frensis írta:
Ha jól tudom 120-é van rajta, múltkor találtam börzén egy komplettet a lánckerekekkel együtt gyári újat.
Elgondolkodtam, hogy megvegyem-e, de a végén otthagytam.
Mi volt az ára? Lehet, hogy nagy marhaságot csináltál?
Nem tudom már, sajna még év elején volt kecskeméti börzén.......
frensis írta:
Ha jól tudom 120-é van rajta, múltkor találtam börzén egy komplettet a lánckerekekkel együtt gyári újat.
Mi volt az ára? Lehet, hogy nagy marhaságot csináltál?
frensis írta:
Ha nem sikerül szerezni, kipróbálom, már többen ajánlották.
A kis TS-emen pl. skoda vezérműlánc van.
1az 1-ben jó.
Igen, viszont nekem úgy rémlik, a kis TS talán rövidebb láncot igényel. Azt hiszem, az "anyagbeszerzőm" is azért hozott Ladát, mert a Skoda pont rövidebb volt.
- etz 250 gyári kipufogó (azért ne túl horpadtan és sok krómmal )
- etz 250 gyári ülés szivaccsal és gyári bőrrel (ne legyen szakadt és nagyon szétült)
- etz gyári pumpa az ülés alá
- etz gyári óratartó (tehát a nem döntött)
Én mz ts 250/1 eshez keresek eredeti tankot,vizsgáztatáshoz kellene.ha valakinek volna budapesten eladó,akkor légyszi irjon a ghsonor@gmail.com-ra. Köszönöm
festékes írta:Sziasztok!Bocs tudom nem Mz,de sos:apósomnak a simson starjahoz kellene egy lendkeréklehuzó,már nézte és hirdette a simson klubba is,de nem volt,megkért,hogy segitsek:tehát nincs valakinek elfekvőbe valahol,megvenném köszi
Üdv! A szimók lendkeréklehúzója egyforma minden típusnál... sőt a csepeleké is jó hozzájuk! Szerintem bemész az első útba eső motoros boltba és kapsz.....
festékes írta:Sziasztok!Bocs tudom nem Mz,de sos:apósomnak a simson starjahoz kellene egy lendkeréklehuzó,már nézte és hirdette a simson klubba is,de nem volt,megkért,hogy segitsek:tehát nincs valakinek elfekvőbe valahol,megvenném köszi
Üdv! A szimók lendkeréklehúzója egyforma minden típusnál... sőt a csepeleké is jó hozzájuk! Szerintem bemész az első útba eső motoros boltba és kapsz.....
Aki nem ért az MZ szereléshez, az inkább csináljon olyan dolgot helyette amihez ért!
Ha mégis meg akarja tanulni, akkor kezdje evvel: Szervizfilm Idom és szerszámok
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Sziasztok!Bocs tudom nem Mz,de sos:apósomnak a simson starjahoz kellene egy lendkeréklehuzó,már nézte és hirdette a simson klubba is,de nem volt,megkért,hogy segitsek:tehát nincs valakinek elfekvőbe valahol,megvenném köszi
Andrá$ írta:Hali.
kérdésem lenne, szerintetek lehet-e kapni 250 ETZ könnyített kuplungot kompletten?? (tehát az a megveszem felszerelem és könnyű a kuplungom típus)
Andrá$ írta:Hali.
kérdésem lenne, szerintetek lehet-e kapni 250 ETZ könnyített kuplungot kompletten?? (tehát az a megveszem felszerelem és könnyű a kuplungom típus)
Hali.
frensis írta:
Ha nem sikerül szerezni, kipróbálom, már többen ajánlották.
A kis TS-emen pl. skoda vezérműlánc van.
1az 1-ben jó.
Igen, viszont nekem úgy rémlik, a kis TS talán rövidebb láncot igényel. Azt hiszem, az "anyagbeszerzőm" is azért hozott Ladát, mert a Skoda pont rövidebb volt.
KILL3R etz írta:Etz kormányt keresek. Akinek van elfekvőben, kérem írjon!
van. írtam.
bg
Ki önmagából bújt elõ... ki múltba zárt jövõ idõ... ki védtelent nem büntetõ... ki templomokba nem menõ... ki nem teremtõ, nem szülõ... s kinek része vagy, mert részed õ...
Az áram alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Két dolgot keresek TS150-es MZ-hez: láncvédő bakelitet, illetve a hátsó sárvédő blokk felőli, alsó műanyag tagját. Illetve az lenne a kérdésem, hogy az ETZ kormánylefogatója (műszertartó) jó-e a TS MZ-re?
Köszönöm, üdv: PP
Jaigen, láncvédő bakelitet egy-két helyen találtam kb 6e Ft-os áron, viszont mivel hobbimotorról van szó, ezért annyiért szóba sem jöhet.
gyurmi az milyen? nekem van piktogramm nélküli egyenes.
ETZ 150 de luxe az NDK-s csodafegyver! 10féle ember van: aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.
-----------------------> <----------------------- Ne villogj, ne dudálj, mert a vezető indián, és csak füstjelekre reagál!
Nagyon nagyon kellene nekem Mz 125 /1 ES hez főtengely, olyan amit csak be kell szerelni! Akinek van, írjon ide, vagy kérem csörögjön rám: 30-900-77-59