Urak!
TS250/1 Karburálás kérdés: Szocimotoroson lévő karbis cikkben a kiindulási alap a tű felülről a második rovátka, tehát amikor majdnem legmélyebbre kerül.
TS-em kézikönyve szerint pedig felülről a 4-5. helyzet, azaz majdnem a legmagasabb.
Ez nekem némileg ellentmondás, akkor most melyik a jó?
Most szép új csapágyakkal és szimmeringekkel felraktam a tűt (alulról a második), de iszonyat sokat kap és zabál, valamint nagyon nem megy. Dellortosítani akarok valamikor, de jó lenne addigra kiismernem, hogy milyen állapotot kellene elérnem azzal a karbival, tehát hogy tudjam mikor optimális.
Kinek hogy van beállítva a karbija? Elsősorban 30-as karbi setupok érdekelnek persze.
Második kérdés: le tudná nekem mérni valaki a gyári benzincsapnál mekkora a tartalék és normál állás közti csövecske hosszát? Utángyári benzincsapnál talán fél liter tartalék lehet, jó lenne tudni milyen hosszú csövecskét kell rá tennem, hogy a gyári 1.5 l meglegyen...
Egyszóval: ki hogy karburál?

Tudom-tudom próbálgatni kell minél többet, de jó lenne tudni mikor járok jó irányban.
Köszi.
Szerk.: Henger nem volt fúrva, most első túlméreten van, 40.000 km-el az órájában, váltó állapota alapján valósnak tűnik.
Van már egy kis hangja, meg pici válla, de érzésre van még benne élet, majd mérek egy kompressziót, ha tudok.