Láttad hogy megyek...

Egyébként átlagos használat mellett a kis-tz többet eszik mint a nagy. Jobban erőlködik, tovább kell forgatni stb...
6-6.5?KILL3R etz írta:Az sok??![]()
Én örülök ha 5 nél megáll. Városban 6 -6.5...
Szerintem azzal nincs baj... Előgyulát nézd meg. Lehet öngyulladást hallottad.
A tudomány is csak feltételez, elméleteket gyárt, majd elméletben+gyakorlatban próbálja igazolni/cáfolni, de nem gondoltam ezt ennyire komolyan:)Nandor írta:Ugye tudod, hogy ezeknek a szavaknak nemigen van helye egy tudományos alátámasztásban.![]()
![]()
Ugye tudod, hogy ezeknek a szavaknak nemigen van helye egy tudományos alátámasztásban.Perec írta: (kb), max, mondjuk, tippelek, elvileg, legyen
Nemcsak gondolom, tudományosan alá is támasztom:Nandor írta:Gondolod, hogy csak max fél litert tesz rá a két személy+csomagok? A kettőnk súja 155kg + min 15kg/ oldaldoboz.
Gondolod, hogy csak max fél litert tesz rá a két személy+csomagok? A kettőnk súja 155kg + min 15kg/ oldaldoboz.Perec írta:A gyári diagram szerint olyan 4,3l tartozik 90 km/h-hoz és minden + 10 km/h
bő 1 litert rátesz. Utassal 4,5-4,8 körül kéne lenned.
Stravkó írta:Muszashi!
Az apám Golfjának a karbijából is kijött egyszer az a csonk,én lezsírtalanítottam forrasztópákával vékonyan fölcineztem,majd óvatosan belekocogtattam. Frankó lett,azóta nem mozdult meg!
Nehezen.Először is van egy rögzitőgyűrű azt kell kiszedni.Aztán jöhet a szimmering.Megpróbálhatod hogy belehajtasz gyorsépitő csavart azt annál fogva kirántod.Vagy kis csavarhúzót beleszúrsz azt kifeszited a helyéről.Egy dologra kell figyelni hogy túlságosan ne menjen bele egyik dolog se(csavar,csavarhúzó),mert mögötte van az olajterelő lemez és elég könnyen sérül.Bár nem nagy dolog azt sem kicserélni,meg nem is drága dolog,de ott szerbiában nem tudom kapsz-e.Ha megsérül az se tragédia,legfeljebb itthon kicseréled.100-150ft.z25z írta:koszi, jelenleg egy gondom van, szerbiaban dekkolok, szetnezek hatha vanm itt valami normalis csapagybolt....
meg egy kerdes, mivel a blokkal nem volt gondom, ha meg volt akkor csak bambit engedtem a kozelebe, a regi szimeringet hogy lehet kicsalogatni?
ettol tartottam....oda milyen valo? sima, duplaajkas, fos, nak, skf?conus írta:zizi,
gyújtásoldali főtengelyszimmering?
Én is úgy emlékszem,mitha csöndesebben járt volna a régi 86-ossal.RR_ZOZY írta:Emlékeztem erre a fejtegetésre, jól ismerem én is a leírtakat. Viszont annyi véleményt/ellenvéleményt olvastam ami tudat alatt nem hagyott nyugodni....így aztán használom egy ideje...de még1szer hangsúlyozom: lehet hogy csak beképzelem a halkabb járást....a kipuffom viszont kompenzál
RR_ZOZY írta: lehet hogy ezt csak beképzelem - mintha kicsit halkabb lenne a járása.
Hali!bugyi18 írta:Üdv
Fimolt szoktatok rakni a motorba? Állítólag nem kopog tőle annyira a henger.
a gyertya elektródáinak sötétbarnának kell lenniük, körben a gyertya peremének meg feketének azt hadd repedjen a blokkskoda120ls írta:Sziasztok!
Szeretnék segitséget kérni karburátor beállitás ügybenNekem egy 150-es Etz-m van, amin a gyári 24mm-es karbi van ... és most 115ös főfúvóka van benne, vagyis ez a BVF-márkájú azaz a gyári még. de a motor ugy megy a legjobban ha majdnem tökig be van csavarva a keverékállitó csavar, és a súbertű is a legalsó rovátkában van. ha esetleg feljebb van eggyel, egyes-ben kigyorsitáskor 5nél megtorpan .. hezitál egy pillanatra, majd tovább forog, sajna jóval lassabban. A gyujtásom megszakitó nélküli. a gyertyám Brisk N15C, a 0,6os hézaggal. ja igen ha kifele tekerem a karbin a csavart, akkor meg csak egyre jobban elkezd fulni menet közben. ezzel a beállitással is barna a gyertyám, bár inkább ilyen sötétes barna szine van .. remélem fog látszani a betűszinből azt hadd kérdezzem meg hogy mive ligyis a legalsó rovátkára kellett tenem nem lehetséges hogy mondjuk a 115ös helyett a 120as fúvóka lenne bele jó? vagy tik mit tanácsoltok? Nem ismertek miskolcon egy szerelőt aki szépen be tudná állitani?
segitségetek előre is köszönöm, sziasztoK!
Ha jól emlékszem 20 000 volt tavaly.tibi84 írta:Köszi Zsakfos a véleményedet, most egész jó kezd lenni a fogyasztásom a legalsó tűállásban. Annyi még hozzátartozik hogy mindig 2 személlyel járok, talán ez is hatással lehet a fogyasztásra. Mennyibe kerül egy bing karbi?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég