KILL3R etz írta:Ha rendesen begyullad a koksz, akkor nemhogy elszíneződik, de le is pattog róla a króm...
nekem égett rendesen, de a krómnak nem lett baja, sőt az elszíneződést is ki lehetett belőle polírozni.
KILL3R etz írta:Ha rendesen begyullad a koksz, akkor nemhogy elszíneződik, de le is pattog róla a króm...
moyos írta:Rendben, értem. Ez amolyan "lusták módszere" (magadra ne vedd!), amit mondjuk évente egyszer elvégezve viszonylagos tisztaságban tartható a kipufogó.kupi írta:
Írtam is az elején én a hagyományos kiégetés híve vagyok"azt nem hiszem,hogy ez a petróleumos dolog pótolhatna de kisebb lerakódás esetén(vagy kis kipuf pl Babeta romet...) használható és be is vált módszer.Egy nagyon elkokszosodott olajjal teli MZ dobot még lánggal is nehéz rendesen kiégetni,ráadásul a krómozás azon is megsínyli. Csodák nincsenek sajnos de ahogy látom és tapasztalom a semminél azért többet ér a petróleumos módszer is ha csak a lerakódások 15-20% át kiégeti már az is valami..
Nem kukacoskodásképp írtam, csak azon járattam az agyamat:
mint írtad el volt tömődve a babi kipuffantója és gondoltad megpróbálod ezt a módszert. Ebből az eltömődöttségből és a hevítésből állt össze a kérdés. Ezért írtam, hogy leszedted a végül, és a maradék dzsuvát kiöntötted, vagy csak úgy kijárta magából...
Én is babszi kipuffot fogok takarítani, ezért érdeklődtem. Enyémen átjár a cúg, mert küldi kifelé a füstöt. Mindenesetre amikor oda kerülök az OFF 207-vel, hogy felújítás, úgy állok neki, hogy kipuffot szétszedem, és elkérem papáméktól a pörzsölőt.
Köszi & üdv!
moyos
Rendben, értem. Ez amolyan "lusták módszere" (magadra ne vedd!), amit mondjuk évente egyszer elvégezve viszonylagos tisztaságban tartható a kipufogó.kupi írta:
Írtam is az elején én a hagyományos kiégetés híve vagyok"azt nem hiszem,hogy ez a petróleumos dolog pótolhatna de kisebb lerakódás esetén(vagy kis kipuf pl Babeta romet...) használható és be is vált módszer.Egy nagyon elkokszosodott olajjal teli MZ dobot még lánggal is nehéz rendesen kiégetni,ráadásul a krómozás azon is megsínyli. Csodák nincsenek sajnos de ahogy látom és tapasztalom a semminél azért többet ér a petróleumos módszer is ha csak a lerakódások 15-20% át kiégeti már az is valami..
Ezen én is filóztam, viszont ha elég apró darabokban van a koksz, akkor a gáznyomás nagyobb fordulaton kilöki. Ugyanúgy, mint ha kompresszorral fújod. Észre lehet azért venni szerintem, ha nagyobb darabok maradnak benne, de nyomástól, meg a rezgéstől előbb utóbb azok is széttöredeznek, és akkor már ki bírja fújni a motor. Gondolom ilyenkor hányja a szikrákat, amik izzó koksz darabok.moyos írta: Azért nálam még lóg a levegőben egy kérdés:
kiégeted a kokszot, rendben van. Felhevül, esetleg izzik és jó esetben lepattog a kipuff faláról. De ettől még a maradék a puffancsban marad nem?
Hűlés után szétszedted kiönteni, vagy hogyan?
Azért nálam még lóg a levegőben egy kérdés:kupi írta: Szia én a babettába 30ml (három 10ml fecskendő) petrot nyomtam a gyertyanyílásba,annak elég volt nagyobba nem próbáltam még MZ alszik a pannonia meg járatós de gondolom 1dl bőven elég a 250 be is próbaképpen. Sajnos az írás nem ír menyiséget de gondolom nem literek kellenek és a lényeg:ARRA HÍVJÁK FEL A FIGYELMET,HOGY A DUGATTYÚ LEGYEN FELSŐ HOLTPONTBA!Gondolom azért,hogy ne folyjon le a cucc a fogatyus házba,és jól át kell rugdosni(forgatni)indulás előtt ezt is írja.
kupi írta:Felső holtponton nem fér bele szerintem 1 deci sem.2.5 deci az egész henger.
Felső holtponton nem fér bele szerintem 1 deci sem.kupi írta:Szia én a babettába 30ml (három 10ml fecskendő) petrot nyomtam a gyertyanyílásba,annak elég volt nagyobba nem próbáltam még MZ alszik a pannonia meg járatós de gondolom 1dl bőven elég a 250 be is próbaképpen. Sajnos az írás nem ír menyiséget de gondolom nem literek kellenek és a lényeg:ARRA HÍVJÁK FEL A FIGYELMET,HOGY A DUGATTYÚ LEGYEN FELSŐ HOLTPONTBA!Gondolom azért,hogy ne folyjon le a cucc a fogatyus házba,és jól át kell rugdosni(forgatni)indulás előtt ezt is írja.dudi írta:Szia kupi. A 250-esbe mennyit kellene önteni? Kipróbálnám a kiégetést. Köszi elöre is
Szia én a babettába 30ml (három 10ml fecskendő) petrot nyomtam a gyertyanyílásba,annak elég volt nagyobba nem próbáltam még MZ alszik a pannonia meg járatós de gondolom 1dl bőven elég a 250 be is próbaképpen. Sajnos az írás nem ír menyiséget de gondolom nem literek kellenek és a lényeg:ARRA HÍVJÁK FEL A FIGYELMET,HOGY A DUGATTYÚ LEGYEN FELSŐ HOLTPONTBA!Gondolom azért,hogy ne folyjon le a cucc a fogatyus házba,és jól át kell rugdosni(forgatni)indulás előtt ezt is írja.dudi írta:Szia kupi. A 250-esbe mennyit kellene önteni? Kipróbálnám a kiégetést. Köszi elöre is
Ha kipróbáltad írd meg mi történtdudi írta:Szia kupi. Hová kell önteni az anyagot?? A' hengerbe vagy a'kipufogóba?? Köszi
Érdekesen hangzik ha valaki megerősíti vagy van infója lehet megpróbálomkupi írta:Szép estét,napot...mindenkinek. Minap kezembe akadt egy régi Autó Motor újságom (1982.04 )tudom nem a legfrissebb de érdekes cikk van az MZ röl :Hogy keveset igyon az MZ" címmel amibe az úszó és a karburátor beállítását taglalják...De a lényeg van szó a kipufogó tisztaságáról is és azt javasolták:dugattyú felső holt pont aztán petróleum(lámpaolaj manapság) bele aztán régi gyertya be néhányszor jól átforgat gyújtás nélkül jó gyertya vissza aztán indulás,mikor bemelegszik kiég a szmötyi"...Érdekesnek találtam ezért ma kipróbáltam bár nem MZ-n mivel az még téli álmot alszik de pont volt nálam egy nagyon sokat használt 210 Jawa Babetta (két sebességes) ami lusta alig megy 40 et és szinte folyik belőle a trutyi.Tettem bele úgy 30ml petróleumot jól áttekertem"hagytam állni kb 20percet aztán a kertek alatt had szóljon" jól meghajtottam és láss csodát füstölt mind akit kilőttek" de miután abbahagyta érezhetőbben jobban ment (már vitte az 50km/o)és csendesebb is kicsit bár a kipufogónak már van valami hangja is.Mikor kihűlt levettem a hengerfejet és a dugó szürke volt és a hengerfej is vékonyan volt lerakódva csak,a kipufogó meg olyan forró mintha kb 35c melegbe küldtem volna egy órát.Lehet régen tudtak valamit az öregek?Kíváncsi vagyok,más hallott e már erről és ér e valamit MZ-n mert Babira jónak tűnik,bár én is a hagyományos égetésre esküszöm.
Teljesen hibátlan, köszönöm!bambi írta:mind krómoshell írta:Attól még, hogy nincs odaírva "krómos", ugye az lesz? Vagyis nekem úgy kellene...
tört lesztjacint írta:Tört, tört! Nem egyenes!
mind krómoshell írta:Attól még, hogy nincs odaírva "krómos", ugye az lesz? Vagyis nekem úgy kellene...
kaptamYupec írta:Utalva!
Köszi
Oktjacint írta:Ja, ja! Törtet, mint matek órán.
Kobra -1db krómos- tört,tehát nem egyenesbambi írta:Kipufogó rendelés lezárva.Ha valaki hibát észlel a listában jelezze.
bendi-2db tört
Samu - 1db tört
Adamo - 1db tört
Stravi - 1db tört
tigrincs - 1db tört
Jocó - 2db tört
bakimate -2 db tört
grafi 1db tört
Kristóf-300 - 1 db tört
Kobra 1 db tört
Dénes 1 db tört
Gexxx 1 db tört
Tjácint 1 db egyenes
Killer 1 db tört
Zs 1db tört
Bazsó 1 db tört rövid
Yupec 1 db tört
Jegenye 1 db egyenes
Albert Zoltán 1 db egyenes
Bópapa 1 db tört rövid
Hell 1 db tört
A fizetést Feb 10-ig kérem rendezni,hogy le tudjam adni a rendelést.
okBópapa írta:Bambi mester!
Én az összesített listáról lemaradtam!
1db krómos, tört, etz 251 re való rövidebb kellene!
okhell írta:Esetleg én még nem férek bele a rendelésbe? Majd valaki megy érte én vagy családtag! Ha beleférdek 1db gyári ETZ 250 kinézetű és méretű kellene természetesen krómos(egyszer tört vagy nem tudom hogy cifrázzam a gyári kinézetét)! + kellene valami számlaszám priviben és küldeném az összeget!
Nekem nincs különbség külsőleg,de azért nem olyan egyszerű átpakolni bár csak ilyen egyszerű lenne.pempelli írta:A gyári és az utánagyártott kipufogó között átmérőben és hosszban van különbség? azért kérdezem hogy az után gyártottba bele-e lehet rakni a gyári belsejét?
Ez bizony 125-150 ES vagy TS kipuf szerintem az ETZ-t kicsit megfogja más káros hatását nem tudom elképzelni.Fordítva viszont sokan hsználják TS re ETZ kipufot tesznek állítólag azzal jobban megy nekem a gyárival(utángyártott) is szépen muzsikál.
Csak egy picit kellett volna tájékozódni olvasgatni itt és megíméled magad ezektől a válaszoktól. Nem bántó szándékkal irták amúgy, de nem érdekes....Thomas_Hun írta:Uhhh, milyyy szerencse, hogy időben tájékozódtam, mielőtt még felkerestem volna Lópici Gáspárt Kubuki földön és ilyen értelmes és segítőkész fiatalemberek tájékoztattak...
további jó étvágyat!
Thomas! Ezt most komolyan kérdezted?Thomas_Hun írta:Ezeket a kipufogókat ki és hol készíti el?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég