Szia ez az IDŐS BÁCSI" dolog nálam már nagyon sokszor bukott akár hiszed akár nem én tutira nem hiszek már senkinek,volt olyan motor nálam javításon (idős bácsitól ) aki az unokája motorját árulta de volt olyan is ami teljesen gyári volt de egy szétkopott vacak mivel az öreg sajnálta a pénzt szerelőre és jó olajra járt AROL-2T vel és soha nem cserélt vagy nézte meg a váltó olajat.És van a kicsit darabos"öreg aki kuplung ki és hajrá"(ezek esnek kelnek a motorral). Egy a lényeg ki kell fogni és jól meg kell nézni,nálad szerintem az előttem leírtak után amivel mélységesen egyetértek érdemes megnézni a kipufot is lehet tele van a 25 éves koksszal a jó AROL után.De az úszó(tuti nincs jól beszintezve)és a fúvókák mérete,de a szívató gumidugó ami tuti cserére érett ezek részek környékén is érdemes keresgélni.Tomy2005 írta:Az nagyon jó. Nem tudom mi lehet a baj,pedig a motor szép,gyári állapotban van,egy idős bácsitól vettem nemrég.
A jó fogyasztás 70km/ó körül szólóba országúton(ha jól mér az órád) 2,8-3,5 körül van ha több akkor baj van de javítható minden.
Jó szerelést.