A kipuffról épp ma akartam én is kérdezni

](./images/smilies/eusa_wall.gif) 

h0o2a7j6 írta:Van egy eladó eladó 150-es, (TS,ES) kompletten blokkom karbival együtt.
Ha érdekel valakit.
Nincs megszorulva, szépen átfordul, van benne kompresszió.

, de SZVSZ nem csúfítanám el a motort ilyesmivel....ám biztos van akinek tetszik.
, de SZVSZ nem csúfítanám el a motort ilyesmivel....ám biztos van akinek tetszik.

Okkiszsebi írta:Nekem jó lenne. Holnap hívlak ez ügyben is.bambi írta:Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.

Nekem jó lenne. Holnap hívlak ez ügyben is.bambi írta:Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.
görbe?[/quote]kiszsebi írta:Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta: 14000ft
 ), mégis...
 ), mégis...  [/quote]Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.
[/quote]Ezek szinte teljesen új gátlók.De lehet,hogy a TS szét lesz bontva,az is jó telók,és valószínű,hogy olcsóbb lesz.
Kicsit OFF itt,bambi írta:görbe?kiszsebi írta: Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...
 ), mégis...
 ), mégis... 
görbe?kiszsebi írta:Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta:14000ft

Tudod, hogy nekem szükségem lenne egyre...bambi írta:14000ftkiszsebi írta: A teleszkópnak mi az ára?
Sajna az ts 250KILL3R etz írta:A könyök az 250-es ETZ? Ha igen akko érdekelne, mennyi lenne Mester?

Dénes írta:Nem bírtam magammal, beállítottam
Minden oké mostmár. Áldásom adom a gyártásra, ha valaki a "felülisjólmegy" verziót szeretné.
Megy szépen, mindenhol, de valóban gyengébb alul mint az előző, viszont 5000 fölött is pörög. Nálam dombon felfelé is kipörgött, 120km/h-át mentem vele emelkedőn. Rövid áttétel (18).
Köszönöm bambinak hogy részt vehettem a projektben, kívánok mindenkinek kellemes km-ereket a kipufogókkal.
(bambi: kicsi főfúvókát tettem bele, tű legmélyebben...ha egyszer így megy jól..)

)
  )

Egy kipufogó lesz tesztelni majdKILL3R etz írta:Mester!
Kipróbálási lehetőség lesz? Ugye nekem nem teljesen széria a dolog. Gondolok itt a 4000-től jövő megindulásra. Nem szeretném elveszteni ezt a tartományt....

Mert ugye ha alul erős kit érdekel felül milyen, úgyse kell forgatni el lehet váltani és megint erős lesz! Én legalábbis hajlandó vagyok elengedni a maximális teljesítményből pár lovacskát, ha amúgy nem retten meg egy kis dombtól, ha felcuccolom!!!
 Mert ugye ha alul erős kit érdekel felül milyen, úgyse kell forgatni el lehet váltani és megint erős lesz! Én legalábbis hajlandó vagyok elengedni a maximális teljesítményből pár lovacskát, ha amúgy nem retten meg egy kis dombtól, ha felcuccolom!!!

És azóta otthon rozsdásodik.
 És azóta otthon rozsdásodik.  Majd egy hét múlva bekarburálom és tudok érdemben nyilatkozni. Krepp ha olvasod írhatnál róla, hogy nálad mit csinál.
 Majd egy hét múlva bekarburálom és tudok érdemben nyilatkozni. Krepp ha olvasod írhatnál róla, hogy nálad mit csinál.

kb 2 hét az elkészülésbambi írta:Dénest,és kreppet kell kérdezni,ők tesztelték,azt mondják most jó lett.De gondolom,majd írnak róla,hogy miként viselkedikKILL3R etz írta:1. z25z (Júlisban)
2. Alfa
3. KILL3R etz-Egyeneset szeretnék
4. Stravkó
5. Zozy (ősszel, EGYENESET kérek)
6. Samu (ha jó neki még beszéljünk)
7. Kobra
8. Perec - ha beválik, melyik túrán lesz termékbemutató?
Kb mikorra várhatóak a kémények Mester? Úgy kell melót vállalnom...
Teszteléssel hogy állnak a srácok? Sikerült behangolni a felső tartományt is?
Olyan türelmetlen vagyok...
Dénest,és kreppet kell kérdezni,ők tesztelték,azt mondják most jó lett.De gondolom,majd írnak róla,hogy miként viselkedikKILL3R etz írta:1. z25z (Júlisban)
2. Alfa
3. KILL3R etz-Egyeneset szeretnék
4. Stravkó
5. Zozy (ősszel, EGYENESET kérek)
6. Samu (ha jó neki még beszéljünk)
7. Kobra
8. Perec - ha beválik, melyik túrán lesz termékbemutató?
Kb mikorra várhatóak a kémények Mester? Úgy kell melót vállalnom...
Teszteléssel hogy állnak a srácok? Sikerült behangolni a felső tartományt is?
Olyan türelmetlen vagyok...

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég