Hejja_Petya írta:Gyula-bá írta:
Ezt a "köszönöm" helyett írtad?
Jól nevelt vagy.
Nem.
Nem tudok mit megköszönni.
Mérjem ki a diódákat... bocsánat, de mit mérjek ott? Hogy van-e fesz?
Ami az avatott embereknek egyértelmű, az a zöldfülűnek nem. Nekem sem annyira. Viszont, ha tanítanak, gyorsan tanulok.
Ebből eddig annyit tanultam, hogy google-zam ki, amit akarok, talán megtalálom.
Másik segítség: állítsam be a fesz szabot... mit állítsak, hol, merre, mit érek el vele??? Most ez segítség? Egy pofon a szarnak.
Néztem egy videót, melyből csak az jött le, hogy ha én ahhoz hozzányúlok, lehet még jobban elcseszem. Na, essek neki? Aztán majd a zúzdában ócsárolom a márkát? Ez kell? Nekem nem hiányzik.
A legegyszerűbb motornak gondoltam ezt a gépet, ami kiderül, mégse egyszerű, hogy van ez? Menjek vissza Simsonra, mert ott nekem nem volt ilyen problémám. Az asszony meg menjen busszal. Ez is egy megoldás, de nem ezért vettem a gépet.
Vigyem el Bambihoz... ok, gyorsan teszek vonóhorgot a kocsira, leműszakiztatom, szerzek utánfutót...
vagy eltolom, csak 40 km.
Hagyjuk ezt a témát.
Aki úgy érzi, hogy érdemben segített (van ilyen), annak köszönöm.
Nincs harag, max. csak lecserélem a gépet, ennyi. Sose kötődtem egy tárgyhoz, főleg akkor nem, ha a hozzá fűzött elvárást nem hozza. Pl. Suzuki WagonR-em van, nem csajozós verdának vettem, csak annyi, hogy megbízhatóan elvigyen mindig A-ból B-be. Ennyi. Kb. ennyit vártam volna egy motortól is, szélvédelemmel együtt. A szélvédelemről lemondtam az olcsóbb árú Mz miatt, maradt igénynek az A-ból B-be megbízhatóan. Ez párszor nem teljesült már, főleg beöltözve. Maradandó élmény...
Én vagyok a hülye, hogy sokat várok el.