Csupa ellentmondás.....zsakfos írta:
Én meg ebből gondoltam hogy van szivargyújtó a motoron.![]()

Alfa mi a helyzet? ne hagyj minket kétségek közt.

Csupa ellentmondás.....zsakfos írta:
Én meg ebből gondoltam hogy van szivargyújtó a motoron.![]()
Én meg ebből gondoltam hogy van szivargyújtó a motoron.Alfa írta:Nem erre gondoltam, van nekem már mindenem a motoron
Ebből indultam ki.Alfa írta: Az akksihoz csatlakozó végéhez kéne 2 krokodilcsipesz (csíptetni).
Az van neki a motoron szerintemThorwald írta:
+1 csatlakozó aljzat a motorra, amibe az elosztót bedugod:
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 97175.html
+1 csatlakozó aljzat a motorra, amibe az elosztót bedugod:zsakfos írta:http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 84948.html
http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_f ... 50133.html
Ez a 2 cucc kell és már meg is van oldva
Ja így már értem akkor átalakítom az ötletetAlfa írta:Nem erre gondoltam, van nekem már mindenem a motoron
Ez egy olyan kis egység lenne, amit be lehet vinni a sátorba (a motor a sátor mellett áll, és kilóg belőle a zsinór), és ott bent tudsz tölteni, világítani, és közben látni a feszültséget hogy mennyire merítetted le, meg még ami az ember eszébe jut.
Feszültség merőnek tudom ezt ajánlani világosban jól látható és sötétben nem zavar. http://elektronika.vatera.hu/muszerek_a ... 47246.htmlAlfa írta:Hosszabb túrákhoz, sátorozáshoz terveztem a következőt: Akksiról megoldani a dolgokat. Ehhez azt képzeltem, először is kéne 3m 2eres vezeték (ezt már megvettem). Az akksihoz csatlakozó végéhez kéne 2 krokodilcsipesz (csíptetni). A másik oldalához egy voltmérő (olyan mint zolee-g -nek van, kicsi és digitális), az egyik szálra egy 16A bizti, egy szivargyújtó aljzat, és egy + és - kimenet, pl kompresszornak, vagy lámpának.
Így pl lehet a GPSről filmezni nyugodtan, vagy a sátorban világítani ledes lámpákkal (ami nem fogyaszt túl sokat).
Persze ezeke a dolgokat össze kéne rendezni egy minél kisebb dobozszerű képződménybe![]()
valaki próbált már ilyet?
Igen, igazad van, ezt nem irtam h figyelni kell vasarlaskor mert letezik sima meg halogen is skodahoz.bela700 írta:Én is skodáét használtam a normál izzóhoz amíg 6 voltos volt a gépem,nekem jó volt.
En is hasznalok olyan MD80 kamerat amit linkeltek. Sisakkameranak is kivalo. Egyszer leesett 80 korul, de par karc lett rajta, amugy semmi baja.DrV írta:Üdv!
A trabant foncsor helyett nincs más lehetőség erősebb izzó használatára? Ezzel a foncsorral nem szórja eléggé a fényt, kanyarokban izgalmas esténként.
Valaki tett már kamerát etzre? Az utat venném fel menetközben, ehhez kéne vmi állvány, rögzítési mód. Esetleg, h milyen kamerát érdemes használni? Vaterán nézegetem a legolcsóbb árkategóriát a vhstől kezdve... lényeg, h kibírja és olcsó legyen
Vegyél rendes foncsort pl mofakeres.DrV írta:Üdv!
A trabant foncsor helyett nincs más lehetőség erősebb izzó használatára? Ezzel a foncsorral nem szórja eléggé a fényt, kanyarokban izgalmas esténként.
Valaki tett már kamerát etzre? Az utat venném fel menetközben, ehhez kéne vmi állvány, rögzítési mód. Esetleg, h milyen kamerát érdemes használni? Vaterán nézegetem a legolcsóbb árkategóriát a vhstől kezdve... lényeg, h kibírja és olcsó legyen
gabsic írta:
Hali!
Labvedo: egy U alaku alkatersz van. az U ket vegen van1-1 8-as furat ami a labvedohoz megy. az U kozepen pedig egy ful van ami a dudatartohoz van csvarozva. Eredetileg ez csobol van, nekem mikor enm volt meg a gyari akkor laposvasbol hajtottam.
Csomagtarto: a hatso labtartobol kiveszed a gyari elfejelt siftet amin fordul, es raksz bele 8as csavart. ahhoz fogaotd oda egy anyaval a csomagtartot.
Hali!fzooltan írta:Sziasztok!
TS 125 motoromra kemény 1500 magyar forintért vettem egy pár térdvédőt,de valami felfogató konzol hiányozhat róla,mert nem egészen tiszta számomra a felszerelése.Addig ok,hogy az alsó tartókarokat a mellső blokktartó csavarhoz kell fogatni (ez a Trophymon is így van), a felső része a macerásabb, itt hiányozhat valami.
Ha valaki tudna ezügyben segíteni,esetleg egy képet küldeni a felszerelt állapotról, azt nagyon megköszönném.
Amúgy ötleteim vannak,de nem igazán akarnék hozzá gyártani egy "tipusidegen" felfogatót, ha nem muszály.
A másik kérdésem is hasonló,csak itt az oldalcsomagtartók felfogatása nem igazán tiszta. Itt egyik felfogatási pont a lengéscsillapítónál,egy a sárvédőtoldatnál van.A harmadik ami a hátsó lábtartóhoz esik ,azt nem tudom milyen megoldással fogatták oda gyárilag.Ezügyben is kérném a segítségeteket.
Előre is kösz!
Üdv.:Z
Wurth-nek van erre specko anyaga. Draga, de az eredmeny olyan mint ha uj lenne...Wurth-nek van erre specko anyaga. Draga, de az eredmeny olyan mint ha uj lenne...
Nekem Yamaha DT kormányom van, az kényelmes, de műszakin azt mondták h tegyem vissza az eredetit, mert ezzel nem engedhetik át, de több helyen meg azt hallottam, hogy le*rják, tehát valószínűleg műszakiállomásfüggő.Hujber írta:Sziasztok!
Szeretnék egy kicsi átalakítást a motoromon. A lényeg, hogy a kormányt cserélném le, egyeneset szeretnék beletenni. Na nem olyat, mint a seprűnyél, ehhez hasonlót:
Nem akarok nagy gányolást, meg nagy eltéréseket a gyári állapottól, nem azért akarom. A kérdésem: Belekötnek műszakin? Jó ötlet egyáltalán?(irányíthatóság szempontjából)
Konkrétan az tetszene a legjobban, ha egy komplett ETS első villát mindenestől beleraknék, nagyon bejön az az összkép.
Haverom járt így. Igaz neki az anyja rakta bele, mitán a gyereket vagy 5ödször fogták meg a rendőrök jogsi nélkül.festékes írta:Viszont nem tudnak beleönteni a tankba hirtelen egy kiló kristálycukrot
Csevegőben írd le légyszi.kiszsebi írta: Sajnos tavaly velem történt egy ilyen
Sajnos tavaly velem történt egy ilyenambrusviktor írta:Bakker... ez nagyon durva... de mára drága a cukor, csak nem csinálnak ilyet:D:D
ambrusviktor írta:
Bakker... ez nagyon durva... de mára drága a cukor, csak nem csinálnak ilyet:D:D
Bakker... ez nagyon durva... de mára drága a cukor, csak nem csinálnak ilyetfestékes írta:Engem senki bízom benne,csak sráckoromban elmotoroztunk a haverokkal egy vidéki discoba,aztán ott történt pár haver motorjával,akién nem volt tanksapka zárható.később hallottuk,hogy itt sportot űznek az ilyesmiből,na ezt azóta sem felejtettem el,úgyhogy most beugrott
Ez tök jófestékes írta:Lefeszítettem. A hátsó fülön sikerült átakasztani, de az elsőn nem. Így leszedtem az ülést egy kalapáccsal rákoppintottam felülről a fülre, így egy picit lehajlott, hogy leemelhessem. Kihajtottam oldalra a fedelet, mert a zárat nem sikerült kiakasztani. 10-es kulcsal lecsavartam a zárról a nyelvet és kész. 4500 Ft-ért csináltak volna kulcsot, de mondtam inkább hagyjuk.
Ez nem semmi!Immobilisert akart beletenni?
![]()
Én elvittem a tanksapkát és 500 ft-ért fabrikált hozzá kulcsot a mester 5 perc alatt.
Haztartasi, barkacsboltban pedig 5-800 Ft-ert kaphato postalada zarkent. Nem kell bedolni.gulyesz írta: Vaterán találtam egy ilyen zárat:
1200 Ft, ugyanez az Odormotornál 3500 Ft.
Nekem Tatabányán az enduro kormánt leszedették, mondva h nem gyári és nem lehet fent ez (DT kormány volt). Szóval szerintem előbb kérdezz rá, hogy szabad-e.gulyesz írta:Lefeszítettem. A hátsó fülön sikerült átakasztani, de az elsőn nem. Így leszedtem az ülést egy kalapáccsal rákoppintottam felülről a fülre, így egy picit lehajlott, hogy leemelhessem. Kihajtottam oldalra a fedelet, mert a zárat nem sikerült kiakasztani. 10-es kulcsal lecsavartam a zárról a nyelvet és kész. 4500 Ft-ért csináltak volna kulcsot, de mondtam inkább hagyjuk.
Vaterán találtam egy ilyen zárat:
1200 Ft, ugyanez az Odormotornál 3500 Ft.
Remélem jó lesz. Közben megtaláltam az útszéli gazban a kulcsmaradványokat.
Csütörtökön viszem a motort műszakira a KPm-hez. A galériában szereplő képekhez képest kapott még egy enduro kormányt, Bambi féle kidörgőt, másik hátsó rugóstagot. Kíváncsi leszek mit szólnak majd hozzá.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég