? vagy vmi más megoldás?
Köszi,
Hubernél. De a drágábbat vedd!balintmz írta:sziasztok.
Szeretnék venni a szivató végére olyan kis gumitömitést. most még visszatettem a régit de szeretnék oda ujat hogy legközelebb ne legyen vele gond.
Mofaker-en nem találtam. Nem tudjátok hol lehet ilyet kapni? vagy vmi más megoldás?
Köszi,
OFFDénes írta:A 125 a főfúvóka kapcsán volt emlegetve. Nova félrebeszélt...mint te.
Igazatok van én is előszór meglepődtem(az alkatrész neve tűfúvóka"és eddig nem is tudtam van e jelentősége) a méreteken azt hitem mindegyikbe egyforma"(25 éves MZ szerelgetés után)de valóban van itt is különbség érdemes odafigyelni erre is,én vagyok az intő példa erre ezért is írtam le nektek.Dénes írta:Egyik se. Az az, amibe a főfúvóka van belecsavarva. Az a hosszú cucc amiben a tű mozog.
Na ki nyert?
Ezen a képen pl a 23-as.
HarántfurattalDénes írta:Egyik se. Az az, amibe a főfúvóka van belecsavarva. Az a hosszú cucc amiben a tű mozog.
Na ki nyert?
Akkor bocsánat azt hittem a főfúkárol beszél.Friggyes Mester írta:De ha jól értem ő az alapjárati fúvókáról beszél(=tű fúvóka)
aszzem 45ös
A 250-esbe a gyári méret 125kupi írta:Ma kiderült a turpisság:szétszedtem a karbit teljesen és a tűfúvóka" 70-es volt benne ami szerintem a 250 es méret,kicseréltem 65-re(125-150 be ez van)és láss csodát tökéletes.Tényleg igaz a mondás minden motor a gyári méretekkel a tökéletes"nem érdemes házilag okoskodni.Fel is hívtam az ismerősömet ő úgy emlékszik régen egy fiatal"motorostársa adta neki a tanácsot:cseréld ki 65-70re jobban fog menni...Hát nem lett igaza.kupi írta:Üdv egyik ismerősöm rám hagyományozott"egy príma alig használt BVF 24 es karbit(ez már két csavaros alapjárat állító csavarral) amit ma fel is szereltem,az úszó szint tökéletes a fő fúvoka95 a sublertű középen szépen indul és fél gázig tökéletes vele bár hiába rakom máshova jobb nem lesz a 150-es TS aztán félgáz után fulladás.Mi lehet az oka? A saját karbim is ilyen BVF24 es de abban 100 as a főfúvóka azzal szépen húz végig lehet itt a bibi? Szerintem az az 5 nem számíthat ennyit,vagy esetleg valakinek tipp? Előre is köszönöm.
Ma kiderült a turpisság:szétszedtem a karbit teljesen és a tűfúvóka" 70-es volt benne ami szerintem a 250 es méret,kicseréltem 65-re(125-150 be ez van)és láss csodát tökéletes.Tényleg igaz a mondás minden motor a gyári méretekkel a tökéletes"nem érdemes házilag okoskodni.Fel is hívtam az ismerősömet ő úgy emlékszik régen egy fiatal"motorostársa adta neki a tanácsot:cseréld ki 65-70re jobban fog menni...Hát nem lett igaza.kupi írta:Üdv egyik ismerősöm rám hagyományozott"egy príma alig használt BVF 24 es karbit(ez már két csavaros alapjárat állító csavarral) amit ma fel is szereltem,az úszó szint tökéletes a fő fúvoka95 a sublertű középen szépen indul és fél gázig tökéletes vele bár hiába rakom máshova jobb nem lesz a 150-es TS aztán félgáz után fulladás.Mi lehet az oka? A saját karbim is ilyen BVF24 es de abban 100 as a főfúvóka azzal szépen húz végig lehet itt a bibi? Szerintem az az 5 nem számíthat ennyit,vagy esetleg valakinek tipp? Előre is köszönöm.
Benzinszint rendben? Légszűrő tiszta?kupi írta:Én is gondoltam már erre de a gyári adat is 95-ös fúvókát ír.De azért köszi ha más nem lesz kipróbálom egy 100as al is.
Én is gondoltam már erre de a gyári adat is 95-ös fúvókát ír.De azért köszi ha más nem lesz kipróbálom egy 100as al is.kiszsebi írta:Az az 5 qrv@ sokat tud számítanikupi írta:... Szerintem az az 5 nem számíthat ennyit,vagy esetleg valakinek tipp? Előre is köszönöm.
Az az 5 qrv@ sokat tud számítanikupi írta:... Szerintem az az 5 nem számíthat ennyit,vagy esetleg valakinek tipp? Előre is köszönöm.
Azt befolyásolja, hogy egységnyi levegőhöz több vagy kevesebb benzin legyen keverve, vagyis dúsítani, ill szegényíteni tudod vele a keveréket terhelési tartományban.balintmz írta:sziasztok.
olvasgattam itt a kommenteket és elöjött a sublertü. Mit befolyásol hogy a tü milyen magasan van? (olvastam a karbis dolgot csak most kapásbol nem vágom)
Ja és még annyit hogy állitottam az alapjáratot és hiába tekertem ki a csavart nem met fel a fordulat. aztán totál kitekertem és szivogatta vissza vákum. ez függhet a tü magasságátol?
csatos karbom van, ott külön járaton megy az alapjárat. gondoltam hogy koszos lenne de nem találtam benne semmit :S
Köszi a segitségeket. Ha rájövök közben megirom
150-es ETZ, lelkiismeretes sajátkezű nagygenerál után, átlag fogyasztás városon kívül 180 cm magas, 65 kg-os pilótával 3,5 liter körül 100 km-entakzol írta:Információt kérek Tőletek a kis ETZ fogyasztásával kapcsolatban. Városon kívül, túrázásnál milyen fogyasztási adatokat mértetek, milyen beállításon van a részterheléstű stb.
Sok helyen, és sokat kérdezek, de kezdő 125-ös ETZ-s vagyok,és sok mindennel szeretnék legalább a saját szintemen tisztában lenni. Különben nagy örömmel motorozok vele, és a motorral való foglalatosság is ínyemre van.
Üdvözlet.: Takzol
Én két 125-ös ETZ-t hajtottam a cégnél /menetlevél norma stb/ 3.5l volt megadva 4 litert fogyasztott egy személlyel mentem általában.takzol írta:Információt kérek Tőletek a kis ETZ fogyasztásával kapcsolatban. Városon kívül, túrázásnál milyen fogyasztási adatokat mértetek, milyen beállításon van a részterheléstű stb.
Sok helyen, és sokat kérdezek, de kezdő 125-ös ETZ-s vagyok,és sok mindennel szeretnék legalább a saját szintemen tisztában lenni. Különben nagy örömmel motorozok vele, és a motorral való foglalatosság is ínyemre van.
Fogyasztás: volt, hogy 2,5, de volt, hogy 5,5 literre jöttem ki százon. Ez függ attól, hogy a csuklód mennyire merev. Na meg a súlyodtól, a széltől... Szóval soktól.takzol írta:Információt kérek Tőletek a kis ETZ fogyasztásával kapcsolatban. Városon kívül, túrázásnál milyen fogyasztási adatokat mértetek, milyen beállításon van a részterheléstű stb.
Nem lehet, hogy kicsit sokat kap?matt1989 írta:Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy természetes jelenség az, ha hideg motornál beindítás után magasabb az alapjárat, mint bemelegedve?
Körülbelül 300-500 fordulat/perc különbség van a hideg és meleg motor között, de az alapjárat mindkét esetben egyenletes.
Talán a tűszelepet kéne ellenőrizni, illetve a benzinszintet.MiszterQ írta:Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem. Mai nap észleltem, hogyha megyek a müzüvel, akkor megállás után ott virít egy kis benzin a blokk tetején, a karbi túlfolyóból került oda. Ezzel együtt a gép nehezen indul melegen (szivató nélkül vagy azzal se).
Mi a diagnosis?
Köszi üdv Q.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég