Ilyen kis lemezke az MZ-B webshopjában található

(nem nagyon voltam gép előtt az elmúlt napokban...)
Ja, és nincs mit

Ilyen kis lemezke az MZ-B webshopjában található
Mondjuk annyit hozzátennék, hogy vékonyabb tárcsánál viszont a betétet nem szabad teljesen lekoptatni.amatőr írta: ↑2024.08.22. 00:03Felnivel összeszerelve, a csapágyhelyeken megfogatva kell felszabályoztatni.xxgabikaxx írta: ↑2024.08.09. 12:17 Sziasztok!
Nagyon régen voltam már itt nálatok,viszont most előkapartam a kis ETZ-met és keresek hozzá féket.
Tudna valaki valamilyen forrásból szerezni új ETZ125/150-hez 0 km-es féktárcsát? A műszakin nem ment át a motor és valószínű a tárcsa rossz.
Sajnos a bontotakkal megjártam mert vettem egyet és az még rosszabb volt mint a sajátja.
Sehol sem találok hozzá tárcsát.
Köszönöm!
Ügyes esztergályos megoldja.
Ahol meg a tizedeken szarakodnak, oda nem kell vinni műszakira!
Én 4 mm-ig simán elengedném, nem kell befosni a 4.5-ös tárcsától.
Felnivel összeszerelve, a csapágyhelyeken megfogatva kell felszabályoztatni.xxgabikaxx írta: ↑2024.08.09. 12:17 Sziasztok!
Nagyon régen voltam már itt nálatok,viszont most előkapartam a kis ETZ-met és keresek hozzá féket.
Tudna valaki valamilyen forrásból szerezni új ETZ125/150-hez 0 km-es féktárcsát? A műszakin nem ment át a motor és valószínű a tárcsa rossz.
Sajnos a bontotakkal megjártam mert vettem egyet és az még rosszabb volt mint a sajátja.
Sehol sem találok hozzá tárcsát.
Köszönöm!
"valami kupac"... Aha, most már értem a nick nevet!kupi írta: ↑2024.01.17. 21:27Szia nekem elvileg van egy valahol,holnap rákeresek mivel nagyon régen itt porosodik valami kupac alatt.Az állapota gondolom nem szalon,ha megtalálom hivlak.Igrich írta: ↑2023.12.31. 12:41 Trophy 125 lábvédőhöz felfogató idom a tank és lámpa közé
A Trophy 125 motoromat (Kékvillám, ez a neve) karácsonyra megleptem egy hozzáillő lábvédővel, aminek vétele nagy boldogság volt. Még a feleségem is örült. (Szerintem annak, hogy csak annyit költöttem, amennyit.) A motorról viszont hiányzik az a kiálló fülecske, (nyuszifül) amihez feltudnám fogatni a lábvédőt. (Ez a tank és a lámpa között van. Ezt a feleségem kedvéért írom, aki lehet, hogy olvassa.)
A kérésem, hogy annak, akinek van ilyen idoma, és megvállna tőle, azét szívesen, a meghatározott árért megvenném, ha posta szükséges, akkor természetesen előre utalással, a postát felszámolva.
De keresek olyan szakembert is, aki ezt a számomra letudná gyártani.
Jász-Nagykun Vármegében lakom, Kisújszálláson.
mobil: 06 30 877 4931
Csörögi Gábor
Üdv!
Mivel aktuális, és az óév maradékában írom, BÚÉK, de inkább vidám ék!
Szia nekem elvileg van egy valahol,holnap rákeresek mivel nagyon régen itt porosodik valami kupac alatt.Az állapota gondolom nem szalon,ha megtalálom hivlak.Igrich írta: ↑2023.12.31. 12:41 Trophy 125 lábvédőhöz felfogató idom a tank és lámpa közé
A Trophy 125 motoromat (Kékvillám, ez a neve) karácsonyra megleptem egy hozzáillő lábvédővel, aminek vétele nagy boldogság volt. Még a feleségem is örült. (Szerintem annak, hogy csak annyit költöttem, amennyit.) A motorról viszont hiányzik az a kiálló fülecske, (nyuszifül) amihez feltudnám fogatni a lábvédőt. (Ez a tank és a lámpa között van. Ezt a feleségem kedvéért írom, aki lehet, hogy olvassa.)
A kérésem, hogy annak, akinek van ilyen idoma, és megvállna tőle, azét szívesen, a meghatározott árért megvenném, ha posta szükséges, akkor természetesen előre utalással, a postát felszámolva.
Csörögi Gábor
Üdv!
Hello.Igrich írta: ↑2023.12.31. 12:41 Trophy 125 lábvédőhöz felfogató idom a tank és lámpa közé
Csörögi Gábor
Üdv!
Hozd el / juttasd el hozzám meghegesztem neked ha jó így.
Sokat állt sztenderen és elkopott?
A TS-é tényleg nem túl esztétikus de ha segít akkor szerintem megéri felrakni. Mivel könnyen leszerelhető így ha javul az idő le lehet kapni és félretenni a következő télig.
Hello.
Főtengely ügyében keressed meg Bambit (Iván Árpi bácsi) 20-3420977 Bp. XVIII. Kosztolányi Dezső utca 63
Hali!motrosmano írta: ↑2019.10.14. 07:01 Sziasztok!
Etz egyenes (2 órás) műszertartót keresek!
Nem baj, ha javított, kopottas, csak használható legyen!
Üdv.: Sipos Jani
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég