Nah átraktam a sztendert a lengővilláról középre, nevezetesen a hátsó lábtartóra.
Itten egy kép:
A sima utángyártottat marogatni kell picit (mondjuk a tömb több mint felét, ízlés szerint. + a kilógó részt ami pozícionálja), de egyébként semmi változtatást nem igényel. A hátsó lábtartó fémjéből kicsit ki kell venni (flex xD) hogy a rugó ne pattogjon rajta, és a csavarját ki kell cserélni anya + megfelelő hosszúságú menetes szárra (ugye a lábtartó sajna szegecselt, nem szétszedhető h csavart cseréljünk. le kell vágni vasfűrésszel...).
Érdemes úgy csinálni, hogy odapróbáljuk, és a kilógó részt (ami nincs fedésben a hátsó lábtartó vázcsövével) megjelöljük alkoholos filccel, és ott nem marjuk ki. Így nem tud fizikailag sem elfordulni. Szerintem zsír lett, olyan mintha odatervezték volna. A csövet egyáltalán nem terheli meg ha rádől a moci, kb 1mm az elmozdulás, szemmel csak akkor látható ha erőltetjük.
Hátrányok: A középsztenderhez nehéz hozzáférni lábbal, de megoldható, csak megszokás kérdése. Kicsit nagy szögben dönt (mondjuk 10-15 fok), ami szintén nekem szokatlan, de itt már ugye nem számít, nem csavar el semmit. Lehet hosszítani ha valakit mégis zavar
Berúgni be lehet tőle, közelében sincs a dolog, a lábtartó működésén meg észre se venni a dolgot. Kb 20 mm el kerül kintebb.