És grátiszba kap hozzá még 1 motort is.Hisz hozzá van szegecselve!conus írta:nekem még rajta van a gyári, 3 szegeccsel, bal oldalon a sárvédő alatt vízszintes irányban van rajta egy kb fél cm-es repedés. amennyiben komolyan érdekel, a repedés végett akciósan 110ezer HUF-ért eladó a számodra ez a gumidarabbg írta:üdv.
ETZ 250 re keresek gyári hátsó sárvédő gumit. (tudjátok, amit mindenki levett, vagy levágott,)
nekem még rajta van a gyári, 3 szegeccsel, bal oldalon a sárvédő alatt vízszintes irányban van rajta egy kb fél cm-es repedés. amennyiben komolyan érdekel, a repedés végett akciósan 110ezer HUF-ért eladó a számodra ez a gumidarabbg írta:üdv.
ETZ 250 re keresek gyári hátsó sárvédő gumit. (tudjátok, amit mindenki levett, vagy levágott,)
Az a baj hogy el is dobták:-(bg írta:üdv.
iceman írta:huberba bilux kapcsoló szokott lenni múltkor vettem (peregyhez) hogy krómházas van e az remek kérdésmrpocok írta:Sziasztok!
Még mindig keresek 250/1-hez index- és bilux kapcsolókat, a krómházasat.
huberba bilux kapcsoló szokott lenni múltkor vettem (peregyhez) hogy krómházas van e az remek kérdésmrpocok írta:Sziasztok!
Még mindig keresek 250/1-hez index- és bilux kapcsolókat, a krómházasat.
Szerintem nem sértődik meg ezen.Miért is tenné?cstamas16 írta: Holnap megpróbálok róla képet készíteni és felrakom ide,de nem akarom az előttem válaszoló kolléga bizniszét rontani ezzel.
Holnap megpróbálok róla képet készíteni és felrakom ide,de nem akarom az előttem válaszoló kolléga bizniszét rontani ezzel.zsakfos írta:Hogyne kellene ha jó állapotú.cstamas16 írta:
Ha csak elég lenne a felni az nekem lenne 1000Ft ért ha kell a tied.
Elsősorban az lenne lényeg hogy ne üssön,ne legyen benne 8-as,padkázás.
Hogyne kellene ha jó állapotú.cstamas16 írta:zsakfos írta:Keresek kis Ts hátsó kereket 18'-ost,de elég csak a felni is.Lényeg hogy jó állapotú legyen.
Első keréknek lenne,úgyis át lesz fűzve,ezért is elég csak a felni,de természetesen egészben is jöhet.
Ha Bambi megengedi akkor hozzá is vihetné bárki,úgyis vele csináltatom.
Köszike.
Ha csak elég lenne a felni az nekem lenne 1000Ft ért ha kell a tied.
zsakfos írta:Keresek kis Ts hátsó kereket 18'-ost,de elég csak a felni is.Lényeg hogy jó állapotú legyen.
Első keréknek lenne,úgyis át lesz fűzve,ezért is elég csak a felni,de természetesen egészben is jöhet.
Köszike.
zsakfos írta:Keresek kis Ts hátsó kereket 18'-ost,de elég csak a felni is.Lényeg hogy jó állapotú legyen.
Köszike.
SziaForrest írta:Szükségem lenne 2db M10x40-es vagy hosszabb ESKA csavarra.
Budaörsön, de valahogy megoldjuk...bluerider írta:JBiafra!
Holnap megkérdezem! Te merre laksz, hogy jut el hozzád ha meg van?
Köszi Jarumasz! Matyifi, neked írtam egy üzenetet! Neked is köszi!Matyifi írta:Üdv! Jarumasz bukócsöve megvan ha jó neked viheted! Ára két liter üdítő! Matyifi
Megkérdezed, meg van e még?$?bluerider írta:Egy kollégámnak megvolt még nemrég itt Szolnokon!
Matyifi írta:Üdv! Jarumasz bukócsöve megvan ha jó neked viheted! Ára két liter üdítő! Matyifi
mohagab írta:Sziasztok!
Keresek Etz 251-re bukócsövet! Új, használt, utángyártott minden szóba jöhet. Vagy ha tudtok, légyszi segítsetek, hol tudnék szerezni, maszekban nem akarok csinálni, csináltatni. Előre is köszönöm!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég