Mai napon ki akartam cserélni a kuplungláncot. Meg is vettem a "hozzávalókat" (lánc, lehúzó, olaj).
Leeresztem az olajat, aztán leveszem a deklit, lecsavartam a kislánckerék csavart aztán a lehúzóval levettem és akkor szembesültem hogy csak akkor tudom kicserélni ha leveszem a kuplungot is. Na itt egy kicsit megtorpantam

, mert még sose szedtem szét ETZ kuplungot, na mondom lesz ahogy lesz szétszedem

. Kicsavartam a csavarokat kivettem a lamellákat és megpróbáltam lecsavarni a kuplung belső bordás "hengerjét" (nem tudom mi a neve

) és itt kezdődtek a problémák

... akárhogy erőlködtem nem akarta megadni magát.. aztán egyik Mz-s kollega segítségével(Tigris) megtudtam hogy ez nem olyan egyszerű

..mert egy házilag csinált lamella szükséges hozzá..nekem az meg nincs szóval egyenlőre nyugi van

(akinek van egy rosz vagy elfekvőben lévő lamellája az legyen szíves szóljon) úgyhogy egyenlőre darabokban a gépezet

és még azt tanácsolta hogy ha van lehetőségem cseréljem le az ETZ kuplungot Ts-ére szóval akinek van az legyen szíves szóljon