Jövő hétvégére igen !htg182 írta:Valaki Békés megyében nem tervez semmit??? Akár erre a hétvégére

Jövő hétvégére igen !htg182 írta:Valaki Békés megyében nem tervez semmit??? Akár erre a hétvégére

Keveset sikerült aludni a héten és most is itt kukorékolok (
 Keveset sikerült aludni a héten és most is itt kukorékolok (  ),  elég korán kéne kelnem hogy átérjek a másik oldalra előkészületekkel együtt. De egy másik alkalommal amikor kicsit hamarabb tudom meg az időpontot szívesen megyek.
 ),  elég korán kéne kelnem hogy átérjek a másik oldalra előkészületekkel együtt. De egy másik alkalommal amikor kicsit hamarabb tudom meg az időpontot szívesen megyek. 
 Én fél 8-kor indulok pestrőlplunk írta:Nekem Szolnok megfelel, úgysem voltam még börzén, persze ha nem zavarja a mestert. Nem tudom Kill3r kolléga benne lenne e. Indulás mikorra várható?

Nna, tessék, jó 5let!plunk írta:Szerintem menjünk betonozni sunbim-hez!Akkor hamar összedobjuk neki és megyünk gurulni.

hamár én nem bírok.
  hamár én nem bírok. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 
   ...semmiféle eső nem lesz. Az a pár felhő meg csak szépíti az eget!

Akkor hamar összedobjuk neki és megyünk gurulni.
  Akkor hamar összedobjuk neki és megyünk gurulni.
 hamár én nem bírok.
  hamár én nem bírok. ](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

Én jelenleg a Dunától keletre lévő régiót favorizálnám, ha megyünk.
 Én jelenleg a Dunától keletre lévő régiót favorizálnám, ha megyünk.  

Nekem már a kanyarodás is elég vadállatiasra sikerült előzőnek.
 Nekem már a kanyarodás is elég vadállatiasra sikerült előzőnek. 

Maximum talán nyélgázon kihúzok a telekre, Varsányba,(Duna sor 93.KILL3R etz írta:Üdv!
Valaki valamit vadállatit vasárnap?
Elég jó időt mondanak...
 ) ...20méter  zsalut kitömünk betonnal (kerítés), aztán nyélgázon vissza Miklósra. Kb ennyi azért lesz.
 ) ...20méter  zsalut kitömünk betonnal (kerítés), aztán nyélgázon vissza Miklósra. Kb ennyi azért lesz.   

Friggyes Mester írta:Most mér izélgetitek, sztender helyett van....

)
  )
Mert fel van csavarozva, mint a doboz...Dénes írta:Kérdezhetek még egyet Alfa? Miért van a motorod mindig így felpakolva? Túrára se viszek ennyi cuccot, neked meg alap. Mik vannak azokba a tatyókba?Minek?

Minek?
 Minek? 

De nem nagyon aggódok, kikérdeztem bambit mindenről, hirtelen tönkremenni nem fog. Ha elkezd szétkopni, visszaviszem a Futárba, aki nem fogja akarni hogy elküldjem bevizsgáltatni, és vagy levásárlom, vagy kicseréli, vagy beszámítja egy Yamaha fékbe.
 De nem nagyon aggódok, kikérdeztem bambit mindenről, hirtelen tönkremenni nem fog. Ha elkezd szétkopni, visszaviszem a Futárba, aki nem fogja akarni hogy elküldjem bevizsgáltatni, és vagy levásárlom, vagy kicseréli, vagy beszámítja egy Yamaha fékbe.

azt írta, jól megy, nem azt, hogy jó a fék...KILL3R etz írta:Nade Alfa!
Mi a helyzet azzal a fékkel?

Nekem meg a Thalia hátulját kellett huzatni,egyengetni ... NNaés. Áldozat nélkül nem jutunk előbbre Alfa.Alfa írta:Fasza hogy nekem meg most kell tanulni, hogy a motor is baromi jól megy, mindene rendben van, és van vagy 20 fok

Mindazonáltal eggyütérzek azokkal, akik nem tudtak gurulni egy kört, a kötelességük teljesítése miatt.
 Mindazonáltal eggyütérzek azokkal, akik nem tudtak gurulni egy kört, a kötelességük teljesítése miatt. 

Én vasárnap megyekDénes írta:Ki jön holnap börzézni, kicsit dumálgatni, kólázni, motorozni, enni, kártyázni stb.?
Hol, hánykor találkozunk?
Ki mikor megy ki?
Bambiúr, te?
10 órakor találkozzunk a motoros parkoló körül.
1. Dénes

Matyifi a tóban fogja lelni a halállát! ...a hal állát. Éérteed? ...ha elmegy horgászni. Jól tetted Tanár úr! ...A halak megvárnak.Matyifi írta:Tegnap sikerült egy laza 100 km-t kanyarogni,egyre több motorost látok az utakon.Szép idő volt, feláldoztam a pecázásra szánt időt. A halak megvárnak. Üdv Matyifi

de jó neked!Matyifi írta:Tegnap sikerült egy laza 100 km-t kanyarogni,egyre több motorost látok az utakon.Szép idő volt, feláldoztam a pecázásra szánt időt. A halak megvárnak. Üdv Matyifi

Helló kell egy flv letöltő program majd egy flv lejátszó programyofo írta:Háhá..
Hosszas próbálkozás után sikerült életet lehelnem a netembe ,és megnézhettem a videót .
Laci .
Megint a megszokott igényes videót prezentáltad, köszönjük szépen . már csak azt kell kitalálnom ,hogy miként lehet letölteni a youtube-ról , és akkor megy is az arhívumba .

, köszönjük szépen . már csak azt kell kitalálnom ,hogy miként lehet letölteni a youtube-ról , és akkor megy is az arhívumba .
 , köszönjük szépen . már csak azt kell kitalálnom ,hogy miként lehet letölteni a youtube-ról , és akkor megy is az arhívumba .

,, ...Hehe!
,, ...Hehe! 

Köszönet Yofonak az életmentő eszközért (Gyurma túrán átadom), és Dénesnek a szaxerű ,,felszerelésért! Baromira tettszett
 Köszönet Yofonak az életmentő eszközért (Gyurma túrán átadom), és Dénesnek a szaxerű ,,felszerelésért! Baromira tettszett   

...Látszik az Ofroados tapasztalat: letört alakatrészek pótlása,helyettesítése,felkötözése.
 ...Látszik az Ofroados tapasztalat: letört alakatrészek pótlása,helyettesítése,felkötözése.  
  Helyette kapot itthon a berugótengely egy fasza kis török kart.
 Helyette kapot itthon a berugótengely egy fasza kis török kart.  ...jja, viszont szép fényes!
 ...jja, viszont szép fényes!

(bár hazafele elgurult egy-két ember gyógyszere
 (bár hazafele elgurult egy-két ember gyógyszere  a bejáratósok meg bátrak voltak xD ) ,, ... Próbálták tartani az alacsonyabb sebességet, csak valakinek nem sikerült.
 a bejáratósok meg bátrak voltak xD ) ,, ... Próbálták tartani az alacsonyabb sebességet, csak valakinek nem sikerült.  

De nekem tettszett a tempo!
  De nekem tettszett a tempo!  
  Azt hittem te is mész velük, nemtommér' .
  Azt hittem te is mész velük, nemtommér' .  

Szép ETZ-d van. Örülök hogy összefutottunk!
 Szép ETZ-d van. Örülök hogy összefutottunk!  
  ... Ne legyen nagyobb bajotok a szezonban!
  ... Ne legyen nagyobb bajotok a szezonban!   Lesz még gurulás.
 Lesz még gurulás.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég