üdv srácok, már a januári vásárlás óta küzdök azzal hogy nincs alapjárat a 150-es etz-men
illetve van, 1800 felett, alatta csak leállás meg köhögés van
van hogy beállítom 1800-ra, kiérek valahova 5-10 km és már 2500
lámpa felkapcsolása azonnal megöli az alapjáratot, 500 fordulatot leszed belõle majd a motor leáll
sokáig keresgettem az elektronikai hibát, a lámpakapcsolásos leállás miatt, de csak nem találtam
hétvégén kigurultam egyik közeli haverhoz (25km) akinek van 4 MZ-je és mondta hogy blokkot cserélt az egyik motorjában és ugyanez a probléma, nézzük már meg a karburátort
átcseréltünk az én motormra egy olyan karbit amivel tökéletes 1200-on is biztos alapjárat volt
amikor megláttam hogy az én motoromon is 1200 az alapjárat és a lámpa felkapcsolását a motor észre sem veszi, percekig nem tértem magamhoz
most megkaptam a jó karbit pár hétre kölcsönbe amíg az enyémmel mahinálok valamit, bár a srác azt mondta hogy kuka
bementem egy szervizbe megkérdezni mi újság ezzel, mondta a boltos hogy tényleg kuka, a több 10 ezer kilométeren keresztül magába szívott poros levegõ szétkoptatja a járatokat és utána ez van, ezt nem akarom elhinni
gondolkodok rajta hogy beáztatom 1 hétre brigeciolba, bár nemtudom mit segítene

fúvókák jók, a motor rendesen megy, csak nincs vele alapjárat, fogyasztás is 3.9 volt, ami kiváló
van valakinek ötlete?
When you stop telling lies about me, I will stop telling the truth about you.