Azt valaki tudja hogy a kevereőcső kilépő átmérője mekkora? A tipus látható az avatarom alatt.
Ahova a tű csusszan be.
D , neked az is lehet hogy a tűd kúpja van ,,hordósra`` kopva.
...
Közben itthon méricskéltem, és másnap árut szereztem be. 3 tűt, 2 keverőcsövet . (Ideiglenesen a "TutiTűig,,

)
Azért ennyit, mert tolómérő nem volt nálam és az egyik csak jó lesz.
A nagykeres haver a csatos karbis 250eshez , a 30N3-1 -hez úgy tudta csak a belevalót adni hogy
jjaa! , neked akkor a kettőötveneggyeshez való kell? 
Kezembe adta és jé, tényleg , körülbelül úgy néz ki. Úgyhogy már nagyker szinten félre vannak csúszva a dolgok, persze hogy a mofaker meg a hozzá nem igazán értők rossz alkatrészt nyomnak az ember kezébe.
Mert ha az ő általa gondolt 250eshez adta volna akkor az így néz ki, és az a csavaros karbié (nincs a rovátkás rész felett folytatása a tűnek, ami a csatoshoz meg kell)
A beszerzett tűk:
A bal szélső volt a motorban amit már leméreteztem. Valamennyire látszik, hosszabb kb 2mm-rel. A jobb három a friss beszerzés. Magyar gyártmány, az egyik közülük selejt! A kúp felső vége előtt pár mm-el van egy ugrás a kúpban. Meglökték az esztergát?

vagy nem tudom. Nem is méricskéltem,kidobtam.
A maradék kettőt mértem. A rovátkák magassága és a kúp hossza megegyezik a két tűnek. A tű kúp feletti átmérője elég jól közelíti a Tony rajzán szereplő adatokat, 2,49mm , ez még lehet mérési hiba is.

A tű hegyében van valamennyi eltérés:
A keverőcsövem ahogy forgattam mérés közben 3,41-3,49mm között változott, az újak :
Szerintem a 3,45? vagy a 3,5 lett volna a céljuk, ... alsó széle közepe??

A 3,46ost szereltem be, és bekerült a jobbik tű, a középső rovátkában.
A műveletet kb 15kmes teszt követte, reggel , bemelegített motorral melóba be, du melóból el, ki a házig. Tetszett amit tapasztaltam. Jobban vette a fordulatot. Nem volt ,,szivatós,, érzésem kisebb fordulatszámokon sem. Valószínűleg még hangolni kell , Doki segítesz ebben majd a VG-n ?
...
Áron, ilyen ,,kalibert,, hol lehet kapni?