Köszönöm a választ, Nekked is KiLL3RGyurmooo írta:1.: szerintem elég 1x föltenni a kérdést, szerencsére nincs olyan kemény "cenzúra" ittHaPi írta:Hello!
Valószínűleg a 250-es ETZ-m benzinben dús keveréket kap, mivel melegben szarabul megy, ill. ebben a hőségben le is áll. Hűvösebb időben és indításnál szépen indul és húz is. 30N3-1 karbi van benn, mint a 251-ben. Nem tudom, hogy mért valószínűleg, mert 1989-es gyártású és/vagy elektronikus a gyújtása. Vagy esetleg ki lett cserélveAz alajárat állító csavar gyárilag le van plombálva egy műanyaggal és sztem nem is nyúltak még hozzá. Néztem a 251-es leírásában, hogy 2,5 és 3,5 között kell kicsavarva lennie a benzin-levegő csavarnak, de melegben nem jó. Most a súbertű a legalsó álásban van, tehát a legfelső bevágásnál van berakva a tartólemez és 1,5 van kicsavarva a benzin-levegő. Csak így tudtam vele haza jönni. Induláskor 2,5 volt kicsavarva és szépen ment, míg nem lett forró.
Hogy lehetne megoldani a problémátEsetleg használna, ha állítanák az alapjárati csavaron is vagy vegyek egy gyári 250-hez való karbit
Válaszokat várom és köszönöm
Üdv.
U.i.. pls vki írjon.![]()
2.: a nagyobbik csavart is próbáld állítani, nekem az segített, mikor bejött ez a rohadt hőség, de én az alapjáratot találtam túl magasnak. Az enyém is csatos karbi ugye, a tű felülről a második rovátkában van, ha jól emlékszem.![]()
Az üresjárási keverékcsavart tekertem beljebb, majd belőttem az alapjáratot.

Csak azért tettem be 2x, mert sokat írtak utánnam és féltem, hogy nem mindenki olvass vissza.

Üdv.