Devil írta:hallo!
Nincs valakinek jo allapotu etz 250 hatsokereke? Valamint hatso sarvedo es lampatarto?
Nekem van mind a három.
Gery van forgórészem is ha még érdekel.
Devil írta:hallo!
Nincs valakinek jo allapotu etz 250 hatsokereke? Valamint hatso sarvedo es lampatarto?
Nem mindegyik vezérlési szög azonos.[/quote]feri220 írta:Ha megnézed a gyári adatokat(letölthető a honlapról...http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... &Itemid=18) akkor látni fogod hogy a 125-ös és 150-es vezérlési szögei azonosak.
Csak a 150/1-es vezérlése más...
Ja és ETZ-ről beszéltem.
A generátor forgórész azonos a 250-esével.Gery írta:Hello. 150 es etz gyujtáshoz joálapotu forgórész van valakinek? elöre is köszi
üdv:Gery
Az az igazság hogy 150/1-essel én sem találkoztam.Forrest írta:Sziakuti írta:Üdv! Nincs valakinek eladó 150es hengere? Különbözik egyáltalán a 150esre felfúrt 125ös, és a gyári 150es?
Papíron kétfajta ETZ150-es vezérlés van. A gyakorlatban nem tudom mennyire fordul elő az erősebb verzió. A tuning fórumba másoltam be nemrég a vezérlés értékeit.
feri220 írta:Helló, én nem rég cseréltem le a 125ös hengert 150esre, de a szerelő azt mondta hogy feleslegesen vettem a 150es hengert mert a 125öst is fel lehet fúrni 150esre. Csak a vezérlési szögek különböznek.Forrest írta:
Helló, én nem rég cseréltem le a 125ös hengert 150esre, de a szerelő azt mondta hogy feleslegesen vettem a 150es hengert mert a 125öst is fel lehet fúrni 150esre. Csak a vezérlési szögek különböznek.Forrest írta:kuti írta:Üdv! Nincs valakinek eladó 150es hengere? Különbözik egyáltalán a 150esre felfúrt 125ös, és a gyári 150es?
Sziakuti írta:Üdv! Nincs valakinek eladó 150es hengere? Különbözik egyáltalán a 150esre felfúrt 125ös, és a gyári 150es?
Futár motorosboltot hívd fel, én eddig csak ott láttam mutatósat, olyan van a gépemen is. Ledeset Sub-ee készít(ett) ha jól tudom.kugi írta:Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó, komplett elektronikus fordulatszám mérője MZ-hez, akár ledes, akár mutatós, csak elektronikus legyen. Válaszokat előre is köszönöm.
Szia! Nem a vásárlással van gondom, hanem inkább az érdekelne hogy jó minőségűt lehet-e kapni, van-e még krómozott küllőanya, esetleg küllő(jaj ilyen kérdés.....biztos nincs).nyakas írta:ha nem kapsz sehol akkor készitek neked ,mennyi kelleneMrDok írta:Üdv!
Szintén küllős téma: szükségem van elég sok küllőanyára, és néhány 16"-os kerékbe való küllőre (121 mm) egyenes véggel. Van valakinek felesleges, eladó? Illetve mit javasoltok, hol kapok rendeseket?
ha nem kapsz sehol akkor készitek neked ,mennyi kelleneMrDok írta:Üdv!
Szintén küllős téma: szükségem van elég sok küllőanyára, és néhány 16"-os kerékbe való küllőre (121 mm) egyenes véggel. Van valakinek felesleges, eladó? Illetve mit javasoltok, hol kapok rendeseket?
Írok péűt! Tanár úrMatyifi írta:Üdv Mindenkinek! Szükségem lenne 2/azaz kettő/ küllőre 18.as kerékhez. Ha van valakinek felesleg írjon Pü-t.Előre is köszönöm ! Matyifi
aha... és amikor majd bowdent kell cserélned, akkor szikével fogod vagdosni meg k. nyázni fél órán át mire leszeded a bowdenfeszességet állító csavarról? vagy a bowdennel együtt cseréled majd a csavart is?young boys írta: A zsugorcső csak akkor ér valamit ha gyantás...
Egyébként alig valamivel jobb mint a szigszalag...
Tökéletes megoldás a tárcsafék lámpa kapcsolójára kitalált védősapka!!!young boys írta: A zsugorcső csak akkor ér valamit ha gyantás...
young boys írta:conus írta:nagyarpi!
gyöngyösi omega motornál lehet kapni. én ott vettem 2 éve. annyit is bírt ki, már szét van repedezve. sima zsugorcsőt akarom helyette rámelegíteni most a holtszezonban.
A zsugorcső csak akkor ér valamit ha gyantás...
conus írta:nagyarpi!
gyöngyösi omega motornál lehet kapni. én ott vettem 2 éve. annyit is bírt ki, már szét van repedezve. sima zsugorcsőt akarom helyette rámelegíteni most a holtszezonban.
Bowden mellé kapsz karácsonyra egy anyát ajándékbaSamu írta:Sziasztok!
Keresek:
- kormány anyát (ETZ-re való sűrű menetest!)
- hátsó gátlókat kompletten
- gyári hátsó lánckereket (ETZ)
Köszi
Samu
Köszi!conus írta:nagyarpi!
"Gaszika"-nak kellett volna.Devil írta:nekem is van, egyik baratom szokott jarni szalkra, baratnoje ott lakik, ha kell meg jelezd aztan elkuldom vele. Ha szoktal jarni kecskemeten akkor szemelyesen is atveheted.Gaszika írta:Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben 1 db ETZ 125 ös kuplunglamellája? életet mentene mert nem tudom levenni a kuplungom mert egy lamellából készült szerszám kell hozzá szóval ha van valakinek az jelezze legyen szíves
udv
Amit belinkeltél Mofakeres az nem jó?kisbocsi írta:http://www.mofaker.hu/pix/30089.jpg
Üdv!
Ilyen tengelyt keresnék a fordulatszám meghajtáshoz.
Tudna valaki segíteni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég