De lesz, csak még kitudja mikor.

Amíg el nem viszik a motort addig megyek vele természetesen. És próbálom jobbá és jobbá tenni. A motorikusan hibátlan állapot számomra nem azt jelenti, hogy most jött ki a gyárból, hanem hogy elindul, megy amikor kell és megáll. De úgy látom ez nem ilyen egyszerű, vagy csak számomra.

53000 km van benne, szerintem még sosem fúrták. 300-asítástól azért félek, mert könnyeben besülhet a dugattyú nem? Egyébként gondolkoztam rajta sokat. De olvastam valahol azt amit írtam, és így meghátráltam előle. Egyébként, az egyik régi motoros ismerősöm ajánlotta, hogy Ő személy szerint, még nem ülne fel "nagyobbra" (erősebbre), az idén még hajtsam ezt, és csak utána nézelődjek valami másik után. Szerinted, akkor 300, vagy 250 újjítás? Mitől különbözik a kettő? Teljesítmény, és fogyasztásra valamint tartósságra gondolok. Esetleg egy elektronikus gyújtás? Az gondolom csak a megbízhatóságon dobna, bár nincsen semmi gondom a mostanival.
Perec írta:Mennyivel lesz erősebb? Attól függ most mennyire kopott. Mivel ugye "motorikusan hibátlan" állapotban van, sokra ne számíts.
Ha már tuning topik akkor miért nem 300 ccm? Annak már lesz hatása, de 2000 km-ig akkor sem lesz bikább, mint most, mert türelmesen járatnod kell, de jövőre már húzhatod neki keményen
Mégsem lesz kategóriaváltás? Ha komoly előrelépést akarsz az a Te utad
revell írta:sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy ha egy helyreállító fúrást csinálok a mocin, meg egy új dugattyú szettet tetetek bele, akkor annak milyen hatásai vannak?