A kipuffról épp ma akartam én is kérdezni

h0o2a7j6 írta:Van egy eladó eladó 150-es, (TS,ES) kompletten blokkom karbival együtt.
Ha érdekel valakit.
Nincs megszorulva, szépen átfordul, van benne kompresszió.
Okkiszsebi írta:Nekem jó lenne. Holnap hívlak ez ügyben is.bambi írta:Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.
Nekem jó lenne. Holnap hívlak ez ügyben is.bambi írta:Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.
görbe?[/quote]kiszsebi írta:Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta: 14000ft
Kicsit OFF itt,bambi írta:görbe?kiszsebi írta: Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...
görbe?kiszsebi írta:Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta:14000ft
Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta:14000ftkiszsebi írta: A teleszkópnak mi az ára?
Sajna az ts 250KILL3R etz írta:A könyök az 250-es ETZ? Ha igen akko érdekelne, mennyi lenne Mester?
Dénes írta:Nem bírtam magammal, beállítottam
Minden oké mostmár. Áldásom adom a gyártásra, ha valaki a "felülisjólmegy" verziót szeretné.
Megy szépen, mindenhol, de valóban gyengébb alul mint az előző, viszont 5000 fölött is pörög. Nálam dombon felfelé is kipörgött, 120km/h-át mentem vele emelkedőn. Rövid áttétel (18).
Köszönöm bambinak hogy részt vehettem a projektben, kívánok mindenkinek kellemes km-ereket a kipufogókkal.
(bambi: kicsi főfúvókát tettem bele, tű legmélyebben...ha egyszer így megy jól..)
Egy kipufogó lesz tesztelni majdKILL3R etz írta:Mester!
Kipróbálási lehetőség lesz? Ugye nekem nem teljesen széria a dolog. Gondolok itt a 4000-től jövő megindulásra. Nem szeretném elveszteni ezt a tartományt....
kb 2 hét az elkészülésbambi írta:Dénest,és kreppet kell kérdezni,ők tesztelték,azt mondják most jó lett.De gondolom,majd írnak róla,hogy miként viselkedikKILL3R etz írta:1. z25z (Júlisban)
2. Alfa
3. KILL3R etz-Egyeneset szeretnék
4. Stravkó
5. Zozy (ősszel, EGYENESET kérek)
6. Samu (ha jó neki még beszéljünk)
7. Kobra
8. Perec - ha beválik, melyik túrán lesz termékbemutató?
Kb mikorra várhatóak a kémények Mester? Úgy kell melót vállalnom...
Teszteléssel hogy állnak a srácok? Sikerült behangolni a felső tartományt is?
Olyan türelmetlen vagyok...![]()
Dénest,és kreppet kell kérdezni,ők tesztelték,azt mondják most jó lett.De gondolom,majd írnak róla,hogy miként viselkedikKILL3R etz írta:1. z25z (Júlisban)
2. Alfa
3. KILL3R etz-Egyeneset szeretnék
4. Stravkó
5. Zozy (ősszel, EGYENESET kérek)
6. Samu (ha jó neki még beszéljünk)
7. Kobra
8. Perec - ha beválik, melyik túrán lesz termékbemutató?
Kb mikorra várhatóak a kémények Mester? Úgy kell melót vállalnom...
Teszteléssel hogy állnak a srácok? Sikerült behangolni a felső tartományt is?
Olyan türelmetlen vagyok...![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég