kobraCode írta:Sziasztok.
Vettem egy villogótrafót, mert a régi picit ritkásan mûködik. A kérdésem az lenne hogy, a régin 4 csatlakozó volt és oda 3 kábel volt bekötve, vagyis csak 3 csatlakozót használt (szerintem ez még eredeti alkatrész) na most az újon viszont csak 2 csatlakozó van. Hogyan lehet megoldani, hogy be lehessen kötni? Gondolom a 3 vezeték közül kell majd 2-öt egyben rákötni.
Pont, hogy 2 csatlakozos eredetileg. Anno de k.va sokat kerestem es sehol nem talaltam csak 3 labut. egy kek/fekete megy az egyik labra a piros/fekete kabel a masik labra es gol.
Jopar evvel ezelott tonkrement a relem de mennem kellett egy hosszabb utra es azt a ket vezeteket osszedugtam kiiktatva a relet igy ha jobbra toltam a kapcsolot akkor annyi volt hogy folyamatosan vilagott az az oldali, igy ha indexelni akartam akkor a kapcsoloval jatszottam jobbra-vissza-jobbra vissza... stb

most egy elektronikus 3 labu van benne, a megoldas annyi, hogy a 3-ik labra kellett egy plusz vezetek amit testre kellett kotni. Lehet hogy neked mar at lett alakitva? Nezd meg honnan jon a 3 kabel, ha az egyik testrol akkor az siman kihagyod. a fenti szinu kabeleket meg radugod egy egy labra es mukodnie kellene.

hogy nez ki az az alloresz? sztem ne csodalkozz ha ilyen vetekekcsatlakozoletorve, drotokosszekotve allapotban vacakol...en lehet nem b.sztatnam tovabb, hanem vennek egy masik alloreszt
  hogy nez ki az az alloresz? sztem ne csodalkozz ha ilyen vetekekcsatlakozoletorve, drotokosszekotve allapotban vacakol...en lehet nem b.sztatnam tovabb, hanem vennek egy masik alloreszt

ETZ 150 de luxe
 ETZ 150 de luxe
 <-----------------------
 <----------------------- 

én inkább nem festem az ördögöt a falra. jobb ha esélyt sem adok annak h a savas genyó kijöjjön belõle, töltéssel minden rendben van, mégis a kis pöcköknél jön ki belõle a trutymó. unibat akksi. szal én kézzel lábbal a savas akksi ellen vagyok, de mindenkinek saját szájíze h mit tesz bele.
 én inkább nem festem az ördögöt a falra. jobb ha esélyt sem adok annak h a savas genyó kijöjjön belõle, töltéssel minden rendben van, mégis a kis pöcköknél jön ki belõle a trutymó. unibat akksi. szal én kézzel lábbal a savas akksi ellen vagyok, de mindenkinek saját szájíze h mit tesz bele.