Jó.Matee86 írta:Sziasztok!
Es 250/1-be milyen hajtóműolaj való?Jó bele a 80w90 ,amit a 250es tz-m be rakok?
Üdv:máté

Röviden...

Jó.Matee86 írta:Sziasztok!
Es 250/1-be milyen hajtóműolaj való?Jó bele a 80w90 ,amit a 250es tz-m be rakok?
Üdv:máté
Miért fikázna itt bárki?Neked bevált.Ennyi.Mindenki azzal keveri a benzint amivel neki megfelel.Elárulom amikor összeraktam a motort az elején én is Arol-t használtam és nem volt vele bajom.Aztán annyi embertől olvastam hogy az milyen szar hogy áttértem a Sprint-re.Viszont már csak kiváncsiságból is lefogom tesztelni ezt a kormolásos dolgot.Tamás írta:
Na, akkor az ETZ szarral és fossal is megy.
71000 km-t ment vele, 20 év alatt. Nekem bevált, maradok ennél.
Kiégetve még nem volt a kipufogó, és mégis megy a masina.
Lehet fikázni!![]()
T
Na, akkor az ETZ szarral és fossal is megy.zsakfos írta:Általános vélemény hogy az Arol2T egy szar.
Gyurmooo írta:Megragadástól azért nem félek, csak eddig mióta enyém a motor, kb. 18e.-km óta (most ~33800 van benne) szinte kizárólag Agip Speed volt benne.
Amit akár 1:100-ba is keverhetnék, de 1:50 volt mindig.
Múltkor vettem egy litert ebből a Sprint olajból, végszükség esetére, de úgy döntöttem most elhasználom.
Féltem a mocit, na...
Bár most talán kicsit dúsabb a keverék az ideálisnál, középen a tű, így tényleg lehet elég lesz.
Megragadástól azért nem félek, csak eddig mióta enyém a motor, kb. 18e.-km óta (most ~33800 van benne) szinte kizárólag Agip Speed volt benne.z25z írta:eleg lesz az 1:60.....nem fog megragadni tole, ha erre gondolsz en 1:75-tel megyek (igaz repsol competicion) de vigan jejottem 5200-5800 as fordulaton BP-Szegedet, sot ma Zenta-Szegedet asszonnyal turadobozzal felmalhazva48 perc haztol-hazig
Szia Peti!Peti ETZ250 írta:RicsiMZ!
A beöntőnyilásba ha belekukkantassz kéne látnod egy viszintesen elhelyezett terelő lemezkét.Ami segít elvezetni az olajat mikor töltöd bele ill. nem engedi hogy menet közben kifolyon.Nézd meg lehet hogy ez a lemezke hiányzik!!!
Üdv: Peti.
De abban van olajszűrő nem?bambi írta:Hmmmm a Hondám 140000km ment 10-40-s kenőanyaggal,de még nem rágodott beAlfa írta:Csak akkor, ha váltót akarsz cserélni hamarosan![]()
Semmire nem jó, berágódik tőle az egész nem olyan hosszú idő alatt. Ennek ellenére sokan használják így... 80w90 kell bele.
Hmmmm a Hondám 140000km ment 10-40-s kenőanyaggal,de még nem rágodott beAlfa írta:Csak akkor, ha váltót akarsz cserélni hamarosan![]()
Semmire nem jó, berágódik tőle az egész nem olyan hosszú idő alatt. Ennek ellenére sokan használják így... 80w90 kell bele.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég