Semmire nem jó, berágódik tőle az egész nem olyan hosszú idő alatt. Ennek ellenére sokan használják így... 80w90 kell bele.
lehet,hogy átenged a főtengely simmeringRicsi MZ írta:Hello!
Olyan gondom van a motorral, hogy amikor nagy melegben megyek és a motor 5000 felett pörög,
akkor az oljbetöltő nyílásban lévő gumidugón keresztül kinyomja az olajat magából.
Talán nem jó az olaj minősége amit használok, túl híg lesz a meleg hatására?
Köszi: Ricsi!
Máté írta:sziasztok!
olvastam hogy más keveréket használtok ásványi félszintetikus és szintetikus olajnál.
mol sprint 2t-vel milyen keverési arányt ajánlotok?
köszi
Nekem is Agip Rotra van a hajtóműben, 9 deci kell bele, ha jól emlékszem (szerelési kézikönyvben benne van). Amúgy annyi kell bele, hogy az olajellenőrzőnél megjelenjen az olajbugyi18 írta:Hello
Az Agip Rotra jó az MZ-nek?
És még az lenne a kérdésem hogy mennyi kell bele? 250-es ETZ-m van.
köszi
üdv.
Én használtam ilyet, amit tudni kell róla, azt mind leírtad. Büdös és a flakon kupakja "örökmenetes". Az utóbbi egyébként vicces, az összes Valvoline flakon ilyen...(legalábbis errefelé)hell írta:Szép napot!
Olyan kérdésem lenne valaki használt már ilyen olajat: http://olajshop.hu/termekek/valvoline/m ... 1l/details
Ha igen irja már le milyen illata (szaga) volt és a szine milyen volt ha emlékszik. Ha a szaga nagyon úgymond "szúrós" volt akkor megnyuktató a helyzetem. Csak azért kérdem mindezt mert tegnap pesten volt dolgom és hazajövet beugrottam az Auchan-ba pest alatt és vettem egy ilyen olajat. Csak ma tünt fel félig mintha fel lett volna bontva és kicsit olajfoltos a flakon nyaka(bár az mindnek olyan volt). Lehet hogy kibontották és valami mocsokkal helyetesítették a bene lévő olajat(remélem ilyet nem szoktak csinálni bár manapság nem lenne meglepő). Első és egyben utolsó volt hogy így veszek rohanva olajat lehet ez most tanulópénz volt...
De remélem nem. Előre is kösz a válaszokat bár így se lehet meghatározni a benne lévő anyagot de ilyen fura szagú olajjal még nem találkoztam soha.
Azon lassan megy le a benzin nem?Ekecs írta:tankolj kávéfilteren keresztül,azzal béleld ki a tölcsért.
Nekem is nagyon tetszik az ötlet. Hétvégén meg is próbáljuk elkészíteni nagyfaterral.
Fullszintetikus.Andrei írta:jól látom hogy ez a repsol scooter fullszinti? vagy csak a weblap ír hülyeséget? amikor én robogóba használtam (2éve) akkor félszintetikus volt ráírvaRR_ZOZY írta:Én idén eddig csak a Repsol (moto scooter 2T-t) használtam 1:50-be, de úgy vélem 1:60-ba is lazán elmegy.
jól látom hogy ez a repsol scooter fullszinti? vagy csak a weblap ír hülyeséget? amikor én robogóba használtam (2éve) akkor félszintetikus volt ráírvaRR_ZOZY írta:Én idén eddig csak a Repsol (moto scooter 2T-t) használtam 1:50-be, de úgy vélem 1:60-ba is lazán elmegy.
SziaPapszi írta:Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata a Moto Scooter 2T-t illetően?
Full szintetikus, nem tűnik drágának és talán minőségi is lehet!? 250-es ETZ-be mennyire ajánljátok?
http://olajshop.hu/termekek/repsol/moto ... 1l/details
Azért nem hiszem, hogy baja lenne, mert egyébként meg kigyorsít rendesen minden fokozatban, semmi természetellenes hangot nem hallok, a főtengely nem kottyan,Alfa írta: Ennek valahogy úgy kéne működnie, hogy 5000ig kimegy, 6000nél már "nagyon természetellenes hangja van" magyarul szét akar esni és összevissza kalimpál. A 4500 mint élhető maximum sztem egy picit kevés. Vagy tényleg keveset kap és azért nem forog ki, vagy előgyújtás, vagy főtengelycsapágy (ami miatt fordulaton összevissza működhet a gyújtás) lehet, vagy simán "olyan".
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég