Köszi!yofo írta:Oké , akkor a másik lemondott cucc , legyen Pointeré .![]()

Köszi!yofo írta:Oké , akkor a másik lemondott cucc , legyen Pointeré .![]()
Ugyan az a 2. A különbség a kis lánckerekeknél van.gabsic írta:Dénes!
Majd én is kérem priviben az utalási adatokat.
Vagy esetleg Bakony túrára nem jön valaki, aki el tudná hozni az enyémet?![]()
Más:
Van egy emberkének békebeli új hátsó lánckereke, megbizniszelném tőle, de nem tudja hogy 250 vagy 251.
Mi a különbség a két lánckerék közt, csereszabatosak-e, ill hogy lehet megkülönböztetni, hogy melyik-melyiké?
A szervízkönyvben 9dl van, bár akad olyan is amiben 7-et írnak mindkettő 250es ETZ, mégis a 9dl az általánosabb, ha jól tudom.Seri19 írta:1 lite olaj megy a blokba.
http://hu.wikibooks.org/wiki/Motor_szer ... /MZ/Olajok
Tehát: csavarhúzó + villáskulcs mint erőkarMrDok írta:Ha csavarhúzóval tudod tekerni a küllőanyát MZ-nél, akkor biztosan tudhtó hogy az laza!ambrusviktor írta: Ne kalapáld véletlenül se. 5.5-ös kulccsal elvileg ki lehet húzni, de általában a küllők már elöregedtek és elforog még a küllőkulcs is. Én most húztam ki a sajátomat, de még így is van benne össz. 2mm es ütés. Ezzel már nem akartam vacakolni, sok munka lett volna vele, de ha a legjobbat akarod akkor magadnak csináld.
Ahogy szerintem egyszerűbb: gumizz le, védőszalag le. Ott a küllőket a felni felől csavarhúzóval tudod húzni (vagy vegyél új küllőket). Érdemes ugye a lazítás - húzás dolgot kombinálni, de vigyázz ne térj el csak az egyik oldalra. Mellesleg a centírgépet javaslom, nem húzza ki helyetted, de legalább látod hogy hol és mennyire üt és az alapján tudsz dolgozni.
Ha esetleg Tatabánya közelében vagy akkor használhatod a nálam lévő gépet. (Egyébként borzasztó egyszerű eszköz kb csak egy rúd van a felni közelében és azt közelíted és forgatod a kereket, így ahol megakad ott üt és ez alapján kihúzhatod).
Ha csavarhúzóval tudod tekerni a küllőanyát MZ-nél, akkor biztosan tudhtó hogy az laza!ambrusviktor írta: Ne kalapáld véletlenül se. 5.5-ös kulccsal elvileg ki lehet húzni, de általában a küllők már elöregedtek és elforog még a küllőkulcs is. Én most húztam ki a sajátomat, de még így is van benne össz. 2mm es ütés. Ezzel már nem akartam vacakolni, sok munka lett volna vele, de ha a legjobbat akarod akkor magadnak csináld.
Ahogy szerintem egyszerűbb: gumizz le, védőszalag le. Ott a küllőket a felni felől csavarhúzóval tudod húzni (vagy vegyél új küllőket). Érdemes ugye a lazítás - húzás dolgot kombinálni, de vigyázz ne térj el csak az egyik oldalra. Mellesleg a centírgépet javaslom, nem húzza ki helyetted, de legalább látod hogy hol és mennyire üt és az alapján tudsz dolgozni.
Ha esetleg Tatabánya közelében vagy akkor használhatod a nálam lévő gépet. (Egyébként borzasztó egyszerű eszköz kb csak egy rúd van a felni közelében és azt közelíted és forgatod a kereket, így ahol megakad ott üt és ez alapján kihúzhatod).
Ne kalapáld véletlenül se. 5.5-ös kulccsal elvileg ki lehet húzni, de általában a küllők már elöregedtek és elforog még a küllőkulcs is. Én most húztam ki a sajátomat, de még így is van benne össz. 2mm es ütés. Ezzel már nem akartam vacakolni, sok munka lett volna vele, de ha a legjobbat akarod akkor magadnak csináld.Nandor írta:Sziasztok!
Az első kerekemben van egy "nyolcas". Tavaly elvittem centíroztatni meg is csinálták de nem lett tökéletes. Akkor a szervizben azt mondta a szaki, hogy ennél nem tudja jobban megcsinálni, viszont azóta szép lassan ugyanolyan szar lett mint előtte.
Most ott tartok, hogy vajon érdemes-e visszavinni vagy esetleg máshová, de az is lehet, hogy vennem kell egy másikat.
Viszont újat addig nem akarok venni amíg lehet, hogy van más megoldás.
A felnin nincs sérülés ezért nem is értem, hogy miért nem lehet kihúzatni küllőkkel.
Esetleg van tapasztalata ill. vélemény ezzel kapcsolatban valakinek?
takzol írta:Köszönöm a segítséget a teleszkóp-szimmering ügyben. Festékes kolléga tanácsára magam láttam hozzá a munkához. A szerelés menetét leíró és képekkel is illusztrált cikk sokat segített. Köszönöm a segítséget, üdvözlettel: takzol
Szerintem ez mindenképp szerelőtől függ,ki mennyit kér,sztem ha lehet ne vidd számlás szakszervizbe mert ott aranyár,pl mikor vettem a gyereknek egy új biciklit a szervizbe egy ötezresért húzgáltak meg rajta pár csavart,de muszáj voltam odavinni,mert csak így volt rá garancia.takzol írta:Tisztelt fórumozók!
Egy teleszkóp szimmering cseréért milyen munkadíjra számíthatok egy motorszerelőnél? A válaszokat előre köszönöm.
Kisipar...KILL3R etz írta:A menetszámmal lehet, hogy kompenzálták a vékonyabb anyagot... Bár el tudom képzelni milyen az az anyag...![]()
A mostani rugódnak mennyi maradt a hossza?
Nem egyszerű egyik sem,Először jó lenne egy új,vagy keresni egy nem görbét.Utnána vonalba kell fúrni,mert egyenletlen.éEzután már lehet tűgőrgőzni .A teli gőrgők drágák,a perselyezés olcsóbb.Nagyon pontos munkát igényel.csoka írta:ETZ125 hátsólengőkarját tűgörgőzte már valaki?Lehet ilyet,vagy bronzpersejt kell esztergáltatni?Melyik megoldás a jobb?
Nekünk anno vettek csomó idomot salgópolcok építéséhez, van 2 db 3 méteres L vasam (tudod az a lyukacsos amiből az ilyen műhelybeli polcok épülnekambrusviktor írta:Üdv!
Ez biztos gyakori kérdés, de ti hogy állítjátok be a motorotokon a hátsó kereket, hogy egyenesen legyen bent? (A saját módszeremben annyira nem bízok).
Én a villához képest kétoldalt a távolságot lemérem tolómérővel és olyan 70-80-nál ha elengedem a kormányt és az nem mocorog el (jó úton) akkor szoktam jónak tartani, de most gondoltam itt az ideje itt is felvetnem ezt a kérdést.
45cmbomber93 írta:Üdv Azt szeretném megkérdezni hogy valaki lenen olyan szíves és lemérné nekem egy mz ts 125 hátsó lengővillájának a hosszát? Szóval a tengely közepétől a lengőkar végééig? Cm re kerekítve jó lesz Előre is köszönöm!
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 6 vendég