Ha jól látom ez ugyanolyan,bár nem német hanem lengyel,de legalább lehet kapniBoge írta:Hali!
Óratartót keresek. Piactéren van róla fotó.

http://webmotors.hu/spd/2000000037073/M ... TO_EGYENES
Ha jól látom ez ugyanolyan,bár nem német hanem lengyel,de legalább lehet kapniBoge írta:Hali!
Óratartót keresek. Piactéren van róla fotó.
Pld itt ebben a webáruházban:Melák írta:Hello!
Az egyik barátom keres MZ TS250-es első fényszórótartó konzolhoz 4 db gumikarikát. 36mm-es belső átmérővel, ha jól tudom. Lehet ilyet valamelyik boltban vásárolni?
m-tom írta:Sziasztok,
Keresnék szép állapotú, gyári "narancssárga" színű kis ETZ tankot. Hátha van valakinek elfekvőben....
Köszi,
m-tom írta:Sziasztok,
Keresnék szép állapotú, gyári "narancssárga" színű kis ETZ tankot. Hátha van valakinek elfekvőben....
Köszi,
Koyo csapágyszett + viton szimeringek, a tűgörgők monjuk Ina márkából (a főtengelyt most nem számoljuk bele), az kb 25.000, erre a munkadíjnak számoljunk 10.000-et. Így 35 jön ki, de ha van valami, ami kopó, és csere érett, akkor is bőven 40 fölé mehet a dolog. Ha nem ilyen márkás szimeringet tesz bele az ember, vagy olcsóbban fér hozzá, mint én tehettem volnanemiss írta:Kösz! Lájkolom a beszólásodat (is)![]()
40.000-ért egy teljes blokk felújítás (teljeskörü csapágy szimering és ami még kell+ami elromlás elött van még) megéri? Vagy szenvedjek vele én? (Még soha sem szedtem szét Pannónián Babettán és musztángon kívűl gépet.) Attól tartok, hogy ha én csinálom, több hónapig is elhúzódhat. Ráadásul még csomó javítanivaló van a szabadban eltöltöttt majd két év miatt.
Ja! És a képen látható átalakított állapotban a vizsga sem lesz egyszerű
1. Babakocsis, mert még új vagynemiss írta:Babakocsis a .......![]()
Köszönöm a tanácsot. Akkor van valakinek papíros blokkja? Valószínüleg az öntvényház kell. Lötyög a főtengely, nem lehet már a gyújtást beállítani. Feltételezésem szerint, szétbarmolta a szerelő, és a csapágyágy kopott ki.
Előre is köszönöm. A tel:309872223
Szia!Boge írta:Sziasztok!
251-es vázat keresek.
Köszi
Ugyanis abban kellene lenni 2 műanyag valaminek, ami a 2 spirált fogja...nova001155 írta: Mindenhova lehet lukat fúrninekem is van luk két oldalt de minek? azt még nem tudom :d
Egyébként meg itt amire ácsingóztokhttp://aquaman.unas.hu/spd/unas_883819/Vision_151617
Mindenhova lehet lukat fúrnikiszsebi írta: Az ETZ 251 pont ilyen:
"...univerzális, minden olyan motorhoz használható ahol az első lámpa felfogatása kétoldalt van csavarozva a lámpatartó konzolhoz..."
vagy már olyan régen ültél rajta, hogy nem emlékszel rá?
![]()
![]()
Az ETZ 251 pont ilyen:
pempelli írta:fejidomot keresek.
sok sikertpempelli írta:fejidomot keresek.
A sub-ee féle szerintem megbízhatóbb (közelebbi hőmérsékletet mutat a valóságoshoz xD), felszerelni is könnyebb, de ha nincs fejidomod a kijelző elhelyezése problémákat okozhat...Andrá$ írta:Sziasztok
Keresek, MZ-re hőfokmérőt (Skoda,MTZ,UAZ stb..) hőgombával együtt.
kisbocsi írta:a lényeg, hogy megkaptam, és köszönöm
OFFGexxx írta:Floridában van ez a felni, postaköltséget nézni kell!
OFFetzzsolt írta:??????????????ööööööööööööööö na most mi van nem vágom ezt a Kisbocsi<>Kiszsebi dolgott???
pedig azok is különbözneketzzsolt írta: elküldtem kiszsebi névre is!!
Bocs nem tudtam még csak a nick nevekkel találkoztam eddig!!!
kisbocsi <> kiszsebivel.etzzsolt írta:pü-ben elküldtem a bontott cuccos elsőkerekett!!
kisbocsi írta:Üdv!
Ha tud valaki kitűnő állapotú első kereket, vagy felnit, ne habozzon PÜ-et küldeni.
Csak jó áru érdekel, nem akarok újra szétcseszett kereket!!!
Köszi, ha valaki szól
az offroad jobban kíméli a felniketkisbocsi írta:Üdv!
Ha tud valaki kitűnő állapotú első kereket, vagy felnit, ne habozzon PÜ-et küldeni.
Csak jó áru érdekel, nem akarok újra szétcseszett kereket!!!
Köszi, ha valaki szól
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég