ghostrider írta:Gexxx írta: Ha azt lecseréled, akkor nem lesz töltésed! Ugyanis az a dögnehéz valami ahhoz kell!!!

Ha azt lecseréled, akkor nem lesz töltésed! Ugyanis az a dögnehéz valami ahhoz kell!!!conus írta:Ajajj... akkor passsz... tudnál feldobni egy képet errõl a gyújtásról? Mert ezt a dögnehéz generátor forgórészt én is le akarom cserélni könnyebbre
Egyértelmûen gyújtás práblöm. Namármost remélhetõleg nincs olyan nagy baj, azt csináld meg hogy leveszed a gyújtásoldali deknit, megfogod a fõtengely végét és elkedzed föl-le húzogatni erõsen. Ha kottyan akkor nagy a baj, szét kell húznod a blokkot, én hõlégfúvóval(kb 2eFt a Tacskóban és a célnak megfelel) szoktam forrósítani a csapágyfészkeket(fõtengely végi, kislánckerék alatti) széthúzás elõtt, hogy a lehetõ legkíméletesebb legyen ez a mûvelet. Bár ha nagyon odavert a fõtengelyed a csapágyaknak, könnyen lehet h csapágyragasztót kell használnod majd... Én most ugyanebben a cipõben járok, csak nekem annyira visszadurrogott a kipuff, hogy a váltóból az olajbetöltõ nyíláson lõtte kifele az olajatrenestam írta:Sziasztok lenne 1kis gondom egy etz150-essel örülnék ha tudnátok segíteni!!
Szóval a problémám: h teljes gázt húzok menet közben vagy üresben a motor kipörög aztán szépen visszafullad a kipufogóból 1szem füst nem jön de néha durran 1 nagyot ha sokáig húzom neki, gondolom falsot szívhat v.honnan de nem tom honnan a karbi rendesen fel van fogatva méd tömítõpasztával is benyomtam a légszûrõ is jól tömített sz.tem! Mi lehet a baj? elõre is köszi
ilyen semmi munka ez a szimeringcsere? kell hozzá valami célszerszám? csak a generátor forgórészt meg a kuplungot hajtó lánckereket kell levenni?kupi írta:Na igen ismerös dolgok ezek,de amit ma látam az nem semmi.Kicseréltem a szimmeringeket mind a két oldalon! És semmi változás,erre berágtam le a hengert és csoda a dugó egyik szoknyája kicsit hiányos"tehát letörött.Az hogy miért és hogyan az nem derült ki de az se hova lett a darab,na mindegy igazábol nem csinált nagyobb bajt(elég ez is)holnap mehetünk dugot keresni.Sajnos a srác nincs elengedve anyagilag én biztos meg is furatnám de ez most szükség helyzet,tehát a tanulság minden elöferdülhet"(ezért is szeretem az MZ-t).Ja és igy is ment azért pár km ert kész csoda.
bing-nek is van karbija 150-es etz-re. 25 ropi körül van. meglátom hogy alakul az életem a szezon végére aztán lehet h veszek 1etminoor írta:és megér ez 30-at?
a típusából gondlom hogy jó az etz 150-re!??
Jó a delortominoor írta:sziasztok!
tuningmesterek figyelem!
http://www.rztpower.com/detail.php?nummer=60552
vélemény???
nagyon gondolkozom rajta.
Ha nem is tudsz hibátlant venni alkatrészellátottság az van ezekhez a japán karbikhoz is, komoly gondod nem lehet vele!Balázs írta:Thunder: kösz az infókat, nem is szándékozok Bing-et venni csak ha egyszer BMW-m lesz (de abból is R5 vagy R25...R66 az még jobb aaaaahhhh álmodik a nyomor....)
Nekem volt olyan mocim amin Keihin cucc volt, azzal meg voltam elégedve, ha 15 ropiért kapok olyant az még egész jó, nem kell nekem új jó a használt is ha nincs agyonstrapálva. Majd bontóból lopok![]()
Mégegyszer kösssszzzönöm!
Bambi fantasztikus a humorod, de ezt most elnézem nekedbambi írta:Zizi! Biztos versenymotor,azért kell rá ekkora porlasztó.z25z írta: Te most egy kicsit masrol beszelsz, mint amirol szolt a dolog. A BING!!!-rol volt szo! Nem tudom ki emlegetett mikunit es az se remlik, hogy azt irtam volna, hogy az szar, foleg fikazas nem tudom hol hangzott el???? A lenyeg, hogy 15 ert uj BING-et biztos nem kap. Az egy mas tema, hogy 15 ert vehet fasza mikunit vagy keihin-t is, de azt se vatta ujan, persze siman lehet hogy ugyanolyan jol fog vele muzsikalni.
Zizi! Biztos versenymotor,azért kell rá ekkora porlasztó.z25z írta:Te most egy kicsit masrol beszelsz, mint amirol szolt a dolog. A BING!!!-rol volt szo! Nem tudom ki emlegetett mikunit es az se remlik, hogy azt irtam volna, hogy az szar, foleg fikazas nem tudom hol hangzott el???? A lenyeg, hogy 15 ert uj BING-et biztos nem kap. Az egy mas tema, hogy 15 ert vehet fasza mikunit vagy keihin-t is, de azt se vatta ujan, persze siman lehet hogy ugyanolyan jol fog vele muzsikalni.ThUnDeR írta: Hát Zizi ha neked egy Mikuni verseny karburátor egy tajvani Bingbong koppintással ér fel, akkor tényleg csak azt kapsz érte![]()
Amit én tettem fel az én vasamra az egy Mikuni VM 36-os karbi..
Lehet fikázni ...
ThUnDeR
Te most egy kicsit masrol beszelsz, mint amirol szolt a dolog. A BING!!!-rol volt szo! Nem tudom ki emlegetett mikunit es az se remlik, hogy azt irtam volna, hogy az szar, foleg fikazas nem tudom hol hangzott el???? A lenyeg, hogy 15 ert uj BING-et biztos nem kap. Az egy mas tema, hogy 15 ert vehet fasza mikunit vagy keihin-t is, de azt se vatta ujan, persze siman lehet hogy ugyanolyan jol fog vele muzsikalni.ThUnDeR írta:Hát Zizi ha neked egy Mikuni verseny karburátor egy tajvani Bingbong koppintással ér fel, akkor tényleg csak azt kapsz értez25z írta:annyiert esetleg egy a tajvani bing koppincsat azt is hasznaltan.....![]()
Amit én tettem fel az én vasamra az egy Mikuni VM 36-os karbi..
Lehet fikázni ...
ThUnDeR
Na szoval. Tenyleg jobb. Egy ev alatt behozza az arat, mar ha sokat motorozol. Nekem a regi karbiban volt kb 70 000 km. 4600-5200 kozott nem is dolgozott szepen. Szepen porlaszt, egyenletesen huz es nekem a fogyasztasom latvanyosan csokkent vele. eddig stabilan 6,5 lityit kert a gep szazon. 2 szemely turadobozok, felszereles, Mecsek I-en bekapta a 7-et is. A binggel nem sikerult 5 fele menni. Jelzeserteku, hogy a fofuvoka 118-as benne gyarilag es ugyanazt tudja, mint a 30N x-x szeria a 135 os fuvokaval. Amugy most hogy 300 as a gep kicsit lett dorzsarazva rajta eddig mentem 300 km-t es meg nem urult ki a tank.motormanner írta:z25z írta:ha ujonnan vetted a bing-et akkor azon nem kell levegot allitani csak alapjaratot, az a nagyobbik csavar es azt tekerd kifele, ugy csokken, befele, no
Amúgy érdekelne hogy mi ez a "bing" õrület!
Annyira dicsérik...
Tényleg annyival jobb?
Hol lehet hozzájutni?
z25z írta:ha ujonnan vetted a bing-et akkor azon nem kell levegot allitani csak alapjaratot, az a nagyobbik csavar es azt tekerd kifele, ugy csokken, befele, no
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég