kobraCode írta:Sziasztok.
Vettem egy villogótrafót, mert a régi picit ritkásan mûködik. A kérdésem az lenne hogy, a régin 4 csatlakozó volt és oda 3 kábel volt bekötve, vagyis csak 3 csatlakozót használt (szerintem ez még eredeti alkatrész) na most az újon viszont csak 2 csatlakozó van. Hogyan lehet megoldani, hogy be lehessen kötni? Gondolom a 3 vezeték közül kell majd 2-öt egyben rákötni.
Pont, hogy 2 csatlakozos eredetileg. Anno de k.va sokat kerestem es sehol nem talaltam csak 3 labut. egy kek/fekete megy az egyik labra a piros/fekete kabel a masik labra es gol.
Jopar evvel ezelott tonkrement a relem de mennem kellett egy hosszabb utra es azt a ket vezeteket osszedugtam kiiktatva a relet igy ha jobbra toltam a kapcsolot akkor annyi volt hogy folyamatosan vilagott az az oldali, igy ha indexelni akartam akkor a kapcsoloval jatszottam jobbra-vissza-jobbra vissza... stb

most egy elektronikus 3 labu van benne, a megoldas annyi, hogy a 3-ik labra kellett egy plusz vezetek amit testre kellett kotni. Lehet hogy neked mar at lett alakitva? Nezd meg honnan jon a 3 kabel, ha az egyik testrol akkor az siman kihagyod. a fenti szinu kabeleket meg radugod egy egy labra es mukodnie kellene.