Alkatrészt keresek
- RR_ZOZY
- 4 kéz, 4 láb
- MZ-d típusa: ETZ 250 de luxe '84
Hali Urak!
ETZ 250-re érdekelne katonai kormány, valamint katonai lábtartó.
ETZ 250-re érdekelne katonai kormány, valamint katonai lábtartó.
Üdv:
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."
Zozy
http://www.youtube.com/watch?v=ERrhMn3IWDc
"Rossz az, aki rosszra gondol......de hülye aki nem."

- moderator
- a cenzúra ura
Az öntéssel kapcsolatos hsz-eket áthelyeztem ide!tothszilard írta:Kolegák, valaki nem tud eredeti etz órakonzolt? ...
Ki kéri az OFF-olásért az 1. pofont?

Szigorú vagyok, de roppant igazságtalan!
Motorom > > >
Motorom > > >
- Gexxx
- bajnok
- MZ-d típusa: ETZ 300 aus bambi
- Kapcsolat:
Jó állapotban lévõ etz telót (teleszkópszár+hüvely) keresek Budapest/Gödöllõ vagy Szolnok környékén
MZ - für männer die fahren können
RBiker profil
RBiker profil
Bár nekem nem csinált semmi cuccot,de amikor elõször találkoztam vele (Zsandi házavató),olyan stílusban osztott le párunkat,h gondolkodtam rajta,nem kéne-e a tûzbe rakni.Aztán ahogy késõbb dumáltunk párszor,akkor már normális volt,szóval fura egy fazon,az biztos,de Bambi mester jobban ismeri nálam...
A kisTZ-s 
"Adjátok vissza a hegyeimet"

"Adjátok vissza a hegyeimet"
Hát talán azért nem mocorog itt, mer egy szar számítógépe sincs, nemhogy internet elérése.bambi írta:Szerinted miért nem mocorog itt?ThUnDeR írta: Hogy érted hogy link a srác? Nekem még sosem volt vele problémám, és nagyon komoly dolgokat csinál, nagyon potom pénzért...
De ezen ne vesszünk össze, te olyannak ismered, én másnak
ThUnDeR
Na kiírom a nevét,hogy ne legyek egyedül:Bükkös Zsolt
várom mások véleményét aki ismeri
De ha nektek ez számít akkor kövezzétek meg, ha ez így jó nektek...
ThUnDeR
Szerinted miért nem mocorog itt?ThUnDeR írta:Hogy érted hogy link a srác? Nekem még sosem volt vele problémám, és nagyon komoly dolgokat csinál, nagyon potom pénzért...bambi írta:ne is írd ki mert link a srác
ThUnDeR
Na kiírom a nevét,hogy ne legyek egyedül:Bükkös Zsolt
várom mások véleményét aki ismeri
Hogy érted hogy link a srác? Nekem még sosem volt vele problémám, és nagyon komoly dolgokat csinál, nagyon potom pénzért...bambi írta:ne is írd ki mert link a srácThUnDeR írta:Drága barátomat érdekelnének olyan alkatrészek amik már nem használhatóak, mert töröttek, menet rossz bennük stb..
Törött váz , mindne egyéb érdekelné.
Lehet vele sok sok mindent boltolni, sok sok ETZ van neki darabban , aki gyári dolgokat keres az nála talál az tuti!!
Írj pü-t és megadom a számát, nem akarom kiírni!!
Köszi
ThUnDeR

ThUnDeR
ne is írd ki mert link a srácThUnDeR írta:Drága barátomat érdekelnének olyan alkatrészek amik már nem használhatóak, mert töröttek, menet rossz bennük stb..
Lehet vele sok sok mindent boltolni, sok sok ETZ van neki darabban , aki gyári dolgokat keres az nála talál az tuti!!
Köszi
ThUnDeR
Drága barátomat érdekelnének olyan alkatrészek amik már nem használhatóak, mert töröttek, menet rossz bennük stb..
Köszi
ThUnDeR
Köszi
ThUnDeR
Hello
Keresek 150-es ETZ-hez hátsó féket(féklap+fékkulcs+pálca),meg 16collos cross gumit,legalább 110-eset + elöre vmi szük 18coolosat!!!meg lehet érdekelne lapos,széles cros kormány!!
E-mailom: presszoharcos@gmail.com
Keresek 150-es ETZ-hez hátsó féket(féklap+fékkulcs+pálca),meg 16collos cross gumit,legalább 110-eset + elöre vmi szük 18coolosat!!!meg lehet érdekelne lapos,széles cros kormány!!
E-mailom: presszoharcos@gmail.com
Re: KONZOL
Köszi az infót! Meg fogom nézni, de lehet haver meg tudja heggeszteni, és akkor megmarad a gyárimTZrider250 írta:Szia Thunder!
Zichy utcában a Peti (Futár motorosbolt) árul utángyártottat. Ezres körül van az ára.

Köszi még 1x!
ThUnDeR
- TZrider250
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ250
KONZOL
Szia Thunder!
Zichy utcában a Peti (Futár motorosbolt) árul utángyártottat. Ezres körül van az ára.
Miért nincs rendes gumi a motorodon? Elvitte a cica?
-
- rolleres
Sziasztok
Keresek:
ts 250 eshez hátsó sárhányót, hátsó lámpatartót hozzá indextartót,
etz 250 eshez elsõ indextartó vasat
mailban keressetek meg ha van valami bakacsan@freemail.hu
üdv mindenkinek
bakacsan
Keresek:
ts 250 eshez hátsó sárhányót, hátsó lámpatartót hozzá indextartót,
etz 250 eshez elsõ indextartó vasat
mailban keressetek meg ha van valami bakacsan@freemail.hu
üdv mindenkinek
bakacsan
hívjatok nyélgáznak
- bakimate
- A kábelkirály
- MZ-d típusa: MZ TS 250/1
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Egy motor megmentésérõl van szó. A nyáron vettem egy 125-ös TS-t. Mint kiderült, a motor vázának egy része ki lett cserélve, de elég csúnyán van kivitelezve, és még látható helyen van. Tehát ezért kérem, hogy akinek van esetleg elfekvõben egy 1979 körüli MZ TS 125 váza és a váz végéhez felcsavarozható rész, amin a típustábla van, az tájékoztasson, jelezzen valamilyen módon. Más alkatrész nem is igazán érdekel, de nem veszem sértésnek, ha esetleg van. Köszönöm!
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
vevo lennek ra, ha tenyleg talalsz egyet elfekvoben egyeztetunkbambi írta:szerintem nekem vanz25z írta:Nincs valakinek elfekvoben egy ETZ 250-re valo hatso lampatarto vasacska? Az enyem sajnos darabosra tort....![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára z25z 2007.10.19. 00:18-kor.
- z25z
- Aki 7ezerig pörgeti
- MZ-d típusa: 21 ló 300as patkóval
- Kapcsolat:
Nincs valakinek elfekvoben egy ETZ 250-re valo hatso lampatarto vasacska? Az enyem sajnos darabosra tort.... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára z25z 2007.10.19. 00:19-kor.
- TZrider250
- Simsonos
- MZ-d típusa: ETZ250
Gyári mûszertartó öntvény ETZ 250 DELUX 1985
Gyári mûszertartó öntvényt keresek ETZ 250 DELUX 1985 évjáratra valót.
Sajnos elrepedt a fordulatszámmérõnél, úgy van megcsavarozva. Amit boltban kaptam, az nem olyan (nincsenek rajta a domború fényes ikonok, és a furatok se stimmelnek).
Keresek még jó nagy idomot (alul, felül, és körben védjen), és érdekelnevalami oldalcsomagtartó megoldás a 250-esemre. Lehajthatós volna a legjobb.
Szívesen megnéznék én is egy oldalkocsit (Superelastik??) vagy motorkulit (kis egykerekû utánfutó-féle) kifejezetten papírokkal, esetleg érdekelne a teljes szerelvény együtt.
Sajnos elrepedt a fordulatszámmérõnél, úgy van megcsavarozva. Amit boltban kaptam, az nem olyan (nincsenek rajta a domború fényes ikonok, és a furatok se stimmelnek).
Keresek még jó nagy idomot (alul, felül, és körben védjen), és érdekelnevalami oldalcsomagtartó megoldás a 250-esemre. Lehajthatós volna a legjobb.
Szívesen megnéznék én is egy oldalkocsit (Superelastik??) vagy motorkulit (kis egykerekû utánfutó-féle) kifejezetten papírokkal, esetleg érdekelne a teljes szerelvény együtt.
Miért nincs rendes gumi a motorodon? Elvitte a cica?
tárolófedél
Nekem egy karosszériás haverom csinált egyet potom pénzért! Szerintem egy ügyes lakatos is megcsinálja! Sok sikert hozzá! 

Jó motort, jó idõt, jó utat minden MZ klubbtagnak!!
Sziasztok!
Keresek mûködõ fékmunkahengert.MZ-é kilõve!Lehet robogóé, bármilyen, csak fel lehessen szerelni MZ-re.
Mailom:kisszirt@citromail.hu
Üdv!
Keresek mûködõ fékmunkahengert.MZ-é kilõve!Lehet robogóé, bármilyen, csak fel lehessen szerelni MZ-re.
Mailom:kisszirt@citromail.hu
Üdv!
Alkatrészek
Szia Gexx kellene nekem mz ts 250/1eshez kormányzár meg az ülés végében lévõ tárolóra fedél mert sajna elhagytam az összes kulcsot a motorhoz.Ha van neked ilyesmi akkor írj légyszi köszi