FOLYTATÁSallllli írta:Én is a mofakernél vettem a karbimat (125/150) és tökéletesen illeszkedik a gyárilag 150-es etz-re.popitty írta:Hali!
Már a döntőt játszom a porlasztó vásárlás ügyében. De megint cseles a dolog mert azt mondja a MOFAKER, mindegy hogy 125 vagy 150 cm3 a motor a karbi ugyan az. Igen kérdem én de akkor miért van 150-es ETZ karburátor felújító szet? Nos mondjátok valóban igaz, hogy a 125-ös és 150-es ETZ-re ugyanazzal a fúvókával szerelt porlasztó megy mert ezt akarom feltenni az én 150 cm3-is Ts-emre? Hűlye vagyok anyám, csak az vígasztal hogy mások tesznek azzá nem születési hiba.
Minőségben sem lehet panasz, van benne anyag. Precíz állítás, stb. Annyi, hogy a fúvókákat ki kell cserélni benne, meg a tűt legalulra tenni, mert sokat kapott, de azt mondom most pont jó. Szívató fúvóka volt benne 120-as!!! 115 volt a főfúvóka azt cseréltem 110-re, az alapjáratit, ami 35-ös azt hagytam benne. 40-essel már nem volt jó nekem.
Ok. Megvettem sőt felszereltem az ETZ porlasztót és dől az űzanyag bele a kipufogón is ez jön. A főfúvókát kicsréltem TS 150-es karbi fúvókára (95) méretre és a helyzet nem sokat változot a moci tarakírozva jár füstől mint egy kályha. Mi a francot tegyek lehet, rossz a karbi, vagy az üzemanyagszinten kell állítani? Van valakinek ilyen tapasztalata?