Szuper!

Jövőhét vasárnap Debrecenben lesz a börze,ki nem hagynám,még ha melózni kell is kiszököm vagy két órára,úgyhogy egy Mz már biztos hogy ott is lesz

Én fél 8-kor indulok pestrőlplunk írta:Nekem Szolnok megfelel, úgysem voltam még börzén, persze ha nem zavarja a mestert. Nem tudom Kill3r kolléga benne lenne e. Indulás mikorra várható?
Nna, tessék, jó 5let!plunk írta:Szerintem menjünk betonozni sunbim-hez!Akkor hamar összedobjuk neki és megyünk gurulni.
Maximum talán nyélgázon kihúzok a telekre, Varsányba,(Duna sor 93.KILL3R etz írta:Üdv!
Valaki valamit vadállatit vasárnap?![]()
Elég jó időt mondanak...
Friggyes Mester írta:Most mér izélgetitek, sztender helyett van....
Mert fel van csavarozva, mint a doboz...Dénes írta:Kérdezhetek még egyet Alfa? Miért van a motorod mindig így felpakolva? Túrára se viszek ennyi cuccot, neked meg alap. Mik vannak azokba a tatyókba?Minek?
azt írta, jól megy, nem azt, hogy jó a fék...KILL3R etz írta:Nade Alfa!
Mi a helyzet azzal a fékkel?![]()
Nekem meg a Thalia hátulját kellett huzatni,egyengetni ... NNaés. Áldozat nélkül nem jutunk előbbre Alfa.Alfa írta:Fasza hogy nekem meg most kell tanulni, hogy a motor is baromi jól megy, mindene rendben van, és van vagy 20 fok
Én vasárnap megyekDénes írta:Ki jön holnap börzézni, kicsit dumálgatni, kólázni, motorozni, enni, kártyázni stb.?
Hol, hánykor találkozunk?
Ki mikor megy ki?
Bambiúr, te?
10 órakor találkozzunk a motoros parkoló körül.
1. Dénes
Matyifi a tóban fogja lelni a halállát! ...a hal állát. Éérteed? ...ha elmegy horgászni. Jól tetted Tanár úr! ...A halak megvárnak.Matyifi írta:Tegnap sikerült egy laza 100 km-t kanyarogni,egyre több motorost látok az utakon.Szép idő volt, feláldoztam a pecázásra szánt időt. A halak megvárnak. Üdv Matyifi
de jó neked!Matyifi írta:Tegnap sikerült egy laza 100 km-t kanyarogni,egyre több motorost látok az utakon.Szép idő volt, feláldoztam a pecázásra szánt időt. A halak megvárnak. Üdv Matyifi
Helló kell egy flv letöltő program majd egy flv lejátszó programyofo írta:Háhá..
Hosszas próbálkozás után sikerült életet lehelnem a netembe ,és megnézhettem a videót .
Laci .
Megint a megszokott igényes videót prezentáltad, köszönjük szépen . már csak azt kell kitalálnom ,hogy miként lehet letölteni a youtube-ról , és akkor megy is az arhívumba .
Jól látom hogy neked 125-ös van? Mert akkor nem meglepő ha nem megy annyit. Azért egy 300-tól ennyit el lehet várni...young boys írta:120 km/hKILL3R etz írta:Máté!
Köszi! Nekem is meglepetés volt.300 km után....
Monnyuk 120 fölé nem húztam, fent érezni rajta, hogy van még mit járatni...
Jól is fogyaszt... 6.5 körül van így túletetve. Aki látta a gyertyámat, az tudja miről beszélek.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én ha végighasalok a gépen se megy 105-nél többet...
Most még annyival se megy(max:90 km/h)![]()
![]()
Jövőhéten szerelés után majd gurulok vele...Subee féle halos gyújtással...
Ja a gyertya...nekem november óta 4 gyertyám fogyott el...
És mind korom fekete volt...
120 km/hKILL3R etz írta:Máté!
Köszi! Nekem is meglepetés volt.300 km után....
Monnyuk 120 fölé nem húztam, fent érezni rajta, hogy van még mit járatni...
Jól is fogyaszt... 6.5 körül van így túletetve. Aki látta a gyertyámat, az tudja miről beszélek.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég