Hello, én is mostanában vettem Bing karbit, és én is belefutottam ebbe a fajtába egy szegedi boltban. Arra jutottunk a boltossal, hogy mivel a karbi bilincsének a belsõ átmérõje szemlátomást pont akkora mint a szivótorok bilincsének a belsõ átmérõje, ezért kell szerezned egy kis alumínium csövet, aminek a külsõ átmérõje pont akkora, mint a bilincsek belsõ átmérõje. így aztán össze tudod toldani a kettõt.zsakfos írta:Köszi a választ.Igen lényegében erre én is gondoltam,csakhogy Etz250-hez árulják.Valószinünek tartom hogy átverés az egész,már csak az ára miatt is.Gyanitom hogy a BVF karbit adják ez helyett ha valaki rendel.Ja ha valaki esetleg kiváncsi rá,ez a moped91 kft által árusitott karbi.bakimate írta:Nem véletlenül van ott az a bilincs! Ez olyan karbirátor, amit a szívócsonkRA kell rátolni, és nem a szívócsonBA. (Lásd: kis TS, egyhengeres Pannóniák.)
2 kérdés merül föl: egyrészt vajon tényleg századra egyeznek-e a bilincsek méretei, másrészt ez a nem szokványos toldás miatt nem fog-e a porlasztó annyira távol kerülni a blokktól, hogy a bal oldali deklibõl kijövõ gumi légszívócsõnek nagyon össze kéne nyomódnia.
Az ára nem csalás, 30 ropi körül vesztegetik, de megnéztem a gyártó honlapját, és ott is 100 euró körüli összegek szerepelnek. Hidd el, ez van 2x olyan jó karbi, mint a tajvani utángyártott borzadály.