A késes biztosítéktábla feltétlenül, ha megbízható gépet akarsz.
100/100w: meredek, ki fogsz fogyni áramból.
60/100w sokkal élhetőbb lehet, mert hosszúfénynél úgyis van megfelelő fordulat (többnyire).
Ha látni akarsz akkor először is kell egy jó foncsor, és perfekt fényszóró beállítás. Nekem egy új, árnyékolós H4 trabi foncsorral szép éles határ látszik az előttem menő autós kaszniján pásztázni

a régi matt már csak úgy pislákolt valamerre előre.
A megalight izzókkal többen elégedettek vagyunk itt a fórumon, nekem +60%-os van: tompított fényből sosem elég, de a távolságin rendesen látszik az okosítás! 80-90-es tempóig nem is kell több.
(szerintem elérően van hangolva a két izzószál, a távolságinál valószínűleg kihasználják, hogy kisebb élettartamra van szükség és nagyobb hőfokot állítanak be. Az izzószálakat sorban összekapcsolva egy akkura szinte csak a tompított világít a másiknak olyan kicsi az ellenállása - míg sima izzónál egyformán világít a kettő.)
Elméletben a 100W hagyományos adhat annyi fényt, mint a H4, jóval gyengébb hatásfoka ellenére, de a fény mindenképpen sárgább lesz, ergo nem látsz olyan jól, legfeljebb ködben.
Arra figyelj, hogy 0,25V feszültségkülönbség az (izzó lábain!) 10% fényerőkülönbséget jelent (és persze jelentős élettartam változást). Így az én 13,8V-os töltőfeszültségemnél olyan fényerőm van, mintha csak 45-ös halogént használnék 60 helyett