Első telóba jó a 15W-40-es?

Kösz a válasz,erőssen kacsingatok felé.Nem tűnik rosznak,főleg az ára!Alfa írta:A teljesített szabványok alapján nem olyan rossz ez.
Az összes elfolyt, vagy csak egy része? Mert akkor előbb engedd le a maradékot ha esetleg van még benne itt ott...Roland írta:Hali! Van egy 125-ös Mz-m de pehhemre úgy kaptam hogy elfolyt az olaj milyet érdemes bele öntenem és a kérdés hogy menyit? nincs nivopálca v vmi hozá vagy egy körülbelüli érték... Előre is köszönöm!
http://hu.wikibooks.org/wiki/Motor_szer ... /MZ/OlajokRoland írta:Hali! Van egy 125-ös Mz-m de pehhemre úgy kaptam hogy elfolyt az olaj milyet érdemes bele öntenem és a kérdés hogy menyit? nincs nivopálca v vmi hozá vagy egy körülbelüli érték... Előre is köszönöm!
Hát ne haragudj,de ettől nem lettem okosabb.
zsakfos írta:Nem kinevetni!![]()
Világositsatok már fel engem ebben a hajtóműbe való motorolajról.
Most akkor tulajdonképpen amikor 10w-40-es motorolajat ajánl valaki a hajtóműbe,akkor az olyan olaj amit pld az autó motorjába öntünk?
Vagy van olyan motorolaj 10W-40-esben ami hajtóműbe kell?
A franc se igazodik már el ebben a témában.
Komolyan nem értem ezt az egészet.Én már azt sem értem mi a fenének van annyi fajta olaj akár egy gyártón belül is.
Vegyük példának az itt emlegetett Castrolt.
Akartam ma venni a váltóba,de nem mertem.Ugyanis az az Actevo x-tra nem volt,viszont volt Castrol Magnatec 10W-40.Az pld jó?Egyáltalán mi a fene különbség van a kettő közt?
Á nem értem én ezt az olaj témát.
Repsol Sintetico-t múltkor 1600 ft ért vettem. Jó helyen kell venni és akkor olcsó.Papszi írta:Hallgattam haverom szavaira, vettem egy liter Prista 2T Extra olajat. Hidegen kicsit füstöl (annyira, mint a Repsollal). A Repsol Sintetico-t 1:50-be kevertem ezt a Pristát 1:40be. Repsol is jó olaj volt, de ezzel a Pristával a motor úgy szedi a fordulatot 5000 1/min-től mint a stihl fűrész egészen 6500ig. Szóval sokkal jobban megy a gép.
Repsol Sintetico: 2200 Ft/l
Prista 2T Extra: 1550 Ft/l
Castrol actevo 10-40 x tra nekem és még néhány kollegának nagyon bejött!Papszi írta:Váltóm mostanában akadozik, szerintem az olaj miatt. Hétvégén Miskolc környékén hegynek fel nem rugtam vissza 5-dikből kíváncsi voltam meddig bírja.. Olyan 2500-as fordulatnál váltottam volna vissza és a váltó mintha be lett volna betonozva, aztán hirtelen kiugrott üresbe és darálósan bevette a 4diket. Mai nap kereszteződésből indulok el és a 2esnél volt ugyan ez...1esből kettesbe tettem volna fel és meg se mozdult a váltó. Ti milyen olajat ajánlotok a hajtóműbe?
Meg is mondta...650 ml ment bele 10W40-es szintetikus motorolajból...kiszsebi írta:nova001155 írta: arany középút 550 ml![]()
a nívócsavar úgyis megmondja!
nova001155 írta: arany középút 550 ml
arany középút 550 mlkiszsebi írta:Szerelési könyv szerint 600 ml (kézikönyv szerint 500 ml)young boys írta:Srácok mennyi olaj kell a váltóba...
YB
Szerelési könyv szerint 600 ml (kézikönyv szerint 500 ml)young boys írta:Srácok mennyi olaj kell a váltóba...
YB
Hmmmm...z25z írta:hat en nem vagyok egy nagy modellezo, de en viszont mar hallottam a denszeszes hajtasrol...
Denszesszel??????Máté írta:Denaturált szesszel kevertük volna. Egy versenyző srác ajánlotta az arányokat.
Gondolom nem akartad a nitrót 25% fölé vinni mert utána rohamosan csökken az élettartama a motornak...Máté írta:igen, de csak kis mennyiségben (gyógyászati mennyiségben). múltkor nitro hajtású rc autóba akartunk egyedi üzemanyagot fejleszteni és azért kérdeztem meg.kiszsebi írta: gyógyszertárban
igen, de csak kis mennyiségben (gyógyászati mennyiségben). múltkor nitro hajtású rc autóba akartunk egyedi üzemanyagot fejleszteni és azért kérdeztem meg.kiszsebi írta:gyógyszertárbanForrest írta:Szerintetek ricinus olaj beszerezhető valahol?
gyógyszertárbanForrest írta:Szerintetek ricinus olaj beszerezhető valahol?
Ez csak egy cső, minden nyílás ugyanúgy megvan. Bár nem is tudom, hogy hol van a szellőző lyuk.Talán a zárban?Matee86 írta:és így tud szellőzni a tank?mármint a lyuk nem lett behegesztve?
Sajnos csak zárhatónak látszó "zárható jellegű"Alfa írta:Ez jól látom zárhatóra hegesztett? Akkro én is megcsinálom
Szia!petrvs írta:Félszint. olaj a Mofánál, bagóért. Próbálta már valaki?![]()
Bocs,hogy bele szolok de mivel én ilyen gépeket javítok(pl láncfűrészt is)szeretnék eloszlatni néhány régi tévhitet.Ezek a masinák azért életük nagy részét közel fúl gázon töltik!és az a pici dugó és vékonyka hajtókar azért kap terhelést bőven,ha dogoztál már ilyen masinával napi 6-8 órát +28C és -15C - ban akkor sejted mire gondolok nem beszélve a kézi(damilos)fűnyírókról de nem a neve nincs kicsi hobbira gondolj hanem a 400 as Stihl re az kap bőven meleget és ha barbár a kezelő fordulatot is,ezért is ajánlja a gyártó a speciális olajat hidd el megéri ezekbe.De az MZ be felesleges és mivel nem is melegszik fel a kipuf annyira így ki sem tud égni belőle ami idővel káros is lehet.Én sokáig jártam Stihl olajal motor szerette de a kipuf az kuka lett.Atilla írta:Hát szerintem pont az MZ ben van extrémebb terhelés.csikin írta:Pont az a lényeg hogy még extrém hőterhelés esetén is teszi a dolgát és nagyon kevés a hamutartalma. Ettől függetlenül nincs szükség ilyen olajra, de ha valaki ilyet szerez akkor se történik különös. És én se használok láncfűrészolajat.
Sokkal nagyobb löket, sokkal hosszabb és nagyobb dugóval, ráadásul égig érő fejmagassággal. A fűrésznél lényegesen nagyobb oldalterheléssel és hőterheléssel.
A fűrésznél kicsi a löket és kicsi a furat is. A dugattyút és a hengerfalat érő erők is kicsik. Ráadásul beindítod és nagyjából állandó fordulatszámon és állandó hőmérsékleten megy.
Persze az MZ bírja a gyűrődést!Az sem katasztrófa, ha valaki ilyen olajat használ.
Hát szerintem pont az MZ ben van extrémebb terhelés.csikin írta:Pont az a lényeg hogy még extrém hőterhelés esetén is teszi a dolgát és nagyon kevés a hamutartalma. Ettől függetlenül nincs szükség ilyen olajra, de ha valaki ilyet szerez akkor se történik különös. És én se használok láncfűrészolajat.
Jelenlévő fórumozók: Bing [Bot] valamint 1 vendég